< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 16 Kasım 2019; 16:22:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 16 Kasım 2019; 16:22:22 > |
Litvanya'da erasmusta ısıtıcı almıştım. Bozuldu, götürdüm yenisini sorgusuz verdiler. Verdikleri tekrar bozuldu, götürdüm tekrar yenisini verdiler en ufak laf etmeden.
Türkiye'de yaşamak ölüm mü zulüm mü anlayamadım. |
Moruk niye dakika başı up yazıyorsun. Ne yapalım ne yazalım ne istiyorsun.
|
Bhd bilişimin Allah yüz bin belasını versin.
Bir kere ellerine düştün mü yandın. Y570 kronik kasa menteşe açılmasından gönderdim 3 ay servisle uğraştım yalancılar anakartı değiştirip hoparlör değiştirdik diyecek kadar yalancı ve basiretsiz insanlar sağlam giden ezik çizik geliyor hurdalardan çıkma malzemeyi sıfır diye takıyorlar elektronikçi olmasak inanacaz ama göz göre göre yalancılığa tahammül edemiyor insan. Bdh bilişim inşallah en kısa sürede batar yerin dibine geçer. |
Benimde geçenlerde ısınma problemi vardı anakartla problemliymiş 61 dereceye gelince hız düşürüyordu.Sınıra bak 61.Garantisi bitmişti ancak departmandan birisinin mailini vermişti forumdan birisi saolsun o yetkili onarım planı çıkardı ve değişim yapıldı.Tabi bu arada anakartın ayıplı mal olduğunu forumdan bir arkadaşın yazısını okudum Amerika lenova bu durumu böyle saymış ve o modelde bir çok laptopda bu sorun vardı internetten baktığımda.Ancak o kişi ayıplı mal olmadığını söyledi üstelemedim nasılsa anakartı değişeceklerdi.Sonuç evet anakart değişti fakat aynı model anakart ile halbuki bilmem ne serisinin anakartı koyulmalıydı yabancı forumda okumuştum onların sorunu öyle düzelmişti.Ben yine 61 de takılıyordum.Mükemmel bir servis hizmeti almıştım.Karşılığında aldığım son Lenovo cihazı oldu.Teşekkürler lenovo.
|
Özellikle ekranı siyah ekran yaptım masaüstünü tamamen boşalttım hangi akla hizmet sadece temizlik yapmışlar sadece hiç anlamadım hocam.
|
geçmiş olsun hocam up
|
Işık sızması değil, ışık patlaması
|
Bahsettiğin ülkelerde yasalar vatandaşı korurken bizde ise vatandaşı korur gibi görünüp satıcıya yasaları iplememesi için açıktan cesaret veriyor. Olay tamamen bundan ibaret.
|
Lenovo resmi forum sitesi var orada belki yardimci olurlar .
https://forums.lenovo.com/t5/Gaming-Laptops/Lenovo-Legion-y520-Backlight-bleed-problem/td-p/3620085 |
|
|