Merhaba arkadaşlar , sorumu mümkün olduğunca basit bi dille yanıtlarsanız çok sevinirim , çünkü bilgisyar işlerinden çok fazla da anladdığım söylenemez :
** lenovo z580 model laptop kullanıyorum, bilgisyarımda bluetooth var daha önce de kullandım,telefonuma müzik dossyası yolladım , bi ara sanrım yanlışlıkla önemli bi programı sildiğimden yada yandex arama motoru kullanmya başladığımdan diye düşünüyorum ,bilgisayar yavaşladı ben de glary utilite programnı yüklemiştm , şimdi hızı iyi fakat pc her açıldığında ekranda şu hata beliriyor :bluetooth yığın hizmeti başlatılamadı . artık telefonuma dosyada yollayamıyorum, tlfonda artık pc bluetoothunu görmüyor. bütün ayarlara baktm , bluetoothu açarken hiçbir hata vermiyor gibi gözüküyor ama açılmıyor da :(( ne yapılabilr?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
DH Yönetimi
güncel....
ilk önce everest programını bul ve indir full yapmana gerek yok blutooth cihazın modelini bul ve indir üzerinde bulunan sürücüyü kaldır tekrar yükle durum normal haline döner içindeki dosyalardan 1 ini yada daha fazlasını silmiş olabilirsin dediğimi uygula olacaktır.
services.msc yi calistira yazin. gelen hizmetler kismindan bluetooth hizmetini bulup elle yerine otomatige alin ve servisi baslatin.
bluetooth cihazımın modelini nerden bulabilrim
Yardımınız için teşekkür ederim, bluetooth artık çalışıyor, yalnız bişey sorcam everest torrent programı mı yoksa bluetoothun çalışmasıyla bi bağlantısı var mı,yani onu kaldırsam bi sorun olur mu
Yardımınız için teşekkür ederim, bluetooth artık çalışıyor, yalnız bişey sorcam everest torrent programı mı yoksa bluetoothun çalışmasıyla bi bağlantısı var mı,yani onu kaldırsam bi sorun olur mu
everest sürücüleri yada cihazın teknik özelliklerini yazıya döken ve seni bilgilendiren programdır sil her hangi bir sorun olmaz.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme