Şimdi Ara

Lenovo e560-e570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • program geliştirmek için kullanıcam , çok bilgi bulamadım , kullanıcısı varsa biraz yardım dileyeceğim , 14 inçlik bi vostroyla arasında kaldım

• Yok mu kullanan ? Thinkpadi almak istiyorum ama internette hiç kullanıcısını bulamamam korkuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Yok mu kullanan ? Thinkpadi almak istiyorum ama internette hiç kullanıcısını bulamamam korkuttu

Selamlar hocam yeni gördüm bu konuyu yıllardır thinkpad kullanıcısıyım 10 yılı geçti t40,t61, t61p (lenovo) kullandım. Kullanıcı bulamamanız normal genelde bankalarda yada üst düzey çalışanlara verilir bu laptop. Thinkpad sağlamdır,rijittir yani düşürmeye vs dayanıklı ısınma problemi kesinlikle ama kesinlikle olmaz klavyesi kasası kendine özgüdür kendi özel programları sayesinde tam kapalı kutudur. E serisi kullanmadım t serisi iyidir e bildiğim kadarıyla daha orta düzey ama thinkpadler sorunsuz cihazlardır. Şuan hala t60 kullanıyorum mesela 6. yılında 1 kere bir yeri bozulmadı usb ler vs herşey tıkır tıkır geçen sene bir işlemci upgrade yaptım mis gibi hala günlük işlerimi görüyorum.

• forumda sadece gamebooklara öneri,cevap geliyor valla sağolun hocam ilgilendiğiniz için. Halen bakmaktayım e470 ile e570 ile ilgileniyorum. Thinkpadler zaten efsane dediğiniz gibi. T serisi biraz eski jenerasyon galiba bilmiyorum tam. İnceleyebilceğim biyerlerin olmaması can sıkıyor
  • quote:

forumda sadece gamebooklara öneri,cevap geliyor valla sağolun hocam ilgilendiğiniz için. Halen bakmaktayım e470 ile e570 ile ilgileniyorum. Thinkpadler zaten efsane dediğiniz gibi. T serisi biraz eski jenerasyon galiba bilmiyorum tam. İnceleyebilceğim biyerlerin olmaması can sıkıyor

Tekrar dan selamlar hocam, t serisi eski tabi şuan baktım yok ama e serisine baktığımda menteşe yapısı t serisi ile aynı metal menteşe (ömürlük menteşe), thinkpad leri görmek ve denemek için eğer yakın iseniz kozyatagi Lenovo yu arayın orası genel müdürlük yardımcı olacaklardır showroom larda pek görülebilecek makine değil genelde thinkpad in dönebilen ekranlı olanları yada x1 carbon gibi en üstleri var Abim şuan protel firmasında onlara operasyon için i7 thinkpad ler dağıtmışlar dı ondan modelini öğrendim e560 olduğunu söyledi şuanlık hiç sorunum yok üstüne çay da dökülmüş testten geçti dedi merak ettiğiniz başka birşey varsa sorayım onada güzel denk geldi sevgiler selamlar :)

Edit : Virtiual machine sliverlight ve uzaktan bağlantı ağırlıklı kullanıyorlar makineleri buarada 4. Nesil i7 12 GB ram 256 ssd + 1 tb hdd şeklinde imiş makine tabi konfigrasyon farklı olabilir şirketlere özel ama kasa aynı sorularınız olursa sorar aktarım yaparım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 15 Ağustos 2017; 19:19:55 >

• Oh be hocam ilaç gibi geldi , hemen yarın ararım şubeyi bi vapur uzağımda. Aslında benim aklımda en önemli soru var onu bi giderebilsem gerisi gelcek , taşınılabilirlik benim için ne kadar önemli ? Taşınabilirlik arttıkça özelliklerde kısılma oluyor haliyle. Programlamayla uğraştığım için belki önemli belki de çok etkilemez. Napcam bilmiyorum
  • quote:

Oh be hocam ilaç gibi geldi , hemen yarın ararım şubeyi bi vapur uzağımda. Aslında benim aklımda en önemli soru var onu bi giderebilsem gerisi gelcek , taşınılabilirlik benim için ne kadar önemli ? Taşınabilirlik arttıkça özelliklerde kısılma oluyor haliyle. Programlamayla uğraştığım için belki önemli belki de çok etkilemez. Napcam bilmiyorum

Pek fazla mobil cihazlar değil taşınmaz değiller tabi ki ama ağırlar taşınabilir thinkpad dediniz mi x1 e falan çıkmak lazım o da malum çok tuzlu, mükemmel ağır cihazlar değil ama hafif te değiller size safi işlem gücü lazım ise mecbur bu ağırlığı çekeceksiniz yoksa işlemci i7u serisi oldu mu ne saat hızı ne çekirdek kalıyor ortada :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N100
    13 yıl önce açıldı
    Lenovo IdeaPad S145-15AST
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen dediğiniz gibi hocam , şu dell 5468 i bidaha inceleyip kararı vercem
  • quote:

Aynen dediğiniz gibi hocam , şu dell 5468 i bidaha inceleyip kararı vercem

Bu bissniues serisi makinelerden ibm lenovo ve hp kullandım, benim fikrim ya thinkpad yada hp probook bakmanız dediğiniz modele baktım, u işlemcili harici grafikli ne yardan ne serden gibi aslında çünkü 940mx gibi eski bi kart var üstünde intel hd 6000 gibi yeni gpu lar zaten çoğuna yakın performans verir.

https://www.webdenal.com/lenovo-nb-tp13-20j1s01a00-i5-7200u-8g-256g-ssd-13-3-w10-pro_939829.html?gclid=CjwKCAjw2s_MBRA5EiwAmWIac6k6RJ4E42RLll78KDv3E25f_-37c7fsgovxWMSH282BcYgIG2ZejhoC_Z8QAvD_BwE

bu seri yeni çıkmış 13 inç

https://www.webdenal.com/lenovo-nb-t470-20hd0000tx-i5-7200u-4g-500g-14-0-w10-pro_943632.html?gclid=CjwKCAjw2s_MBRA5EiwAmWIac6cZTUKoYlam9e2kI5qkFDLfsk7ZBsNmqAqs8iGk2PImBo_T4ODbARoCKa8QAvD_BwE

bu da t serisi t olduğu için 5 binden başlıyor malesef thinkpad dedi mi akıllara t serisi gelir :) fiyat performans olarak dell iyi kağıt üstünde ama yıllarca kullanırım derseniz ben thinkpad derim.

edit:http://www.lenovomarket.com/T-Serisi,LA_232-2.html#labels=232-2 burada bütün seri thinkpadler var en azından özellik olarak bakabilirsiniz

Hp probook larda 400 430 450 diye gidiyor 11 den 15.6" e kadar model mevcut dell den pahalı thinkpad den ucuz bence bu 3 ü arasında bir araştırma yapın gönül thinkpad diyor ama pahalı malesef :)

• Hocam alternatif bilgisayarlar kaç gündür yan sekmelerde açık dönüp dönüp bakıyorum ve tp13 de var
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-tp13-20j1s01a00-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-133-windows-10-pro-pmu358151
    i5 oyun oynamicağım için kesinlikle işimi görür ama şuan ki bilgisayarım da i5 olduğu için ve o kadar para verdikten sonra i7 almak istiyorum. Bu modelin i7lisi 4700 lira ve bütçemi aşıyor malesef.
    Hp konusuna gelince valla yorumlardan sonra korkmamak elde değil, adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı herkesin dilinde bi ısınma sorunu var.
    Diğer yandan dell ve lenovo çok havalı geliyor bana ya Hpnin logosuna bile gıcığım.
    E570 i inceliyorum , diyorum ki madem kullanılabilirlikten ödün verdim o zaman bu fiyata dell 7567 alayım.(duymuşsunuzdur f/p efsane cihaz) ama hq işlemcili ve daha kaba cihaz. Biyerde okumuştum normal enter tuşundan tplerin enter tuşuna geçiş çok sıkıntılı oluyor sırf o yüzden almayanlar falan varmış. Bilmiyorum o kadar etkilemez beni galiba.
    Vostronun aydınlatmalı klavyesi olması da hoşuma gidiyor.
    tp 13 haricinde sekmelerim bunlar hocam
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-e470-20h1s01d00-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-14-freedos-pmu358000
    http://www.sinerji.gen.tr/lenovo-e570-20h5s08d00-i7-7500-8gb-256gb-2gb-vga-156-dos-pmu405900
    http://www.sinerji.gen.tr/dell-vostro-5468-g50f81n-i7-7500u-8gb-1tb-4gb-vga-14-dos-pmu403042
    ve vostronun i5 256 ssd li modeli

• quote:

Hocam alternatif bilgisayarlar kaç gündür yan sekmelerde açık dönüp dönüp bakıyorum ve tp13 de var http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-tp13-20j1s01a00-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-133-windows-10-pro-pmu358151
    i5 oyun oynamicağım için kesinlikle işimi görür ama şuan ki bilgisayarım da i5 olduğu için ve o kadar para verdikten sonra i7 almak istiyorum. Bu modelin i7lisi 4700 lira ve bütçemi aşıyor malesef.
    Hp konusuna gelince valla yorumlardan sonra korkmamak elde değil, adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı herkesin dilinde bi ısınma sorunu var.
    Diğer yandan dell ve lenovo çok havalı geliyor bana ya Hpnin logosuna bile gıcığım.
    E570 i inceliyorum , diyorum ki madem kullanılabilirlikten ödün verdim o zaman bu fiyata dell 7567 alayım.(duymuşsunuzdur f/p efsane cihaz) ama hq işlemcili ve daha kaba cihaz. Biyerde okumuştum normal enter tuşundan tplerin enter tuşuna geçiş çok sıkıntılı oluyor sırf o yüzden almayanlar falan varmış. Bilmiyorum o kadar etkilemez beni galiba.
    Vostronun aydınlatmalı klavyesi olması da hoşuma gidiyor.
    tp 13 haricinde sekmelerim bunlar hocamhttp://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-e470-20h1s01d00-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-14-freedos-pmu358000http://www.sinerji.gen.tr/lenovo-e570-20h5s08d00-i7-7500-8gb-256gb-2gb-vga-156-dos-pmu405900http://www.sinerji.gen.tr/dell-vostro-5468-g50f81n-i7-7500u-8gb-1tb-4gb-vga-14-dos-pmu403042
    ve vostronun i5 256 ssd li modeli

Hocam vallahi zor seçimler, Thinkpadlerin hepsinde aydınlatmalı klavye var diye biliyorum en kötü bende ki t61p de ki tepeden aydınlatma vardır. :) Dellin çözünürlük 1366x768 o kadar para verdikten sonra 768p çözünürlük çok akıl karı değil en azından thinpad lerde full hd ve thinkpad de şu var docking station. İleride bir dock aldığınızda iyi ki thinkpad almışım dersiniz. Şöyleki sisteme ek usb hdmi bazı modellerde ek ram ve ekran kartı gibi seçenekler sunabiliyor bu docklar. Şuan bende dock var + 8 adet usb + 1 adet gigabit ethernet ek 1394 çıkış gibi bir sürü seçenek ekstra hoparlör gibi bir sürü olayı var masaüstü kullandığınız zaman dock a taktığınızda ekstra 2. bir pc niz oluyor bu dock olayına da bir bakın t serisinde dock var ama e lerde falan var mı bilmiyorum. Bu 13" lik model çok hoşuma gitti buarada t61 bi 5 yıla bozulursa :D kesinlikle alınacak bir pc ye benziyor.

Edit: buda benim canavar işte 9. Yılı belki 10 vallahi hatırlamıyorum. Geçen yıl bi termal macun yeniledim 1080p x265 codeleri bile canavar gibi açıyor t7500 işlemci var buarada
    Lenovo e560-e570
    Lenovo e560-e570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 16 Ağustos 2017; 13:53:5 >

• Maşallah hocam kaya kaya benim 5 yıllık inspirondan temiz valla. Ben klavye aydınlatması yok sanıyorum varsa kesin tp derim yani

• quote:

Maşallah hocam kaya kaya benim 5 yıllık inspirondan temiz valla. Ben klavye aydınlatması yok sanıyorum varsa kesin tp derim yani

Vardır hocam benimkinde olduğu gibi en kötü tepeden aydınlatma vardır (Led ama baya kuvvetli bütün klavye aydınlanıyor) nette yabancı sitelerde falan bakın yada arayıp Lenovo yu sorun buarada thinkpad aldığınız da Lenovo nun özel servisi ilgileniyor pc ile yerinde destek vs gibi ekstra özellikleri var bildiğim kadarı ile çünkü Lenovo yu aradığınız da ideapad ve thinkpad için ayrı ayrı yönlendiriyor. Ben en son 4 yıl önce recovery için aramıştım ilk çalışınca açıldı hemen yardımcı oldu arkadaşlar en iyisi siz Lenovo yu arayın bilgi alın. T40 (İbm) 2005 üretimi olması lazım onda bile vardı klavye aydınlatma yenilerin de olmaması çok olası değil

• Aradım ama malesef iki seride de aydınlatma yokmuş. Üsküdarda ofisleri varmış inceleme imkanım varmış birkaç güne gidip bakıcam
  • quote:

Aradım ama malesef iki seride de aydınlatma yokmuş. Üsküdarda ofisleri varmış inceleme imkanım varmış birkaç güne gidip bakıcam

Aydınlatma mevzu benim içinde hayal kırıklığı oldu hocam açık konuşayım çok saçma yahu. Ama bir gidip görün yavruları :) inşallah istediğiniz kalite de güzel bir makine alırsınız benide update leyin merak ettim selamlar :)

• Baş üstüne hocam çok teşekkürler valla

• quote:

Baş üstüne hocam çok teşekkürler valla

Rica ederim güzel haberlerinizi bekliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.