Bildirim
LENOVO FREEDOS NOTEBOOK ACİL YARDIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
upppp -
uppp bir cevap yahuuu -
uppppp -
takıldıgınız yerin resmini buraya koyarmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: CraniumBasher
iyi akşamlar. lenovo freedos olan bir notebook çeşidi aldım. win7 home premium 32 bit yükledim. windows açılırkenki yerde takılı kaldı, kapayıp açtım lenovo yazısı çıkıyor sonra siyah ekranda kalıyor ne bios ayarlarının oraya gidebiliyorum nede windows start kısmına. bileniniz varsa acil yardım
format işlemi tamamlandıkdan sonra mı böyle oldu biraz daha detaylı acıklarmısınız bios güncellemesi yaptıysan o da sebep olabilir.. -
Windows kurduktan sonra böyle birşey olması zor ama biosada giremiyorum demişşsiniz ne alakası var ki bilgisayarı F8 basarak güvenli modda açmayı denermisiniz bi ? -
Windows 7 sürümün orjinal msdn kopyası mı? Kendilğiğnden OEM crackli windows 7 dvd si ile kurulduğunda bu sorun olabiliyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör going to sleep nasıl açılır
- microsoft visual c++ nedir
- asus laptop açılmıyor ışıklar yanmıyor
- disk boot failure insert system disk and press enter
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- komut istemi
- telefon şarj olmuyor
- gigabyte bios tuşu
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X