Şimdi Ara

Lenovo G32QC-10 Monitör 3.599 TL (Amazon Prime)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakipleri arasında fiyatı uygun. Monitörle alakalı pek fazla inceleme bulamadım, kullanan arkadaşlar varsa alacak olanlara yardımcı olabilir.
    Başlıca özellikleri;
    31.5 inç
    2560x1440
    144 Hz
    1 ms
    VA panel
    Curved (1500R)
    VESA uyumlu
    amazon
    Prime Üyeleri İçin Fırsat: Lenovo G32QC-10 31.5" 1MS QHD FreeSync Curved Gaming Monitör 66A2GACBTK, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B088GF8ZPC/ref=cm_sw_r_wa_api_i_dl_XXPJZV0QVBWW5FS8XZ7R?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam bu mevzuyu sidik yarışına çevirmeye niyetim yok açıkçası tepeden resim çekerek olmuyor o iş. Ne ben sizi daha fazla gereyim ne de siz beni gerin.

Eğer kalın olacaksa bile, güzel bir tasarımla göze hoş gelen bir şeye dönüştürülebilir, plaka takılmış rus tankı gibi gözükmemeli. Siz sıradan bir geyik muhabbetine "aklı sıra" vs. gibi gereksiz ofansif mesajlar yazdığınız için karşılık vermek durumunda kaldım.

Monitör çok hoşunuza gidiyorsa alın ve güzel günlerde kullanın.

• ilk fotoğraf ne öyle ya yayın ayranı gibi. ultrawide sandım

• displayspecifications da lenovo altinda boyle bir model gorunmuyor.

• İş için kullanılır mı ? Yazılımcıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanbilgisayar da inceleme şansım olmuştu. Çok ama çok kötü bir model. Felaket ışık sızması var çok kalın gözüküyor.

• damn2u kullanıcısına yanıt

ölü doğdu o vakit. teşekkürler üstad.

• ben de evde home office icin baktim da o kalinlik ne oyle? 20 sene onceden isinlanmis gibi... ekran boyutu guzel ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Epey ince bir modelmiş, inceliği aklıma Samsung crt monitörleri getirdi Lenovo G32QC-10 Monitör 3.599 TL (Amazon Prime) 

• Monitör curved. Yandan kalın görünmesi gayet normal. 49 luk samsunglar şu 'aklı sıra' komiklik yaptığını sanıp fotoğraf gönderenin mesajındaki crt monitörden daha kalın görünür muhtemelen.

• Hypnotica kullanıcısına yanıt

İncinmişsin..

Daha da kalınını bulmak için emek vermişsin tebrik ederim ama daha kalınını bulman bir şey ifade etmiyor. Curved panelin illa ki bu konuda bir dezavantajı var ama insan en azından şunun gibi bir şey bekliyor.

Hani tel gibi ince olmasını beklemiyor kimse, bu konuda paylaşılan monitör çok kaba gözüküyor, ben de haliyle "aklım sıra" (kendisi atomu parçalayıp gelmiş olsa gerek) dalga da geçerim, kimseyi ırgalamaz Lenovo G32QC-10 Monitör 3.599 TL (Amazon Prime) 

Samsung en azından kalın olsa bile göze hoş gelen bir tasarım sunmuş, kaba gözükmüyor. Yine de kalın tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Haziran 2022; 14:29:1 >

• Zaris kullanıcısına yanıt

He çok incindim. Al bak kalın diye dalga geçtiğin monitör bu. Üstte böyle olsa bari diye attığın monitörden daha ince belki de. Herkese açık bir yere 'aklın sıra' bir şey yazarsan ve o yanlışsa cevabını aldığında kimseyi ırgalamaz diyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 11 Haziran 2022; 0:58:41 >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt

Hocam bu mevzuyu sidik yarışına çevirmeye niyetim yok açıkçası tepeden resim çekerek olmuyor o iş. Ne ben sizi daha fazla gereyim ne de siz beni gerin.

Eğer kalın olacaksa bile, güzel bir tasarımla göze hoş gelen bir şeye dönüştürülebilir, plaka takılmış rus tankı gibi gözükmemeli. Siz sıradan bir geyik muhabbetine "aklı sıra" vs. gibi gereksiz ofansif mesajlar yazdığınız için karşılık vermek durumunda kaldım.

Monitör çok hoşunuza gidiyorsa alın ve güzel günlerde kullanın.

Şu gösterdiğin modelin fiyatından haberin varmı?

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt

Fiyatını bilmeme gerek yok çünkü o ürünü ben örnek vermedim, üstteki arkadaş kalınlığını kıyaslamak için vermiş. Ben de kalın olsa bile güzel tasarım yapılmış dedim Lenovo G32QC-10 Monitör 3.599 TL (Amazon Prime) 

20 bin liralık monitör ile 3500 liralığı kıyaslamak abestir. Tasarım ve kalınlıkta fiyata göre değişir.

https://www.hepsiburada.com/samsung-49-odyssey-neo-g9-1ms-240hz-gsync-qhd-led-curve-monitoru-ls49ag950nuxuf-pm-HBC0000133TSG

Ayrıca yandan bakınca buda kalın görünür.

şuraya cevap atanlara zeka testi yapmaları gerekiyor gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dediğim gibi kıyas yapan ben değilim anlatamıyorum galiba, konuya resmi atılıncaya kadar modelden haberim bile yoktu. Ben ikisi de kalın ama birisinin en azından tasarımı daha güzel dedim.

İkisi de kalın sonuç olarak, o konuda bir sıkıntı yok veya diğeri ince gibi bir söylemim yok Lenovo G32QC-10 Monitör 3.599 TL (Amazon Prime) 

• Bu ne kalın merakıymış anlamadım.

Bu fiyata ürün güzel. İhtiyacı olan almalı bence. Kalındı, kısaydı, inceydi hikaye.

2k 1ms 144 hz gayet iş görecektir. Samsung G7 Od. kullanıyorum, bu modele göre ince ama ayakları nedeniyle rezalet bir deneyim yaşatıyor. Yani her güzelin bazı kusurları oluyor. Sürekli ürünü gömmeye çalışmaya gerek yok, beğenmiyorsan almazsın.

• Bir sitede yorumlarda yazıyordu 144 Hz FullHD iken veriyormuş 2k da 60 Hz veriyormuş diye. Doğru mu teyit etmedim ama dikkat etmek lazım.

• ThatsIt T kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum 2K 144 hz sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 14 Haziran 2022; 23:11:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.