< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lenovo G32QC-10 Monitör 3.599 TL (Amazon Prime)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ilk fotoğraf ne öyle ya yayın ayranı gibi. ultrawide sandım
-
displayspecifications da lenovo altinda boyle bir model gorunmuyor.
-
İş için kullanılır mı ? Yazılımcıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatanbilgisayar da inceleme şansım olmuştu. Çok ama çok kötü bir model. Felaket ışık sızması var çok kalın gözüküyor.
-
ölü doğdu o vakit. teşekkürler üstad.
-
ben de evde home office icin baktim da o kalinlik ne oyle? 20 sene onceden isinlanmis gibi... ekran boyutu guzel ama...
-
Epey ince bir modelmiş, inceliği aklıma Samsung crt monitörleri getirdi
-
Monitör curved. Yandan kalın görünmesi gayet normal. 49 luk samsunglar şu 'aklı sıra' komiklik yaptığını sanıp fotoğraf gönderenin mesajındaki crt monitörden daha kalın görünür muhtemelen.
-
İncinmişsin..
Daha da kalınını bulmak için emek vermişsin tebrik ederim ama daha kalınını bulman bir şey ifade etmiyor. Curved panelin illa ki bu konuda bir dezavantajı var ama insan en azından şunun gibi bir şey bekliyor.
Hani tel gibi ince olmasını beklemiyor kimse, bu konuda paylaşılan monitör çok kaba gözüküyor, ben de haliyle "aklım sıra" (kendisi atomu parçalayıp gelmiş olsa gerek) dalga da geçerim, kimseyi ırgalamaz
Samsung en azından kalın olsa bile göze hoş gelen bir tasarım sunmuş, kaba gözükmüyor. Yine de kalın tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Haziran 2022; 14:29:1 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 11 Haziran 2022; 0:58:41 > -
Hocam bu mevzuyu sidik yarışına çevirmeye niyetim yok açıkçası tepeden resim çekerek olmuyor o iş. Ne ben sizi daha fazla gereyim ne de siz beni gerin.
Eğer kalın olacaksa bile, güzel bir tasarımla göze hoş gelen bir şeye dönüştürülebilir, plaka takılmış rus tankı gibi gözükmemeli. Siz sıradan bir geyik muhabbetine "aklı sıra" vs. gibi gereksiz ofansif mesajlar yazdığınız için karşılık vermek durumunda kaldım.
Monitör çok hoşunuza gidiyorsa alın ve güzel günlerde kullanın.
-
Şu gösterdiğin modelin fiyatından haberin varmı?
-
Fiyatını bilmeme gerek yok çünkü o ürünü ben örnek vermedim, üstteki arkadaş kalınlığını kıyaslamak için vermiş. Ben de kalın olsa bile güzel tasarım yapılmış dedim
-
20 bin liralık monitör ile 3500 liralığı kıyaslamak abestir. Tasarım ve kalınlıkta fiyata göre değişir.
Ayrıca yandan bakınca buda kalın görünür.
-
şuraya cevap atanlara zeka testi yapmaları gerekiyor gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi kıyas yapan ben değilim anlatamıyorum galiba, konuya resmi atılıncaya kadar modelden haberim bile yoktu. Ben ikisi de kalın ama birisinin en azından tasarımı daha güzel dedim.
İkisi de kalın sonuç olarak, o konuda bir sıkıntı yok veya diğeri ince gibi bir söylemim yok
-
Bu ne kalın merakıymış anlamadım.
Bu fiyata ürün güzel. İhtiyacı olan almalı bence. Kalındı, kısaydı, inceydi hikaye.
2k 1ms 144 hz gayet iş görecektir. Samsung G7 Od. kullanıyorum, bu modele göre ince ama ayakları nedeniyle rezalet bir deneyim yaşatıyor. Yani her güzelin bazı kusurları oluyor. Sürekli ürünü gömmeye çalışmaya gerek yok, beğenmiyorsan almazsın.
-
Bir sitede yorumlarda yazıyordu 144 Hz FullHD iken veriyormuş 2k da 60 Hz veriyormuş diye. Doğru mu teyit etmedim ama dikkat etmek lazım.
-
Monitör curved. Yandan kalın görünmesi gayet normal. 49 luk samsunglar şu 'aklı sıra' komiklik yaptığını sanıp fotoğraf gönderenin mesajındaki crt monitörden daha kalın görünür muhtemelen. |
Vatanbilgisayar da inceleme şansım olmuştu. Çok ama çok kötü bir model. Felaket ışık sızması var çok kalın gözüküyor. |
Hocam bu mevzuyu sidik yarışına çevirmeye niyetim yok açıkçası tepeden resim çekerek olmuyor o iş. Ne ben sizi daha fazla gereyim ne de siz beni gerin. Eğer kalın olacaksa bile, güzel bir tasarımla göze hoş gelen bir şeye dönüştürülebilir, plaka takılmış rus tankı gibi gözükmemeli. Siz sıradan bir geyik muhabbetine "aklı sıra" vs. gibi gereksiz ofansif mesajlar yazdığınız için karşılık vermek durumunda kaldım. Monitör çok hoşunuza gidiyorsa alın ve güzel günlerde kullanın. |
Epey ince bir modelmiş, inceliği aklıma Samsung crt monitörleri getirdi ![]() |
20 bin liralık monitör ile 3500 liralığı kıyaslamak abestir. Tasarım ve kalınlıkta fiyata göre değişir. Ayrıca yandan bakınca buda kalın görünür. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X