Şimdi Ara

Lenovo g510 ssd tavsiye samsung Kingston SanDisk??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lenovo g510 kullanıyorum
    Özellikler = G510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4700MQ 2.40GHZ-6GBRam-1TB HDD-15.6-2GB
    İçindeki 1 tb lik harddiski çıkartıp ssd takmak istiyorum kaç gb lik ve hangi marka ssd tavsiye edersiniz 2.5 inç her ssd uyumlu mudur hdd olmadan 250 gb lik ssd yeterli midir 500 gb mi almalıyım
    Aslında 120 ssd + 1tb hdd olarak kullanmak istiyorudum fakat teknik serviste laptopa dvd yerinde hdd nin görülmediği söyleniyor bi turlu olmamış ( teknik servsite 120 fb ssd taktirdim hdd yi dvd yerinde calistiramayinca bilgisayarı eski haline getirmelerini istedim kendim evde takacağım ssd yi )
    Ve hdd yi denemek için hdd cafdy alacağım hangisini almalıyım
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ssd boyutu bütçeye göre ve de sadece günümüzü düşünmemek gerekir. Bozulmadığı sürece kaç yıl kullanmayı düşünüyorsak öyle hareket etmeliyiz. 120 tavsiye etmem.
    İki tip caddy var biri daha ince. Artık hddnizin bedenine göre ayarlayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorun olmazsa bir hard disk kutusu alın,hard diski harici olarak kullanın bütçenize göre herhangi bir ssd alın geçin. Tabi adı duyulmadık bi marka olmasın.
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz ben ssd olarak adata markasını öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 22 Ağustos 2020; 11:30:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.