Bildirim
lenovo g530 ısınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bencede sadece senın makınanda sorun oalbilir çünki o alet bellı bır dönemden sora fanlarını çalıstırıyo... servisini aramani tavsiye ederimm gerekeni onlar ytapıcaktır arkadasım.. servis süreleride çok kısadır. çok kısa surede halledilir yanii....
0811 267 77 77 nolu telden ulasabılrısın -
benim makinamda nerdeyse devamlı calısıyor fan. anladıgım kadarıyla işlemci cok sınıyor yada hdd olabilir... -
valla olabilir arkadaısm o makina su an fiyat konusunda çok güzel bir ürün hdd girişi yüzünden bile çok satıyo diyebilirim ama hiç sorun yasamadım o makina ile ilgili... sunuda yapabilirsin bak bagzen yazılımda olan bir sorun sistemi allak bullak edebiliyo ilk aldıgında böle bir sorun yoktu kanınca 3 ay olmus tahmınımde alalı içine yuklenen bişey bu sorunu yaratmıs olabılır.. bi recovery cek bir sure kullan hala devam ediyosa servisle irtibata gec derım arkadasım ben -
biraz once verdigin numara ile irtibata gectim sorunumu anlattım teknik olarak inceleme yapmak için makinayı kargo ile alıcaklar. en gec 10 gun içinde sonuclanacagını soyledi. kafama takılan bir sey bu adamlar bilgisayarı kargo ile alıyorlar ne kadar guvenilir bir olay ve alırken bir belge bana veriyorlarmı. cevapların için teşşekur ederim kardeşim sağol. -
bak onlar sana bı servis kaydı acmıslardır ve sana bı numara vermıslerdır urunu kutula ve servis kaydı numaranı o kutunun görunecek hatta sen görunmesini sağla.. bir yerenıne yapıstı böle kocaman bı kagıtla guzel kutula ama urunu..he yedeklerını falanda al... ups ile anlasmalıydı galiba onlar gelir senden urunu alırlar urunu aldıklarına dair kagıdı verırler... sende sana verdıklerı usp kagıdı ile böle netten takip servislerı varsa takıp edebılırsın yoksa 2 3 gun sora lenovoyu ararsın urun elinize geldınım falan gibilerinden gayet guvenlıdır.. hersey ucretsız yurur 3 4 gunde bile elinde olma imkanı var cunkı ellerine çok sorunlu makına gitmedıgıhemen çözerler. bir ara servislerı kapanma noktasına gelmısti:D cunkı makınalar zor arıcalanıyo ve hemen çöziyolar.. -
evet bana bir işlem kaydı açtı ama hiç bir numara vermedi sadece eve gelip kargonnun alacagını ve dedigiin gibi kargodan bir belge istememi söyledi. -
sen ara bana bı cagrı kaydı vermedınız de... iste o numarayı... yada ad soyadtan bıle bulabılırler ama cagrı kaydını kutunun üstüne yapıstırman gerekio.. -
tekrar aradım işlemlerin cok yogun oldugunu o yuzden kaydın tamamlandıktan sonra arayacaklarını kayıt numarasını bana bildirilecegini ve verdigim numaranın boyleliklede teyit edilecegini soyledi. ilgin için teşekkür ederim.. -
okiş np böylelikle levocan bir konuyuda kapatmıs oldu.....
tşk ediyorum kendımede:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X