Şimdi Ara

LENOVO G550 WİRELESS PROBLEMİ VE FORMAT !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
12.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WİN 7 32BİT YÜKLÜ ALETTE. SON DRİVERLAR KURULU AMA WİRELESS GÖRMÜYOR ARKADAŞLAR. KABLOLU BAĞLANIYOR SORUNSUZ. LENOVO READYCOMM DİYE Bİ PROGRAM YÜKLÜYDÜ KALDIRDIM ONUDA SORUN ONDADIR BELKİ DİYE YİNE HAYRETMEDİ. NEDİR NE OLABİLİR? AYRICA UĞRAŞMIYM XP YE ÇEVİREYİM DEDİM AMA FORMATTA MAVİ EKRAN VERİYOR. ALET DAHA YENİ DONANIM PROBLEMİ OLAMAZ MUHTEMELEN. BEN ÇÖZEMEDİM BU İŞİ VARSA EHLİ Bİ EL ATSIN ONA ZAHMET

• geçen gün XP kurdum hiç bir sorun çıkmadı ( sp3 - sata lı - işlenmiş DVD )

win7 32 bit ORJİNAL mi? DRİVER tam uyumlu mu? baktınız mı?
  • Baktım hocam. işletim sistemi orjinal, driver son sürümü ama problem devam ediyor.
  • Sorun çözüldü.Şöyleki;

Tüm driverlarımı güncelleştirmiştim. Wireless çalışmıyordu.Sürücüleri güncelleşştirmeden önce boş yere hizmet yüklenmesin belki sistemi hızlandırırım düşüncesiyle kablosuz ağ bağdaştırıcısını (g550 bradcom wireless) bağdaştırıcı ayarlarından devre dışı bırakmıştım.Güncelledim sürücüleri, kablosuz ağ bağdaştırıcısını aktif hale getirdim.Wireless çalışmıyordu. Aygıt yöneticisinde bir sorun gözükmüyordu.Bunu çok defa tekrarladım sonuç alamadım.Ön kısımdaki wireless düğmesini açıp kapadım nafile. Sorun işte tam bu noktada çözüldü.Birden FN+F5 'i keşfettim.

LENOVO G550 WİRELESS PROBLEMİ VE FORMAT !!

Burda durum ayarları kısmındaki kutucuğu tıklayacağız ve aynen resimde görüldüğü gibi olacak.Ön paneldeki wireless düğmesi açık ve bağdaştırıcı ayarlarından wireless aktif halde olacak.Kesinlikle çalışır.

Tüm bunları yapmışsanız ve hala çözüm yoksa, ya uygun sürücüyü yüklemediniz ya da wireless kartınızda bir sorun vardır. Kolay gelsin...

• 10 marttan bu yana cevap gelmemiş konuya hocam. ben o gün hallettim onu aynen dediğiniz yolla. birilerinin işine illa ki yarayacaktır. teşekkürler bilgi için.
  • arkadaslar ben buldum
    guc denetımı dıye bır sey var onu yuklemezsenız kesınlıkle yapamazsınız
    lenovanın sıtesınden yuklemenız lazım
  • Arkadaşlar Benimde Aynı Ürün Laptopum Var. Win7 kurulu ... (FN+F5) Kombinasyonuna Bastığımda byharby Hocamın Print'i Çıkmıyor. Yani Hiç Birşey Çıkmıyor Acaba XP Kursam'mı Çıkacak? Bendede Wireles Sorunu Var. Ethernet Kablosunu Taktığımda Sorum Yok Ama Wirelessi Açmıyor. Mandallada O Kadar Uğraştım Flan Ama Yapamadım Lütfen Mesajımı Duyun Şu Problemi Bi Halledelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deLyTurk

Arkadaşlar Benimde Aynı Ürün Laptopum Var. Win7 kurulu ... (FN+F5) Kombinasyonuna Bastığımda byharby Hocamın Print'i Çıkmıyor. Yani Hiç Birşey Çıkmıyor Acaba XP Kursam'mı Çıkacak? Bendede Wireles Sorunu Var. Ethernet Kablosunu Taktığımda Sorum Yok Ama Wirelessi Açmıyor. Mandallada O Kadar Uğraştım Flan Ama Yapamadım Lütfen Mesajımı Duyun Şu Problemi Bi Halledelim

yukardaki arkadaşın dediği gibi lenovo sitesinden güç yönetimini indirdinizmi.

• volkan26web hocam aynen dediğiniz gibi yaptım çok sağolun sorun çözüldü.lenovo sitesinden power management indirdim yükledim bilgisayarı tekrar başlattım e fn+f5 yaptım kablosuz seçeneğinde açık kısmını işaretledim sorun çözüldü.4 bilgisayarcı çözememişti siz çözdünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.