Şimdi Ara

Lenovo ideapad L340 şarj adaptöründen gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce cs go oynarken adaptörden cızırtı sesi gelmeye başladı. Oyundaydım diye iplemedim ama ses bayağı yüksekti. İnternetten araştırdım kimisi normal diyor kimisi sorun var diyor işin içinden çıkamadım. Bilgisayar 1 haftadır elimde ve ilk defa bugün bu durumla karşılaştım. Şarja takmadan oyun oynayamam ama biraz korkuttu açıkçası. Servislik bir durumu var mıdır? 1 haftalık adaptör benim kullanımımda bozulacak hali yoktur herhalde.

• O anlık bir şey miydi anlamadım sonrasında lol ve cs go attım tekrarlamadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gta 5 te de zaman zaman aynı durumu yaşıyorum internette kondansatörden dolayı normal diyorlar ben niye kendi kendime konuşuyorum lan

• Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Oyundayken hem adaptörden hem de pcnin şarj giriş kısmından cızırtı geliyor. Bilgisayarım Lenovo L340
  • Beyza.d B kullanıcısına yanıt
    eskisi gibi çok oyun oynamıyorum ama artık o yüksek sesi duymuyorum adaptör cs go da çok yüksek ses çıkarıyordu oyunu bıraktım sonra diğer oyunlarda aynı sorunu yaşamadım oyunlarda hala çıtırdan bi ses çıkıyor ama anladığım kadarıyla o kadarı normal eskisi gibi ürkütücü bir ses yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.