Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
14
Favori
304.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Y550 bilgisayarımda avea 3g modem kullanıyorum. Sıkıntısız 1,5 sene kullandım. Ancak 10 gündür wifi den modemi görüyor ama internete bağlanamıyorum. Aynı modemi tabletimde kullanabiliyorum. Yani sıkıntı laptopta. Nereye bakmam lazım?
  • Arkadaşlar 2. el temiz Lenovo Y550 alıcaktım, bi tanıdıkta var, ne kadar ödememi önerirsiniz ?
  • y550'nin menteşeleri iyice yalama oldu sanki, yapılabilecek birşey var mı bakım olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

y550'nin menteşeleri iyice yalama oldu sanki, yapılabilecek birşey var mı bakım olarak?

anyone?
  • Arkadaşlar Lenovo Y550p İ5 430M işlemcili notebook var elimde.

Ram yükseltmesi yaparak 8 gb yapmak istiyorum.

Ram modeli olarak yardımcı olacak arkadaş var mı ?

HI-LEVEL 4GB DDR3 1066MHZ NOTEBOOK RAM HLV-SOPC8500/4G ram aldım çalıştırmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: abcda

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

arkadaşlar ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamadım lütfen bilen yardım etsin.
    bilgisayarım nrmal bir şeklde çalışıyor oyuna girdikten birkaç dakika sonra veya video film izlediğimde fotoğraflaara baktğmda görüntü gidiyo ve kararıyo takılıp kalıyo bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum.sizce sorun ne olabilir daha önce başına böyle bir sorun gelen var mı ?ne yapmam gerekir.

o sorun bende de var..aşırı ısınıyor değil mi ..ve gri ekran çıkıyor kitleniyor

Evet buna benzer var mı bir çözümü?

beyler sizde ki sorun bende de var. bir iki sayfa öncesinde bi arkadaşta daha olmuş ve o baya uğraşmış lenovo teknik servisine yollamış anakart bozulmuş demişler. Bende başka bilgisayarcılara sordum ekran kartı cipsetinde sorun var dediler. sadece o değiştirilebiliyormuş eğer oysa sorun. yakında vercem bilgisayarcıya sorun nasıl çözülcek merak ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: chagall

Arkadaşlar Lenovo Y550p İ5 430M işlemcili notebook var elimde.

Halledebildiniz mi? bu arada anakart chipset modeliniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

Orijinalden alıntı: chagall

Arkadaşlar Lenovo Y550p İ5 430M işlemcili notebook var elimde.

Halledebildiniz mi? bu arada anakart chipset modeliniz nedir?

Hallettim ram de sorun varmış.
  • internetten lenovo y 550 hard disk alacağım.kendi orjinal hard diski bad sector oluştu.bilgisayar açılmıyor.

internetten lenovo y 550 alacağım site,marka,model önerir misiniz?Hard disk modelini bulamadım.
  • laptopun orjinal harddiski muhtemelen hitachi markadır. Ancak siz illa ki onu almak zorunda değilsiniz. Herhangi bir markanın 2,5''lik sata harddiskini alabilirsiniz.
  • arkdaşlar ben lenovo y550 var bluetooth kullanamıyorum acılmıyor yaklaşık 1 yıldır böyle nasıl düzeltecem yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Laptop a win7 ultimate yükledim.Driverlarınıda teker teker buldum.Fakat sinema tuşu çalışmıyor.Aynı zamanda realtek yükledim.Eskiden ses yükseltici vardı şimdi yok bunları nasıl halledebilirim(Mass Effect mi öyle bişeydi galiba Realtekteki)YARDIM

bu sorunları gidermek için sürücüleri aşağıdaki sırayla yükleyin:
    1.energy management
    2.slidebar
    3.realtek hd audio
    4.slidenav
    5.onekey theater

vs...

Not:son ses sürücüsünde wavemaxx seçeneği yok.

Bu sırayı takip edersen hem dolby tuşu hem de onekey theater tuşu çalışır.

Hocam hangi sürümde wavemaxx var? Bayağı aradım ama bulamadım.

• Lsptopum vistalıydı windows 7 ücretsiz yükseltme programı kapsamında lenovo windows 7 yükseltme dvdsi ve sürücüleri içeren dvd göndermişti. Bu dvddeki ses sürücüsünde wavesmaxx var ancak dolby yok dolayısıyla dolby tuşu da işlevsiz.
  • quote:

quote:

quote:

Laptop a win7 ultimate yükledim.Driverlarınıda teker teker buldum.Fakat sinema tuşu çalışmıyor.Aynı zamanda realtek yükledim.Eskiden ses yükseltici vardı şimdi yok bunları nasıl halledebilirim(Mass Effect mi öyle bişeydi galiba Realtekteki)YARDIM

1.energy management
    2.slidebar
    3.realtek hd audio
    4.slidenav
    5.onekey theater

vs...

Merhabalar;

Eğer Realtek sürücüsü içinde Waves MaxxAudio sekmesini görmek istiyorsanız Realtek HD Audio R2.29 sürücüsünü kurmalısınız, Lenovo'nun Y550 için koyduğu son sürücü de dahil 2.29'dan sonraki hiçbir Realtek HD Audio sürücüsünde Waves MaxxAudio sekmesi yok. Yalnız bilmeniz gereken bir şey var: Waves MaxxAudio Realtek sürücüsünün içinde değil OneKey Theater sürücüsünün içinde bulunuyor, yani Realtek HD Audio R2.29 ve OneKey Theater sürücülerini birlikte kurmalısınız, dosyalar için de biraz araştırdım :)

Realtek 2.29 Sürücüsü: (Bu sayfada biraz aşağı gidip I Agree tuşuna basarsanız indirme başlıyor, hem 32 hem de 64 Bit için kullanabilirsiniz.)

OneKey Theater Sürücüsü
    support.lenovo.com
    Lenovo Onekey Theater for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - IdeaPad Y550, Y650 - TR
    http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS010942
    (Windows 7 32 ve 64 Bit için)

Edit: Yalnız bir konuda uyarmam gerekiyor, bu işlemi sadece Laptop hoparlörlerini kullanıyorsanız yapın, en son Realtek HD Audio sürücüsü (R2.71) kulaklık ve harici hoparlör gibi sistemlerde çok daha yüksek performans almanızı sağlar. Verdiğim sürücüler ise Laptop hoparlörlerinin tek tuşla (Veya Realtek konsolu içinden) coşturulabilmesini sağlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 3 Kasım 2013; 20:22:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

quote:

quote:

quote:

1.energy management
    2.slidebar
    3.realtek hd audio
    4.slidenav
    5.onekey theater

vs...

Merhabalar;

Eğer Realtek sürücüsü içinde Waves MaxxAudio sekmesini görmek istiyorsanız Realtek HD Audio R2.29 sürücüsünü kurmalısınız, Lenovo'nun Y550 için koyduğu son sürücü de dahil 2.29'dan sonraki hiçbir Realtek HD Audio sürücüsünde Waves MaxxAudio sekmesi yok. Yalnız bilmeniz gereken bir şey var: Waves MaxxAudio Realtek sürücüsünün içinde değil OneKey Theater sürücüsünün içinde bulunuyor, yani Realtek HD Audio R2.29 ve OneKey Theater sürücülerini birlikte kurmalısınız, dosyalar için de biraz araştırdım :)

Realtek 2.29 Sürücüsü:http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2337&file=4&evp=03fbf8635c8082045a3044e99278e5ee (Bu sayfada biraz aşağı gidip I Agree tuşuna basarsanız indirme başlıyor, hem 32 hem de 64 Bit için kullanabilirsiniz.)

OneKey Theater Sürücüsühttp://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS010942 (Windows 7 32 ve 64 Bit için)

Edit: Yalnız bir konuda uyarmam gerekiyor, bu işlemi sadece Laptop hoparlörlerini kullanıyorsanız yapın, en son Realtek HD Audio sürücüsü (R2.71) kulaklık ve harici hoparlör gibi sistemlerde çok daha yüksek performans almanızı sağlar. Verdiğim sürücüler ise Laptop hoparlörlerinin tek tuşla (Veya Realtek konsolu içinden) coşturulabilmesini sağlar :)

Hocam gerçekten çok güzel anlatmışsınız.Çok sağolun.Onekey i zaten kurmuştum ama wavemaxx i bi türlü halledememiştim. Birde genelde laptop hoparlöründe kullanıyorum ve şuana kadar gördüğüm en iyi ses veren laptop(wavemaxx ile tabi).Yeniden teşekkürler

• Rica ederim hocam ne demek, ben Microlab M-200 2+1 kullandığım için R2.71 kullanıyorum, R2.29 setup'ı da olur da laptopla bir yere gidersem diye elimin altında hazır tabi :) Harici ses sisteminde R2.29 ile R2.71 arasında dağlar kadar fark oluyor, yoksa hep R2.29 kalsa daha ii tabi... Ses konusunda da evet, aslında bu özelliğini hiç bilmeden almıştım ama özellikle bu kadar ufak hoparlörlerden bu sesi duyanlar şok oluyor (Tabi cihazın altındaki gizli silahımızdan bahsetmiyorum :) ) Bundan daha fazla ses çıkaran bir Dell XPS'in iki yanda kocaman hoparlörleri olan bir modeli var, onu gördüm, onun da sesi bizim cihazdaki gibi temiz çıkmıyor, açtıkça çok bozuluyor :) Yaşasın Lenovo Y550...
  • bu sürücüleri yüklerken mecvcut sürücüleri kaldıracak mıyız?
    realtek sürücüsünün içerisinde 2 klasör var hangisini yükleyeceğiz?
  • bu işlemci fanından sıkıntı yasayan tek kısı ben mıyım 2 kere servıse gıttı degıstı geldı ı sure sonra yıne aynı oluyor takırtamayaya gurultulu calısmaya baslıyor ıcını aıcyorum temızlemek ıcın temızlenecek bısey de yok :)
  • Win8 Kurdum ama artık Onekey Recovery çalışmıyor. Onekey recovery driverını kurdum o da failed diyor. Ne yapmam gerekiyor şuan
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.