hala asus n61q serisinin bundan iyi oldugunu düsünüyorum ama fiyat olarak lenovo bu özelliklerle düsündürüyor. bu pcde usb 3 warmıdır peki??
@ysfbkrcan: Fiyatları aynı şuan iki sitede de indirim var :D Ancak asus'un vatanda olan indirimli modelinde blue-ray 3.0 usb gibi avantajları yok teknik açıdan da haklısın ama sanırım lenovo alıcam hatta bugün gold'dan sipariş vericem sanırım ilgin için teşekkür ederim
@est1907 asusun özellikleri; sistem Belleği: 4 GB Bellek Tipi: DDR3 1066 Mhz Disk Kapasitesi: 500 GB Disk Hızı: 5400 Rpm lenovo 1333 mhz ve 7200 rpm.ama lenovoda usb 3 yok.bende ilk asus düşünmüştüm ama bulamayınca lenovo aldım.karar senin @ongunbjk rica ederim.inş. hayırlı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB
sana şunu söyleyeyim İSTANBUL BİLİŞİM den alamazsın.. ;)
Vatan'da da var.. Arasıra kampanyaları, indirimleri oluyor yakalamaya çalış.. Beb geçen 4 gb'lık olanını Vatan dan aldım gayet memnunum..
8 gblığı ne kadar vatanda ?
i5 işlemcili Y560 vatan'a gelmiş arkadaşlar fiyatı 1589TL
i7leri soğutma imkanı olmayan arkadaşlar için gayet güzel bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Php
i5 işlemcili Y560 vatan'a gelmiş arkadaşlar fiyatı 1589TL
i7leri soğutma imkanı olmayan arkadaşlar için gayet güzel bir cihaz.
i7+8gblığı gelse pek bi iyi olacak...bide 2.000 lirayı geçmese....
i5 i alan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba. i7 li modelindeki gibi problemler var mı çok merak ediyorum.
golddan siparişi verdikten 3 gün sonra fiyatı 100 tl düşürdüler, hep ben aldıktan sonra olur böyle şeyler zaten. şu an 1745 tl, 740M Q işlemcili y560a
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson Knight
golddan siparişi verdikten 3 gün sonra fiyatı 100 tl düşürdüler, hep ben aldıktan sonra olur böyle şeyler zaten. şu an 1745 tl, 740M Q işlemcili y560a
y560a mı ? y560mı? 8gblık modeli düşünüyorum bende...
Arkadaşlar gold bilgisayar sorun çıkardı, sipariş iptal edildi. Nedenini bile öğrenemedim, hiç ilgilenmiyorlar müşteriyle. Bu ürünü başka nerde alabilirim? i7 740M Q işlemcili ve 4gb olacak. şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese
siparişi ne zaman verdiniz acaba bende verdim galiba bnm ki de iptal edildi ?????
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson Knight
Arkadaşlar gold bilgisayar sorun çıkardı, sipariş iptal edildi. Nedenini bile öğrenemedim, hiç ilgilenmiyorlar müşteriyle. Bu ürünü başka nerde alabilirim? i7 740M Q işlemcili ve 4gb olacak. şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese
Elden alıcam fakat golddaki y560a mıdır ?
stokta var mı ki daha
selam arkadaşlar soğutucu kullanan kardeşlerim varsa modellerini yazarlarsa çok memnun olurum. kendi sogutucumun dış yüzeyi plastik ısıyı tutuyo ve fazla sogutamadıgı kanaatindeyim. güzel bir sogutucu arıyorum ve sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi akşamlar yorum yapan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler
Ben Thermaltake Massive 23 kullanıyorum, bir arkadaşta da Zalman NC3000 var.. Ben biraz aceleden aldım pek fazla inceleyemedim ama yine de görüyor işimi.. Fakat NC3000 güzel başarılı bir soğutucu.. Ekstra USB portları var üzerinde.. Benimkinde yok mesela.. Zaten bende bunu babama falan kakalayıp NC3000 almayı düşünüyorum..
Selamlar,
Lenovo hastası biri olarak ben, 5 yıllık 3000 N100'umu bıraktım, ve gittim Y560A aldım.
Cok pişmanım, bir lenovo urunune bu kadar para verip de bu denli mutsuz olacağımı hiç düşünmezdim. tam bir hayalkırılıgı
Touchpad, hemen hemen hiç calısmıyor, bilgisayar acıldıktan sonra 3-4 dakika duzgun, sonra tamamen gidiyor, kendi kendine tıklamalar, ekranın bir kosesinden digerine zıplamalar... usb mousa mecbur ettiler ... kamerası kafasına gore calısıyor, skype actıgımda kamera hatası veriyor mutlaka, bilgisayarı yeniden baslatıyorum her seferinde duzelmesi için. ayrıca klavyesi de rezalet, ozellikle m ve r tuslarına basmamakta ısrar ediyor, klavyeyi resmen dovuyorum bu yazıyı yazarken. hic susmayan fanı da cabası...
ben su anda yurt dısında bulunuyorum, ve urunumu tamir ettirmek en azından servise gondermek için kontak aramaktayım, ancak international support hakkında hiçbir bilgi bulamadım, bu konuda bana yardımcı olmak isteyen varmı? yada bu konuda ne yapabilrim, cunku sonuc alamazsam, turkiyeye gondereceğim sadece bu sorun için.
herkese sımdıden cok tesekkurler...
arkadaşlar yeni çıkan ccc sürücüsünü mü yükliyim yoksa lenovonun sitesindekini mi?
Arkadaşalr bende vatan bilgisayardan %20 indiriminbden Y560 aldım... Aldığımda ürünün ekranın sağ alt köeşesinde siyh is gibi leke vardı böyle 1 ayı geçin kullandım çünkü laptopu servise gönderemezdim. Ayrıca ekranda gri bölgelere dikkatlice bakıldığında karıncalanma gözüküyordu.. EN nihayetinde servise gönderdim...
Ekran değiştirildi garanti kapsamında vede şuan titremedir v.s. hiçbir sorun yok...
Bu cihazda en çok houma giden olay ise GTA4 oyununu sorunsuzçalıştırması :D yaklaşık 15 senedir oyun yüklemiyordum ama sırf pisikopatlık olsun diye GTA4 ü kurdum gıdım takılma kasma yok.. Bunu neden söylüyorum ? Çünkü piyasada baya bir araştırdım gta4 oyununu hangi laptoplar kaldırıyorsa onu alalım diye bir mantık var :D demek sağlam işletim sistemi istiyor :)
Ben bu cihazın broşürüne baktığımda Bluray var yazıyordu ama TR modellerinde yok malesef... Onuda İngiltereden harici Bluray dvd Rw alarak amorte ettim. ;)
Ayrıca bu 3B filim desteği var filan yazıyordu bunun açıklaması var mı konu başında pek göremedim..?? Bu filimler nerde satılıyor tam olarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: jeantonick
Selamlar,
Lenovo hastası biri olarak ben, 5 yıllık 3000 N100'umu bıraktım, ve gittim Y560A aldım.
Cok pişmanım, bir lenovo urunune bu kadar para verip de bu denli mutsuz olacağımı hiç düşünmezdim. tam bir hayalkırılıgı
Touchpad, hemen hemen hiç calısmıyor, bilgisayar acıldıktan sonra 3-4 dakika duzgun, sonra tamamen gidiyor, kendi kendine tıklamalar, ekranın bir kosesinden digerine zıplamalar... usb mousa mecbur ettiler ... kamerası kafasına gore calısıyor, skype actıgımda kamera hatası veriyor mutlaka, bilgisayarı yeniden baslatıyorum her seferinde duzelmesi için. ayrıca klavyesi de rezalet, ozellikle m ve r tuslarına basmamakta ısrar ediyor, klavyeyi resmen dovuyorum bu yazıyı yazarken. hic susmayan fanı da cabası...
ben su anda yurt dısında bulunuyorum, ve urunumu tamir ettirmek en azından servise gondermek için kontak aramaktayım, ancak international support hakkında hiçbir bilgi bulamadım, bu konuda bana yardımcı olmak isteyen varmı? yada bu konuda ne yapabilrim, cunku sonuc alamazsam, turkiyeye gondereceğim sadece bu sorun için.
herkese sımdıden cok tesekkurler...
Bence bu konuyu TR servisi arayı sorabilirsin 0811 li bir beleş iletişim hattı var lenovo nun... Durumu izah edersen onlar yönlendirirler seni diye düşünüyoru...
Saygılar...
bu 3B filim desteği var filan yazıyordu bunun açıklaması var mı konu başında pek göremedim..?? Bu filimler nerde satılıyor tam olarak ?
Bide PC deki ekran kartı bios sürümü v.s. yeni güncelleme olup olmadığını gösteren bir program mevcut mu pc de ? Veya bunların sürüm lerini PC'den enreden görebilriim ?