Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samonite

bu 3B filim desteği var filan yazıyordu bunun açıklaması var mı konu başında pek göremedim..?? Bu filimler nerde satılıyor tam olarak ?

Bide PC deki ekran kartı bios sürümü v.s. yeni güncelleme olup olmadığını gösteren bir program mevcut mu pc de ? Veya bunların sürüm lerini PC'den enreden görebilriim ?

3B yi tam olarak bilmiyorum ama everest adlı program pcdeki tüm detayları karşına getirir.
    @Ediz_Donmez lenovo amdnin sitesindeki linke yönlendiriyordur sanırım.linklere hiç bakmadım.ikisini bi karşılaştır istersen.amd ve lenovo sitesindeki linkleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 14 Aralık 2010; 13:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

arkadaşalr şu ekran kartını değiştirme olayı varmı bu pc de

bu model de yok

sende fan sesi hep duyuluyor mu ?

bu modelde yok derken ekran kartının anakart üzerine gömülü olduğunumu ima ettiniz biraz daha açıkayıcı cvp vermeniz mümkünmüdür teşekkürler

bu arada bilgisi olan arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim bu laptopun ekran kartı anakarta gömülümü yani o/b mu yoksa mxm tarzımı bu duruma göre alıp almama konusunda karar vericem cevaplarsanız sevinirim

• gold zamn yapmış 2.000 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

@est1907 asusun özellikleri;
    sistem Belleği: 4 GB
    Bellek Tipi: DDR3 1066 Mhz
    Disk Kapasitesi: 500 GB
    Disk Hızı: 5400 Rpm
    lenovo 1333 mhz ve 7200 rpm.ama lenovoda usb 3 yok.bende ilk asus düşünmüştüm ama bulamayınca lenovo aldım.karar senin
    @ongunbjk rica ederim.inş. hayırlı olur.

usb 3 önemli bi özellik oldugu icin ve olmusken blurayde olsun diye asusta karar kıldım bu seferde istedigim asusun artık üretimininde stokununda bittigini duydum.sen git arastir deli gibi tam tamam buldum de pc nin üretimi dursun acikcasi lenovo y560cılar pek ic acici seyler paylasmamıslar genel anlamda

@ysfbkrcn
    memnunmusun peki makinadan isinmadir oyun performanıdır v.s?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi est1907 -- 15 Aralık 2010; 0:38:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: est1907

quote:

lenovo 1333 mhz ve 7200 rpm.ama lenovoda usb 3 yok.bende ilk asus düşünmüştüm ama bulamayınca lenovo aldım.karar senin

usb 3 önemli bi özellik oldugu icin ve olmusken blurayde olsun diye asusta karar kıldım bu seferde istedigim asusun artık üretimininde stokununda bittigini duydum.sen git arastir deli gibi tam tamam buldum de pc nin üretimi dursun acikcasi lenovo y560cılar pek ic acici seyler paylasmamıslar genel anlamda

@ysfbkrcn

performans açısından çok memnundum ama bizde lenovozede olduk oyun olarak res5,pes11,mafia2,,just cause2,nfs shift full ayarlarda sorunsuz oynadım.5-6 saat boyunca film-oyun-müzik vs... laptopu kullandım ama neredeyse ısınma yoktu bile.ses falanda yoktu.performans olarak gayet iyi ama edense herkeste bir sorun oluyor.anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kazure

merhaba arkadaşlar bende ürünü 3 hafta önce vatan bilgisayardan aldım. 64-bit win 7. makinayı cok severek aldım özellikleri felan cok iyi hosuma gitti fiyatıda uygundu ama suan cok kötü bir problem yaşıyorum. internette dolaşırken ara ara sağ altta amd çalışmayı durdurdu, bu problemden başarıyla kurtuldu şeklinde bi uyarı veriyor hemen ardından ise mavi ekran cıkıyor etrafında siyah çerçeve kaplı türkçe olarak windows sorunla karşılaştı ilk seferse sorundan kurtulmak için reset atın felan gibi bir yazı cıkıyor ve 5 6sn sonra kendliginden reset atıyor yeniden başlatıyor makinayı.. çok tedirginim niye böyle oldu bilmiyorum bilgisayarda temel işler yapıyorum işte internet film müzik birde autocad kullanıyrum başka hiç birşey yapmıyorum. bi ara virus programı kapalıyken truva atı bulaştı sonra mcaffe yukledim tarattım bişey bulamadı bundan da olabilirmi acaba? yardımcı olursanız cok mutlu olurum.

usb ye klavye mouse ve harici hardisk bağlıyorum bunla alakalı olabilirmi?

morzilla kullanırken oluyor... bilgisayarım 64bit....

ilk laptop'umda dell inspiron 1520 idi 3 kere ekran kartı chiplerini yaktım en sonuncuda yine yanınca bu makinayı aldım ve bundada problemle karsılasınca artık hata bende diye dusunur oldum veya cok talihsiz bir insanım!!

ayni problem bendede var..

youtubeda veya facede actigin videolarin uzerine gel sag tikla..

settingse gir ve orda cikan enable hardware accelerationdaki tiki kaldir..

bende yeni gordum bu oneriyi dene bakalim belki sorunumuza care olur.. suanda yapali 3 gun oldu oyle bir sorunla karsilasmadim..

• lenovonun sitesinden driver ı indirmeye çalışınca 8.752 versiyonu çıkıyor en son, eylülde çıkmış o da, 322 mb, şimdi 10.12 mi yükliyim yoksa bu kalsınmı?
  • quote:

quote:

quote:

@ysfbkrcn

performans açısından çok memnundum ama bizde lenovozede olduk oyun olarak res5,pes11,mafia2,,just cause2,nfs shift full ayarlarda sorunsuz oynadım.5-6 saat boyunca film-oyun-müzik vs... laptopu kullandım ama neredeyse ısınma yoktu bile.ses falanda yoktu.performans olarak gayet iyi ama edense herkeste bir sorun oluyor.anlayamadım

iste bende onun icin tereddütle bakiyorum lenovoya ama biyandanda ibm kötü degildir heralde nese herseye ragmen bulursam eger asus olmadi lenovo y560 alırsam bende paylasirim tecrübelerimi

• Ya arkadaşlar genel olarak bu lenovonun 740qm işlemcili yani goldda satılan y560a sürümünün genel olarak sorunları var mı giderilmeyen sorunları veya can sıkıcı şeyler var mı benim merak ettiğim bu modelde ki ekran full hd mi yardımcı olursanız sevinirim bu modeli almayı düşünüyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodram@
    Ya arkadaşlar genel olarak bu lenovonun 740qm işlemcili yani goldda satılan y560a sürümünün genel olarak sorunları var mı giderilmeyen sorunları veya can sıkıcı şeyler var mı benim merak ettiğim bu modelde ki ekran full hd mi yardımcı olursanız sevinirim bu modeli almayı düşünüyorum....

bende ayni modeli kullanmaktayim, herhangi kronik bir sorun bulunmamakta.. Ekran full hd.. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz..
  • Bilgisayarı alalı bir ay oldu.Benim sorunum ilk aldıgım zamanlarda mesela pes11 oynarken pc de en ufak bi kasma olmuyordu.Daha sonra age of ta tam ekran olmadıgından onu ayarlarken ekran kartı ayarlarını varsayılan yaptım.
    Şimdi pes11 oynarken oyunda bi kısım çok yogunlaştıgında kasma yapıyo ufak ufak.Bazen 1 2 saniye de kastıgı oluyo.ama mesela assasian creadet da oynuyorum o oyunda da sadece ata binince grafikler hızlı ilerlerken çok ufak kasma yapıyo.sizce bi donanım arızam mı var yoksa ekran kartı ayarlarıyla ilgili bi sorunum mu var ? yani servislik işim varmıdır ? Şimdiden teşekkr ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

Ya arkadaşlar genel olarak bu lenovonun 740qm işlemcili yani goldda satılan y560a sürümünün genel olarak sorunları var mı giderilmeyen sorunları veya can sıkıcı şeyler var mı benim merak ettiğim bu modelde ki ekran full hd mi yardımcı olursanız sevinirim bu modeli almayı düşünüyorum....

bende ayni modeli kullanmaktayim, herhangi kronik bir sorun bulunmamakta.. Ekran full hd.. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz..

y560 la y560a yı ayıran 720qm ile 740qm olmasımıdır?örneginhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar bu model y560a mıdır?son sorumda y560ta sikayet edilen sorunların daha ii düzeye getirilmiş halimidir y560a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi est1907 -- 17 Aralık 2010; 0:26:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

y560 la y560a yı ayıran 720qm ile 740qm olmasımıdır?örneginhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar bu model y560a mıdır?son sorumda y560ta sikayet edilen sorunların daha ii düzeye getirilmiş halimidir y560a

yorumlara bakarsak dediğin gibi olmalı.i720q işlemcili lenovonun sorunları i740q da giderilmiş yani.

• 3 boyut konusu acilmisken belirteyim.. 3D destegi olan model Y560d olarak geciyor arkadaslar.. Yaninda 3D gozlukle birlikte satiliyor..
  • Selam arkadaşlar,
    Laptopu 2 ay önce aldım, 4 büyük sorunum var :)
    1 ) Ekran kartıyla alakalı bir sorundan dolayı önce kilitlenip kalıyor ve sonra mavi ekran veriyor ( en önemli sorun! Haftada 2-3 kere yaşıyorum bu sorunu- Ekran kartını kaldırıp yükledim ama sonuç aynı )
    2 ) Soldaki bakır soğutucudan aşırı sıcak gelmesi ( Bazen çok fazla ısındığını düşünüyorum - Hiç bir oyunu oynamıyorum - Sadece adobe ürünlerini kullanıyorum )
    3 ) Bazen big mause olayının gerçekleşmesi ( imleç 7-8 kat büyüyor)
    4 ve son olarak D sürücüsünün toplam 30 gb olması bu durumda D'ye format atıp yeni alan oluşturamam çünkü recoveri, driver vs. dosyalar içinde ( D'ye format atarsam yeni sistemi kurarken dosyları nereden okuyacak? )
    Genel olarak yaşadığım sorunlar bunlar. Bu tip sorunları yaşayan ve çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rakokrkmz

Selam arkadaşlar,
    1 ) Ekran kartıyla alakalı bir sorundan dolayı önce kilitlenip kalıyor ve sonra mavi ekran veriyor ( en önemli sorun! Haftada 2-3 kere yaşıyorum bu sorunu- Ekran kartını kaldırıp yükledim ama sonuç aynı )
    2 ) Soldaki bakır soğutucudan aşırı sıcak gelmesi ( Bazen çok fazla ısındığını düşünüyorum - Hiç bir oyunu oynamıyorum - Sadece adobe ürünlerini kullanıyorum )
    4 ve son olarak D sürücüsünün toplam 30 gb olması bu durumda D'ye format atıp yeni alan oluşturamam çünkü recoveri, driver vs. dosyalar içinde ( D'ye format atarsam yeni sistemi kurarken dosyları nereden okuyacak? )
    Genel olarak yaşadığım sorunlar bunlar. Bu tip sorunları yaşayan ve çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım istiyorum

ilk sorununa bakarsak sorun donanımsal ise kesinlikle garantiye gönder ve gerçekten donanımsal bi sorunsa ürün ayıplıdır.yani sana yenisini vermek zorundalar.
    2.sanırım işlemciden bahsediyorsun.bu bi sorun sayılmaz aslında.i7 işlemciye sahip olmasından kaynaklanan birşey.normal sayılır ama istersen ısı değerlerini ölç.gerçekten aşırı bi ısınma varsa sorun olabilir.
    3.big mause başıma hiç gelmedi ama touchpad gerçekten hassas.bazen anlayamadığım şekilde pencereleri sürükleyebiliyordum.ya da ekranı büyültüp,küçültme gibi.
    4.olarak harddisk bölümlemesi yapman için format atmana gerek yok.ilk sayfada format atmadan nasıl disklerini yeniden boyutlandıracağın anlatılıyor.ilk mesajda

• Arkadaşlar bende bu laptopu çok beğendim özellikle tasarım olarak,
    acaba en sorunsuz modelini nerde bulabilirim internetten alacağım lütfen yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakokrkmz

Selam arkadaşlar,

bilgisayari bidaha actiktan sonra amd calismayi durdurdu diye bi uyari veriyo mu peki?

sordugum soru 1. sorunla alakali..

• .....Php.....

Kardeş soğutucuları pcmizin usb girişine takmamamızı söylemişsin.Ben colermasterın 1400 rpm lik bi soğutucusunu o şekilde kullanıyordum.Demekki yanlış yapıyormuşum.

SOrum şu prize takılan usb yada bu soğutuculara uygun enerjiyi dışardan saglıyacak usb nasıl tedarik edebilirm ne diye aramam gerekiyor bulamadım cünkü :(
  • Evet. Piyasadaki bütün sogutucular usb ile çalışiyor. Bildiğiniz elektrik piliziyle çalışanı var mı??
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.