Ben ilk yayınladıkları şeye bakarak söylemiştim o zaman 3d ekranlı modelin yanına d koymamışlardı. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın :)
quote:
Orijinalden alıntı: hldm159
quote:
Orijinalden alıntı: 10ly_10ur
Temmuz ortası ya da ağustos başı gibi Türkiye'ye geleceğini düşünmekteyim.
y570 mi? yoksa y570d mi?
y570 o civarlarda yüksek ihtimalle türkiyede satışta olur.Y570d nin daha sonra satışa gireceğini düşünüyorum
muhendıslık harıkası gozukuyor
1500 cıvarı i5 işlemcili olursa şak diye alırım
555m 192 bit de çok iyi olmuş
ısınma sorunu yoksa eğer çok satılır bu laptop
ama şu çok saçma i3 işlemcide 7200rpm dısk var
i5 işlemcide 5200rpm
Beyler bu aralar dizustu alicaktim bu seriyi cok onceden duymustum ama hala cikmadi acaba 1 ay icerisinde cikar mi yoksa simdi bir dizustu alipda ilerde pisman olmaya gerek var mi? ;) 2 ay felan surucekse islerden dolayi dizustu almam laz ama suabda piyasada bu fiyat ve performans araliginda 2 urun var ve ikisinimde belli basli problemleri var: asus n53 ( ses sorunu) hp 3020et (isinma sorunu) asus n53 alip kullandim ve 2 kere iade ettim. Hp yede pek guvenmiyorum acikcasu butce 2000tl bakalim artik bekliycem ama birde bu seri 2500tl sen felan satisa cikarsa imf den borc almak gerekir ;)
192bit değil la bu
1500 civarı olursa ben alıcam kafaya koydum
ilk zamanlar n53 sv 065 alıyordum sonra acer 4830tg en son bundayım bakalım
hakkaten varmı bi haber artık su laptoptan. geldi gelmedi derken geçiyo günler..
quote:
Orijinalden alıntı: Dartagnan
hakkaten varmı bi haber artık su laptoptan. geldi gelmedi derken geçiyo günler..
geç gelsin temiz gelsin
ben de bu modeli sabırsızlıkla bekliyorum.
Geçen bir kaç yere sordum haziran sonuna doğru gelicekmiş fiyat aralığıda 200 - 2500 TL civarı. Ama çoğu yer geliş tarihini bilmiyor bu süreç uzayabilirde.
quote:
Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV
Geçen bir kaç yere sordum haziran sonuna doğru gelicekmiş fiyat aralığıda 200 - 2500 TL civarı. Ama çoğu yer geliş tarihini bilmiyor bu süreç uzayabilirde.