Bildirim
Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
daha gelmeden ne bu kıyamet bi gelsin bakalım ne oluyoruz yww bu gidişle geleceğini de zannetmiyorum ya neyse -
Bu gün facebook Lenovo türkiye Sayfasından aldıgım bilgiye göre Bu hafta itibarı ile satışa sulunacakmış Y570 -
i5 ler çıktı herhalde y570 olarak fakat i7 ve rapiddrivelı modellerden ses soluk yok.Onlar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: rslinks
i5 ler çıktı herhalde y570 olarak fakat i7 ve rapiddrivelı modellerden ses soluk yok.Onlar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Şu anda Türkiye'de Y570 serisinin hiçbir modelinin satışı yok ama yakın bir zamanda satışa sunulması bekleniyor. -
Vatanda Y570A görmüştüm sanki ama donanımları baya düşüktü. -
quote:
Orijinalden alıntı: HaypurTiryading
Vatanda Y570A görmüştüm sanki ama donanımları baya düşüktü.
Vatan'a da hiç gelmedi. Türkiye'ye G570, V570 ve Z570A modelleri geldi ama Y570 gelmedi, gelmiş olsaydı mutlaka incelemeye giderdim zaten ve belki 1 tane de almış olarak geri dönerdim. Yurtdışındaki Y570 modellerine bakıldığında en düşük donanımlısının özellikleri bile çok düşük değil aslında.
2nd generation Intel® Core™ i3-2310M Processor ( 2.10GHz 1333MHz 3MB )
Genuine Windows 7 Home Premium 64
NVIDIA GeForce GT 555M 1GB
4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz
15.6" HD Glare with integrated camera 1366x768
500GB 7200rpm
-
Hocam yanlış yazılmış vatanda zannedersem. İlk koyduklarında Y570A yazıyordu ancak şimdi tekrar baktığımda Z570A olmuşlar. Bende girip bakmadığım için ufak bir yanlış anlaşılma olmuş.
Saygılar. -
Ne makineymiş bee bi gelemedi hala türkiyeye. -
gelsin artık bıktım beklemekten -
bu başlıktaki samimi ortamı ve güzelliği görünce bende beklemeye karar verdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarppy
quote:
Orijinalden alıntı: HaypurTiryading
Vatanda Y570A görmüştüm sanki ama donanımları baya düşüktü.
Vatan'a da hiç gelmedi. Türkiye'ye G570, V570 ve Z570A modelleri geldi ama Y570 gelmedi, gelmiş olsaydı mutlaka incelemeye giderdim zaten ve belki 1 tane de almış olarak geri dönerdim. Yurtdışındaki Y570 modellerine bakıldığında en düşük donanımlısının özellikleri bile çok düşük değil aslında.
2nd generation Intel® Core™ i3-2310M Processor ( 2.10GHz 1333MHz 3MB )
Genuine Windows 7 Home Premium 64
NVIDIA GeForce GT 555M 1GB
4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz
15.6" HD Glare with integrated camera 1366x768
500GB 7200rpm
Bir iyi bir kötü haber vereyim, iyi haber Türkiye sitesinde y570'in adı geçmeye başladı, (1-2 haftadır)
kötü haberi ise,
Lenovo Y570 Türkiye
buradan anladığım kadarıyla Türkiyeye gelen Y570'lerde GT 555 değil Radeon 5730 olacak!!! Eğer böyle olursa Y570'in hiç bir ayrıcalığı kalmaz, birçok insan için "kesinlikle satın alacağım" 'dan "kesinlikle satın almam" 'a dönüşür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: leventalpsal
Bir iyi bir kötü haber vereyim, iyi haber Türkiye sitesinde y570'in adı geçmeye başladı, (1-2 haftadır)
kötü haberi ise,
Lenovo Y570 Türkiye
buradan anladığım kadarıyla Türkiyeye gelen Y570'lerde GT 555 değil Radeon 5730 olacak!!! Eğer böyle olursa Y570'in hiç bir ayrıcalığı kalmaz, birçok insan için "kesinlikle satın alacağım" 'dan "kesinlikle satın almam" 'a dönüşür.
Sanıyorum sayfayı güncellerken Y560 modelinde kullanılan ekran kartını değiştirip yerine nVidia GeForce GT 555M yazmayı unutmuşlar, Y560P modelinde bile AMD Radeon HD 6570M kullanılmakta. Yani gidip de bir alt modelin ekran kartından daha düşük seviyede bir ekran kartı kullanacaklarını hiç sanmıyorum.
-
Bir haber daha, dün Lenovo Türkiye ile konuştum, genelde tarih vermeyi sevmezler ama bir tarih alabildim, dediler ki : "2 hafta içinde gelir ve sitemize eklenir tam olarak, en geç 3 hafta içinde de (toplam 3 hafta) mağazalara dağıtılmış olur" Yani 18 Temmuz haftası içinde mağazalarda olur gibi bir bilgi, ben bunu Ağustos başı diye yorumlamayı tercih ediyorum :) -
quote:
Bir haber daha, dün Lenovo Türkiye ile konuştum, genelde tarih vermeyi sevmezler ama bir tarih alabildim, dediler ki : "2 hafta içinde gelir ve sitemize eklenir tam olarak, en geç 3 hafta içinde de (toplam 3 hafta) mağazalara dağıtılmış olur" Yani 18 Temmuz haftası içinde mağazalarda olur gibi bir bilgi, ben bunu Ağustos başı diye yorumlamayı tercih ediyorum :)
Yinede geç ya! -
quote:
Bir haber daha, dün Lenovo Türkiye ile konuştum, genelde tarih vermeyi sevmezler ama bir tarih alabildim, dediler ki : "2 hafta içinde gelir ve sitemize eklenir tam olarak, en geç 3 hafta içinde de (toplam 3 hafta) mağazalara dağıtılmış olur" Yani 18 Temmuz haftası içinde mağazalarda olur gibi bir bilgi, ben bunu Ağustos başı diye yorumlamayı tercih ediyorum :)
öncelikle bu bilgilendirme için çok teşekkürler...
Peki gelicek olan Y570 lerin hangi grafik kartına sahip olacağı hakkında bir bilgi edindinizmi ?
şimdiden teşekkürler -
Birde keşke fiyat aralığı ne olur onu sorsaydın. -
quote:
Orijinalden alıntı: zariclar
quote:
öncelikle bu bilgilendirme için çok teşekkürler...
Peki gelicek olan Y570 lerin hangi grafik kartına sahip olacağı hakkında bir bilgi edindinizmi ?
şimdiden teşekkürler
Ekran kartı çok önemli, onu sordum özelliklerini göremiyorum, 2 hafta sonra sitemizde net olarak görürsünüz özelliklerini dedi... Umarım GT-555 olur. Bilmeyen arkadaşlara hatırlatma GT 540M ile GT 550M arasında küçük bir fark var, sadece saat hızları biraz daha yüksek, ama GT 550M ile GT 555M arasında çok fark var, biri 128 bit biri 192 bit. GT 555M olmazsa geriye bir tek HP DV6-6010 6020 6030 'lardan biri kalıyor, bunlarda da radeon 6770 ekran kartı var, GT 555M ile denk sayılabilecek bir kart.
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx
Birde keşke fiyat aralığı ne olur onu sorsaydın.
Onu da sormayı unuttum ama normalde hiç bir bilgi vermedikleri için net bir tarih verdiklerinde dumur oldum, bir tek ekran kartını sorabildim, başka birşey aklıma gelmedi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X