Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.896
Cevap
118
Favori
519.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Biosu guncelledim. Lenovo sitesinden Public ve private isimli 2 bios exe setubu indirdim. Publici baslattim ve oto yukledi kapandi acildi halloldu. Sonra privateyi yuklemeyi denedim hata verdi flashlama baslamadi. Neyse yeniden baslattim pcyi ve siyah ekranda kaliyor. Uzun sure kalinca otomatik baslangic onarma devreye girip kurtarma ekranina yonlendirdi. Bu pcyi nasil kurtaririm lutfen yardim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

Selam. Biosu guncelledim. Lenovo sitesinden Public ve private isimli 2 bios exe setubu indirdim. Publici baslattim ve oto yukledi kapandi acildi halloldu. Sonra privateyi yuklemeyi denedim hata verdi flashlama baslamadi. Neyse yeniden baslattim pcyi ve siyah ekranda kaliyor. Uzun sure kalinca otomatik baslangic onarma devreye girip kurtarma ekranina yonlendirdi. Bu pcyi nasil kurtaririm lutfen yardim ?
    Sorunu hallettim. Z580 bios adli bir youtube videosundaki link usb bellege attim. Bu sekilde bios kurdum. Duzeldi.

• neleda N kullanıcısına yanıt
    Video linkini paylaşabilirseniz çok faydalı olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Log Zeroyoutube
    Bios Güncelleme(Upgrade), Bios Yedek Alma,Bios Versiyon Öğrenme[Remove Whitelist for Z580,Z480,Z380]
    https://www.youtube.com/watch?v=721kxWkncbM

buradakileri uygulayınca açıldı. sonra tekrar eski biosuma geri dönebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: **KAAN**

defalarca denedim olmadı sizde oluyorsa teamviewerla bağlanıp yapabilirmisiniz.
    sadece numlock capslock driverını yükleyince olmuyor
    windows 8 ya da 10 için kullandığınız energy management programını da kaldırıp windows 7 için olan energy management programını yüklemeniz lazım. her iki driverı windows 7 uyumluluk modunda kurarsanız capslock, numlock ekran göstergeleri çalışıyor

açıkçası benim için çok önemli değil capslock, numlock ekran göstergeleri çalışması. daha önce denemiştim çalışıyordu. yeni driverlar kuruluydu bende. şimdi onları kaldırıp windows 7 için olanları kurdum. windows 10'da da çalışıyor. bugün denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

https://www.youtube.com/watch?v=721kxWkncbM

buradakileri uygulayınca açıldı. sonra tekrar eski biosuma geri dönebildim.
    Yüklediğiniz bios dosyası verdiğim linkte aşağılarda LosSantosPro adlı kullanıcının mesajında geçen modlanmış bios sürümüdür. Sizin eski bios sürümünüzden farklıdır.

İlerleyen zamanlarda donanımla ilgili sorun yaşayanlar olmuş.
    Yine de orjinal bios sürümünü yükleseniz daha iyi olur.
    www.bios-mods.com
    Lenovo Z580 BIOS Mod V3.1 FINAL [02/07] [DOWNLOAD]
    https://www.bios-mods.com/forum/Thread-Lenovo-Z580-BIOS-Mod-V3-1-FINAL-02-07-DOWNLOAD

• quote:

Orijinalden alıntı: lost

Yüklediğiniz bios dosyası verdiğim linkte aşağılarda LosSantosPro adlı kullanıcının mesajında geçen modlanmış bios sürümüdür. Sizin eski bios sürümünüzden farklıdır.

İlerleyen zamanlarda donanımla ilgili sorun yaşayanlar olmuş.
    Yine de orjinal bios sürümünü yükleseniz daha iyi olur.
    https://www.bios-mods.com/forum/Thread-Lenovo-Z580-BIOS-Mod-V3-1-FINAL-02-07-DOWNLOAD

Alıntıları Göster
    Evet haklısınız o yüzden bilgisayar açılır açılmaz ilk işim 35WW olan bios dosyasını bulup indirip flashlamak oldu. Yani çoktan flashladım eski biosuma ve şuan sorun yok. 95WW flashlayacak olanlar dikkatli olsun siyah ekran hatası alma ihtimalleri yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: x biri

sadece numlock capslock driverını yükleyince olmuyor
    windows 8 ya da 10 için kullandığınız energy management programını da kaldırıp windows 7 için olan energy management programını yüklemeniz lazım. her iki driverı windows 7 uyumluluk modunda kurarsanız capslock, numlock ekran göstergeleri çalışıyor

açıkçası benim için çok önemli değil capslock, numlock ekran göstergeleri çalışması. daha önce denemiştim çalışıyordu. yeni driverlar kuruluydu bende. şimdi onları kaldırıp windows 7 için olanları kurdum. windows 10'da da çalışıyor. bugün denedim

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim çalıştı.

• Selamlar,

Orijinal batarya satan firma önerisi olan var mıdır? Her yerde muadil batarya var. Aralarında çok fiyat farkı yoksa orijinal olanı almak isterim.
  • Merhaba arkadaşlar 5 yıldır lenovo Z 580 kullanıyorum.Bilgisayara bu yaz Assasins Creed 2,COD MW3 ve Skyrim yüklettim ilk 2 oyunu açarken Skayrim oyununu açmadı. Acaba bu bilgisayar Bioschock 1, Batman 1, Mass Efeck 1, GTA 4 Oyunlarını açar mı? Oyun yükletmeye götürdüğüm oyuncu bu bilgisayar GTA 5'i açar ancak GTA 4'ü, Bioschock 1 ve Batman 1'i açmaz diyerek beni kandırmaya çalıştı. Tabi remaster haleriyse onu bilemem.Son olarak i 7 olanını kullanıyorum. Bilgisayarı nasıl aldıysam öyle halan daha hiç yeni parça takmadım ya da bios güncellemesi filan yapmadım.Evet dostlar cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed değer -- 11 Kasım 2019; 21:14:44 >
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    batarya yı nerden aldınız.performansı falan nasl benim ki çok az gidiyor şarjı.baştan beri hep kabloda kullanıyorum o yüzden
    batarya ömrü azaldı sanırım
  • arkadaşlar z580 kullanıcısıyım.win 8 .1 kullanıyorum .ekran parkalığını eskisi gibi artırıp azaltamıyorum.İntel ekran driverini güncelledim gene olmadı.
    İneternete bir kaç yöndem gördüm regedit değerleriyle oynama gibi. Kullandığınız sorunsuz bir yöntem var mıdır.
  • Arkadaşlar merhaba bende z580 kullanıcısıydım ancak üzerine çay döküldü ve tekrar açılmadı bikac tamirciye gösterdim anakart üzerinde bi chipset in yandığını ve yapamayacaklarını söylediler. Servise sordum modeli 5 yılı geçtiği için alamayız dediler. Bunu yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı ? Ya da anakart değiştirsem bulabileceğim bir yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut71

Arkadaşlar merhaba bende z580 kullanıcısıydım ancak üzerine çay döküldü ve tekrar açılmadı bikac tamirciye gösterdim anakart üzerinde bi chipset in yandığını ve yapamayacaklarını söylediler. Servise sordum modeli 5 yılı geçtiği için alamayız dediler. Bunu yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı ? Ya da anakart değiştirsem bulabileceğim bir yer var mı ?
    Geçmiş olsun. Buralara bakın.

• arkadaşlar power tuşuna biri biraz fazla yüklenmiş eskiden tık diye basıyordu.şimdi biraz içe doğru bastırınca açıyor.Nasıl bir mekanizması var bunun.tırnak falan mı kırıldı acaba? sadece buton mu değişir yoksa kasa mı?
  • Arkadaşlar bir ssd aldım ve bilgisayarcı buna windows 10 yüklemiş, ama inanır mısınız 100mbitlik fiber internetim diğer odada artık 1-2 mbit çekikiyor ve bazen kopmalar oluyor. Bu makinede biz windows 10 kullanamıyor muyuz? Bir driver yazılımı patch felan yok mu, windows7 de böyle bir sıkıntı yaşamadım
  • Hocam özellikle sizden destek bekliyorum, mesajım hemen üstte
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    Sadece Buton değişir. Üst alüminyum kasanın altındadır küçük bir parçadır
  • Merhaba,
    Uzun zamandır konuya girmiyordum son yazılanları okudum.
    1) SSD kullanan arkadaşlar Windows 7 mi tercih ediyorsunuz, Windows 10 mu? Ve sebebi?
    2) SSD yi bölümleyerek kullanan var mı? Ben James Donkey 480gb aldım. 3 bölüme ayırdım. Win 7 , Win 10 kurdum ilk ikisine diğer bölümü de depolama gibi kullanıyorum. 70gb/70gb/300gb şeklinde. Biraz da doldurdum. Yazma hızı 30mb lere düştü. Acaba yazma hızı bölüntüleme yaptığım için mi düştü yoksa disk fazla dolu olduğundan mı?
    3) SSD yüzde kaçı boş olmalı?
  • hocam . z580 bios 95ww ile 12 gb rami destekliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.