Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben call of duty black ops 2 yi normal ayarlarda oynuyorum hafif kasma var ?? ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

ben call of duty black ops 2 yi normal ayarlarda oynuyorum hafif kasma var ?? ne iş

high'ta takılma olmadan oynayabiliyorum.
  • Beyler Çok başınızı ağrıttım özür dilerim . Sadece son bir sorum var. üstte dediğiniz ekran kartı güncellemelerini yapmadım.

APB yi Hight da oynuyorum Arada kasmalar oluyor (lagda olabilir). BF3 Ultrada O Tankın sıkıstığı, Tankın üstüne cıkıp bizi rehin aldıkları bölümde aşırı kasma oluyor (Öyle böyle değil). Diğer bölümlerdede Arada bir oluyor kasmalar. Mesela İlk Trenli Bölümde kasma yoktu.

Sizce güncellemeden dolayımı ? Not:Ayar yüksekteydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A53F378 -- 24 Aralık 2012; 9:35:53 >
  • Evet dostum güncellemeler eksik olduğu için oluyor olabilir. Fakat ultra biraz fazla değil mi? High'da daha akıcı oynayabilirsin ve şahsen görüntü olarak pek farkettiğini düşünmüyorum. Benim için oynanabilirlik grafikten her zaman daha önplandadır, tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amylee

quote:

ben call of duty black ops 2 yi normal ayarlarda oynuyorum hafif kasma var ?? ne iş

hangi işletim sistemni kullanıyorsun? ve beta driver mi yüklü sende?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amylee

quote:

hangi işletim sistemni kullanıyorsun? ve beta driver mi yüklü sende?

Win 7 ve Beta sürücüler var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

Evet dostum güncellemeler eksik olduğu için oluyor olabilir. Fakat ultra biraz fazla değil mi? High'da daha akıcı oynayabilirsin ve şahsen görüntü olarak pek farkettiğini düşünmüyorum. Benim için oynanabilirlik grafikten her zaman daha önplandadır, tavsiyemdir

hocam yıllardır 512 mb ramli (sonradan 1 yapmıstım :)), 1.40 ghrz li , 216 mb ekran kartlı bir pc yi kullanıyorum ve oyun hastasıyım :D Yıllarca Cektiğim hasreti ve özlemi düşünün .d Oynamadığım oyunlar ve kaçırdığım grafikler (Şaşırtıcı ama amd li bu sistem crysisi kasarakta olsa oynatıodu :S ) O yüzden bi heves var :D kökleyesim geliyor .d

Hatta ekran kartı modelim Ati radeon 9550 Di..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A53F378 -- 24 Aralık 2012; 16:01:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: troyal

quote:

Evet dostum güncellemeler eksik olduğu için oluyor olabilir. Fakat ultra biraz fazla değil mi? High'da daha akıcı oynayabilirsin ve şahsen görüntü olarak pek farkettiğini düşünmüyorum. Benim için oynanabilirlik grafikten her zaman daha önplandadır, tavsiyemdir

hocam yıllardır 512 mb ramli (sonradan 1 yapmıstım :)), 1.40 ghrz li , 216 mb ekran kartlı bir pc yi kullanıyorum ve oyun hastasıyım :D Yıllarca Cektiğim hasreti ve özlemi düşünün .d Oynamadığım oyunlar ve kaçırdığım grafikler (Şaşırtıcı ama amd li bu sistem crysisi kasarakta olsa oynatıodu :S ) O yüzden bi heves var :D kökleyesim geliyor .d

Anladım dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troyal

quote:

Anladım dostum

pc yi nasıl kaybettim biliyormusun .d Power kablosunun ucu yanmış köz olmuş. Ucundaki pinleri cıkarıp bakır kablolara tekrar sarıp tek tek anakartın ps girisine taktım .d

10 dk da bir kablolar cıkıp duruyor kapanıyordu pc . bir ara ps yi actım beni elektrik çarptı. O sinirle tuttum fırlattım kasayı... .d

• ARkadaşlar bende 1 hafta önce aldm pcyi. Euro Track similator 2'de ara ara 1 snlik donmalar yaşanıyor fakat bu pcden değil, oyundan kaynaklı. Yoksa yüksek performansta bile bu takılmaların olması imkansız :)

Call of Duty Black Ops'ta takılıyor diyen arkadaş, bnde oynuyorum. Ama en ufak bi takılma sorunu yaşamıyorum. Yüksek performans veya dengelide kullanıyorum pcyi. Gayet de akıcı. ISı sarfiyatını açtıgımda delikleri kapamadıgım sürece pcde ısınma bile olmuyor. Mazgalları kaparsam da touchpadin sol tarafında hafif bi sıcaklık hissediliyo, özelliklerin yazılı oldugu yapıştırmanın orada.

Ayrıca sizinde wifide sıkıntı var mı? Bnde energy management 8 yüklüydü. Ama açamıyordum wifiyi. Snradan servisle görüştüm 6.0 yüklememi ve lenovonun bu sorun üzerinde çalıştıgını en kısa sürede hallolacagını söylediler. Şu anda çalışıyor ama göstergeler yanlış. Modemin yanından 2 çekirdek baglandı gösteriyor :))))

Bi de son olarak bataryayı en iyi pil sağlıgı için kullanıyoum. Yani prize takılı olarka kullanıyrum daha ii performans olmak için. %50den snra batarya şarj olmuyor. Direk prizden alıyor gücü. Sizce bunun bataryaya etkisi olr mu?

• @ Leathy, konunun uzmanı değilim ama sürekli şarjdayken pili kullanmaktan yana değilim. İster istemez pilin ömrünü çabucak tükettiğini düşünüyorum. Bu sebeple evdeyken her zaman pilsiz kullanıyorum.

@troyal, ne diyeyim dostum. Yaşadığın durum dramatikmiş Bu makine seni tatmin edebiliyorsa ne mutu sana
  • quote:

@ Leathy, konunun uzmanı değilim ama sürekli şarjdayken pili kullanmaktan yana değilim. İster istemez pilin ömrünü çabucak tükettiğini düşünüyorum. Bu sebeple evdeyken her zaman pilsiz kullanıyorum.

@troyal, ne diyeyim dostum. Yaşadığın durum dramatikmiş Bu makine seni tatmin edebiliyorsa ne mutu sana

Ediyor hatta bence fiyatına göre müthiş bir mankine kesinlikle itirazım yok. Ama olsaydı daha iyi olurdu dediklerim var tabiki. Yakında Energy Managementide hallederseler süper olur.

Bu arada pil konusunda 2 genel fikir var hangisi daha mantıklı seçemedim.

1 - Pile takılıyken prizde kullanmak, Pil takılı değilken elektrik dalgalanmaları olursa pc ye zarar verebilir

2- Pil takılıyken pilin ömrü kısalır.

Bana ilkini yapmak daha mantıklı geldi. Ama tabiki bu 2 si benim anladıklarım yanlış anladıysam k.b yın.

Ama galiba en iyisi pili şarj edip pilde kullanıp sarj azalınca prize takmak :D

• Oyun konusunda cihaz sıfır benblack ops 2 denedim orta ayarlarda kasıyor far cry 3 oynanmıyor bile ne iş?
  • quote:

Oyun konusunda cihaz sıfır benblack ops 2 denedim orta ayarlarda kasıyor far cry 3 oynanmıyor bile ne iş?

2 oyunu da denemedim ama elimdeki oyunlar için makinenin performansından son derece memnunum.
  • lenovo z585 sahipleri!
    lenovonun kendi sitesinden z585 icin 12 aralık tarihli bios update cikmistir.
    bios update i kurduktan sonra wifi sorunu kalkıyor.
    artık energy management 8 i gonul rahatlıgıyla kullanabilirisiniz.
    tarafımca denenmistir tum z585 sahiplerine hayırlı ugurlu olsun
    saygılar...
  • ben win 7 kullanıyorum hiç wifi sorunu yok şimdilik yada benmi görmedim :S
  • Quantra teşekkürler bios update yaptım ve energy man. 8 sürümüne yükselttim şimdilik sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onemli degil arkadaslar gorevimiz. birkac z585 te daha denedim sorun kesinlikle kalkmıstır.
    pcheveslisi win7 de zaten problem yok problem win 8 icin gecerlidir..
  • arkadaşlar şu laptopu alanlar benimle acil iletişime geçebilir mi yoldayız babamla vatana gidiyoruz bunu alacamda aklımda birkaç sorun var sormam lazım yoksa iptal edecem timsah012@hotmail.com acil yardımınız lazım arkadaşlar lenovo z585http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352534-z585-amd-a10-4600m-23-ghz-8gb-1tb-156-dvdrw-2gb-hd7670m-dvdrw-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62768

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.