Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonuçlar gerçekten güzelmiş. Göz kararı evet ama teknik karşılaştırma yapamamıştım. Sayende onu da edinmiş olduk. Bu alette ciddi potansiyel var ve her yeni yazılımla daha fazla güç sunuyor. Tabii her şeyin bir bedeli var; yamalar genellikle en az 1-2 ay sonra geliyor ama şahsi değerlendirmeme göre dürüst bir değiş tokuş. Sonuçta dual graphics'in Nvdia gt650m'e çok yakın bir güç sunabiliyor.

Bu arada, Battlefield 3 çoklu oyun üzerine bir değerlendirme yapman mümkün mü? Eğer yapabilirsen gerçekten işime yarar.

Paylaşım için teşekkürler

@pcheveslisi,

Dostum bende anlattığın gibi bir ses yok. Ancak sesi upload edersen üzerine bir şey söyleyebilirim.
  • @M60!

Aslında video çekmek istemiştim başından beri daha gerçekçi sonuçlar için ama fraps'la bu işi halletmek mümkün değil. Video çekmenin yolu capture kartı edinmek ya da dışarıdan kamera ile çekmek ama bunlar için de imkanım yok maalesef. Multi olayına gelirsek oyun orjinal değil sadece test amaçlı edinmiştim o yüzden multiplayer testi mümkün değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 19 Aralık 2012; 22:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

Bilgisayarı açar açmaz sistem sıcaklıkları şu şekilde. Bana biraz fazla geldi sizde durum nasıL?

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

muhtemelen cevap yazılmıştır ama bende söyliyim o sıcaklıklar yanlış o program apu sıcaklığını yanlış ölçüyö benimkini 130 gösteriyodu bazen aida64 ile ölçüm yapın benimki masaüstünde 50-60 arası yükdede maksimum 82 derece ki 95 100 olup sonra kapanan intel i5li makinalar gördüm o yüzden amd tercih ettim...

• arkadaşlar biriniz windows deneyim dizinini yazabilirmi bende oyun grafikleri windows 8 de 6.7 almıştı win 7 yükledim 6.3 alıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

arkadaşlar biriniz windows deneyim dizinini yazabilirmi bende oyun grafikleri windows 8 de 6.7 almıştı win 7 yükledim 6.3 alıyor :S

Bahsettiğin şey arada oluyor. Grafik kartının sürücülerini yukarda verdiğim linkler ile güncelle; hem ciddi performans artışı elde edeceksin hem de windows deneyim puanların düzelir. Ama şimdiden söyleyeyim, güncelleme sonrası ati catalsyt dahil bir çok program ekran kartını 7660G+7600M olarak gösterir. Endişelenme herkesinki böyle oluyor güncellemeden sonra. Sadece programların yarattığı bir adlandırma problemi, performansa ve diğer olası şeylere etkisi yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

arkadaşlar biriniz windows deneyim dizinini yazabilirmi bende oyun grafikleri windows 8 de 6.7 almıştı win 7 yükledim 6.3 alıyor :S

Bahsettiğin şey arada oluyor. Grafik kartının sürücülerini yukarda verdiğim linkler ile güncelle; hem ciddi performans artışı elde edeceksin hem de windows deneyim puanların düzelir. Ama şimdiden söyleyeyim, güncelleme sonrası ati catalsyt dahil bir çok program ekran kartını 7660G+7600M olarak gösterir. Endişelenme herkesinki böyle oluyor güncellemeden sonra. Sadece programların yarattığı bir adlandırma problemi, performansa ve diğer olası şeylere etkisi yok diye biliyorum.

sende kaç puan alıyor acaba windows 8 mi kullanıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Windows 7 Home basic 64. 6.7 alıyor grafikten. Bilgisayarı ilk kurduğumda seninki gibi 6.3tü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Windows 7 Home basic 64. 6.7 alıyor grafikten. Bilgisayarı ilk kurduğumda seninki gibi 6.3tü

neden böyle değişken oldu ki bana da takıntı oldu win8 yine yüklemek istiyorum sırf o puan için

• quote:

Windows 7'de 7.9 puan üzerinden derecelendiriken Windows 8'de 9.9 üzerinden derecelendirme yapılıyor yani aynı puanı alması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

quote:

Windows 7'de 7.9 puan üzerinden derecelendiriken Windows 8'de 9.9 üzerinden derecelendirme yapılıyor yani aynı puanı alması mümkün değil.

yanlışın var bence çünkü işlemci ram aynı puanı alıyor
  • Banada sorarsanız işletim sistemi puanlarına takılmam her güncellemede değişir bazen düşer bazen çıkar kendinizi yormayın3dmark testlerini dikkate alabilirsiniz donanım testini o programlarla yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

yanlışın var bence çünkü işlemci ram aynı puanı alıyor

Puanlama değerine bakabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troyal

Win8 güncellemesi oldu Mario bile kasar oldu, Power Engine denen saçma iğrenç program güncellendi tüm güzelliğide gitti.

Laptopun performansı power management'e bağlı süper tasarruf modunda kalmış olabilir, kullandığınız uygulamaya göre değiştirmelisiniz. Pil üzerinden sadece nette gezerken farklı(süper tasarruf), kablo takılı oyun oynarken veya film izlerken farklı (performans), günlük kullanımda farklı modlar (dengeli) kullanmak gerekli.

Modları doğru kullanıyorum zaten orada problem yok. Problem Yazılımda. Laptop İlk Geldiğinde (windows 8) Energy Management Sürümünün 6. Versionuna benzer gelmişti. Sürümü Tam Hatırlamıyorum Ama Bana O Lazım..

• Beyler Fanın Oralardan Tıkırtı Sesleri Geliyor. Hoparlörden gelmediğine eminim. Sizce HDD denmidir. Öyleyse Sorunu Nasıl Çözerim?
  • quote:

Beyler Fanın Oralardan Tıkırtı Sesleri Geliyor. Hoparlörden gelmediğine eminim. Sizce HDD denmidir. Öyleyse Sorunu Nasıl Çözerim?

Pcheveslisinin bahsettiği sorun bu olsa gerek. Ben dahil bir çok arkadaşta öyle bir ses yok. Ürün ilk açıldığından beri var mı ses?
  • quote:

quote:

Beyler Fanın Oralardan Tıkırtı Sesleri Geliyor. Hoparlörden gelmediğine eminim. Sizce HDD denmidir. Öyleyse Sorunu Nasıl Çözerim?

Pcheveslisinin bahsettiği sorun bu olsa gerek. Ben dahil bir çok arkadaşta öyle bir ses yok. Ürün ilk açıldığından beri var mı ses?

Yok. Dün çok oluyordu. Şimdi o sesten eser yok. Acaba Energy Managementten Olabilirmi. Dün Sildim 8.0 yükledim geçti.

Önceden 7.0 vardı.
  • Arkadaşlar sıralamada gt 650m e yakın bir performans olduğu görülüyor.Gerçektede durum böylemi acaba ?
    Oyun benchmarkları nedense düşük gibi.Notebookcheck i baz alarak konuşuyorum...
    Bu cihazdan sıfır yada 2. el olarak almayı düşünüyorum.
    Varsa ürünü aldıktan sonra pişman olan bana satabilir özel mesajla ulaşabili
    Yoksa bu hafta içinde alacağım notebooklardan en içime sinen model bu gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Arkadaşlar sıralamada gt 650m e yakın bir performans olduğu görülüyor.Gerçektede durum böylemi acaba ?
    Yoksa bu hafta içinde alacağım notebooklardan en içime sinen model bu gibi görünüyor...

oyun benchleri kesinlikle hatalı bf3 ve skyrimdeki benim eklediğim değerlere birde notebookcheck deki değerlere bakın inanılmaz fark var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Arkadaşlar sıralamada gt 650m e yakın bir performans olduğu görülüyor.Gerçektede durum böylemi acaba ?

oyun benchleri kesinlikle hatalı bf3 ve skyrimdeki benim eklediğim değerlere birde notebookcheck deki değerlere bakın inanılmaz fark var

Sizin testlerinize henüz bakma fırsatım oldu.
    Eğer bf3 high ta 45 fps alabiliyorsa kesinlikle notebookcheckte hata var.
    Sırf bf3 için alınabilirliği var notebookun.Bütçemi olabildiğince zorluyorum ama hem vatanın sadece bonus karta %30 indirim uygulaması hemde fiyatı biraz bütçemden yukarı olması durumu zorlaştırıyor.
    2. el 1100 TL civarına bulabilsem kesinlikle kaçırmam.
    Olmazsa daha fazla indirime gitmesini bekleyeceğim notebookun.
    Teşekkürler cevabınız için

• @Metehan

Notebookcheck'teki bilgiler hatalı değil aslında sadece çok eski. Oyunun ilk çıktığındaki performans kayıtları onlar fakat yeni güncellemeler ve performans iyileştirmeleri çıkmasına rağmen maalesef site güncellemiyor. Açıkcası crossfire'ı kafadan bitirmiş gibi bir izlenim sergiliyorlar. Neyse dedikodu yapmayalım

Battlefield 3 single player'de ise son güncellemelerle tatmin edici bir performans gösteriyor makine. Hiç sıkıntı yaşamadan oyunu bitirdim ve grafikler gerçekten iyiydi fakat maalesef aynı performansı multiplayer'a adapte edebilmiş değiller maalesef. Çok fazla ince ayar gerektiriyor ve dürüst olmak gerekirse ben biraz sıkıldım. Ama bu konuya tekrar girmeye gerek yok; önceki mesajlarda detaylı bir şekilde yorumlarımız mevcuttur.

Bu notebooktan memnunum fakat unutulmaması gereken husus, büyük fedakarlık istiyor. Potansiyel gücü azımsanmayacak derecede fakat her zaman da ortaya çıkmasını beklemek hayalperestlik olur. Bunları dikkate alarak hareket etmekte fayda var.

@troyal

Win8 sürücüleri bir çok probleme neden oldu. Muhtemelen dediğin gibi onla alakalıdır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.