Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recovery dvdsi oluşturabilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besteci2002

arkadaslar, fanı normal masaustunde iken fazla mı sesli calısıyor? benimkinin sesini sesli bir ortamda bile duyuyorum. daha oyun ile bile deneme sansım olmadı.

Eğer rutin işler için kullanacaksanız pil gücünü dengeliye alın; laptopun daha sessiz çalışmasına olanak sağlıyor ama güçten fedakarlıkta bulunarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

recovery dvdsi oluşturabilen var mı acaba?

Ben üşendim ama mutlaka yapmak gerek.
  • One key recovery yazılımının eski versiyonu yüklenip yedek alınıyormuş. Ben de üşendim almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdy

One key recovery yazılımının eski versiyonu yüklenip yedek alınıyormuş. Ben de üşendim almadım.

Ben denedim eski versiyonla ama olmadı. Desteklemedi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

quote:

Orijinalden alıntı: abdy

One key recovery yazılımının eski versiyonu yüklenip yedek alınıyormuş. Ben de üşendim almadım.

Ben denedim eski versiyonla ama olmadı. Desteklemedi yani

Nasıl hata verdi?
  • Beyler Ne OLur Teselli Edin Beni!! 1450 Tl ye lenovo 585 A10 7670 Aldım. Ama Hala içimde bir ukte kaldı Monster P150em Gtx675Mx 2299 du :( Lanet Olsun Böle Hayata Yaa
  • arkadaslar bir sorunum var bazen bilgisayarı kapatırken tam kapanmıyor yani şöyle ki ekran kapanıyor ancak power ve öndeki dokunmatik tuşlar acık kalıyor ve hiç bi tepki vermiyor dolayısıyla bende powere basılı tutarak kapatıyorum..ve tekrar açtığımda geç açılma gibi bir sorun oluşuyor masaüstü geldiğinde windows açılırken bir hata ile karşılaştı diyor..bunu yaşayan yada çözümü bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
  • Bu gün fiyatı 1354 Tl Bonusa %30 indirimli

• Alalım mı beyler? Vatanda indirim var.
  • Tavsiye ederim kesinlikle fiyat performans oranı ciddi anlamda iyi, 1-2 gün içinde oyun testlerini eklemeyi düşünüyorum soru işareti olanların aydınlanmaları için.
  • Battlefield 3 Multiplayer oynayanlar framerate durumlarını söyleyebilir mi? Multiplayerda açık alanlarda bana sıkıntı yaratan anlık düşüşler yaşıyorum. Eğer herkesde öyleyse düzeltmeyi denemekten vazgeçeceğim.
  • Bende bugün spariş verdim hayırlı uğurlu olsun :D bonus karta 10 taksit 1354tl
  • ekran panelinin kalitesi nasıl acaba? çünkü çözünürlükten yana bir kaybımız olcak birde panet adi ise düşündürür insanı
  • Z585 için yapmış olduğum birkaç oyun testini paylaşıyorum, soldaki tek gpu, sağdaki çift gpu değerleridir. Sadece Assassin's Creed Revelations'da akıcılık problemi yaşadım, Battlefield 3 ve Skyrim son derece akıcı. Çift gpu sanırım driver sorunları yaşıyor genelde tek gpu'dan düşük performans sergilediğini söyleyebilirim, bazı durumlarda daha yüksek fps değerleri aldığını gördüm.

CPU-Z ve GPU-Z

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

3DMARK11

Assassin's Creed Revelations

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu  Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu  Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

Battlefield 3

The Elder Scrolls V Skyrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 15 Aralık 2012; 1:44:51 >

• Vatanda test ettmde. Hpnin a10modeli çok daha stabildi. Bunda gereksz duraksamalar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Vatanda test ettmde. Hpnin a10modeli çok daha stabildi. Bunda gereksz duraksamalar oluyor

Tamamen power management ile alakalı, eğer dengeli yada tasarruf modunda ise işlemci en düşük hızda ve ekran kartı dahili kullanılıyor oyun ve uygulamalarda yarı yarıya performans farkı olduğunu çok net söyleyebilirim.
  • Beyler Gözlük Beziyle Siliyordum Ekranı Bilgisayara Güzel Davranıyorum Fakat Ekranda Çizikler Var. Bunlar Denildiği Klavye İzimidir Sizce?

Birde Müzik Dinlerken Aniden Durdurursam Cızırtıyla Duruyor. Ve Arada Bir Hoparlör Cızırdıyor. Bunun Sebebi Nedir?

Format Atarsam Garanti Kapsamından Cıkarmı?
  • Tepeb, paylaştığın bilgiler için teşekkürler. Ati'nin hangi sürücüsünü kullanıyorsun? Bir de crossfire modundayken Battlefield'da ani düşüşler yaşadığın oluyor mu?
  • ya beyler ben bugun z585 aldım yalnız bıseyler yaptık karıstırdık sanırım bılgısayar acılmıyo acılırken sıyah ekranda kalıyo bios ayarlarına atıyo ne yaptıysam olmadı bilgisi olan varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.