Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

Tepeb, paylaştığın bilgiler için teşekkürler. Ati'nin hangi sürücüsünü kullanıyorsun? Bir de crossfire modundayken Battlefield'da ani düşüşler yaşadığın oluyor mu?

Öncelikle rica ederim, sürücü olarak 12.10 sürücüsünü kullanıyorum yani son sürücü hala 12.11 çıkmadı maalesef, crossfire modunda anlık düşüşler olabiliyor ama fps 30 civarında iken düşüş yaşandığında hissediliyor fps 40 civarı seyrederken düşüş olsa da 20 fps'lerin altına inmediği için takılma olmuyor.
  • cok sevdigim ve 5.5 yil suren toshiba maceram sonunda bitti uzun arastirmalar sonunda bn de 1354 tl kampanyasiyla vatandan bi z585 aldim umarim bi 5.5 yil da bu goturur beni
    gorucez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tepeb

Hocam inceleme çok güzel olmuş fakat ben şöyle bir şey fark ettim test sonuçlarımız arasında. Sizde 7600M+7600M yazarken benim sonuçlarımda 7660G + 7600M yazıyor.

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

Ve crossfire olayının ben de farkını göremedim hiç. Team Fortress 2 ' de hiç bir fark etmiyor aynı fps veriyor.
  • @amylee

Programların halen daha düzgün gördüğünü düşünmüyorum A10 apu'yu aynı GPUZ sürümünü kullandığımız halde farkılı gözükmüş bu durum sıcaklık ölçen programlarda da aynı. Crossfire getirisine gelirsek evet bende bahsetmiştim genelde tek gpu daha iyi sonuçlar alıyor ama bazen çift gpu şaşırtıcı sonuçlarda alabiliyor. Bence driver desteğiyle ciddi performans getirisi olacaktır.
  • @tepeb

Tek farkımız sanırım sizin win 8 kullanmanız onu haricinde her şey aynı.
  • Arkadaşlar laptopu yeni aldım ama Windows 7 yüklemek istiyorum ne yaptıysam bios ekranına gelemedim f1 f2 ------f12 ye kmadar denedim ama nafile yöntemi nedir acaba biosa girmenin?
  • Beyler Power GÜncellemesi Yapmaz Olaydım . 8.0 Sürümüne YÜkseldi. Fn+f5 e bastımda normalde bir ekran çıkardı ordan seçerdim bluetooth felan simdi saçma saan seyler cıkıyo. Format attım geçmedi. Nasıl eski haline gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troyal

Beyler Power GÜncellemesi Yapmaz Olaydım . 8.0 Sürümüne YÜkseldi. Fn+f5 e bastımda normalde bir ekran çıkardı ordan seçerdim bluetooth felan simdi saçma saan seyler cıkıyo. Format attım geçmedi. Nasıl eski haline gelir?

kardeş bende pc yi bugün aldım format atamıyorum bir türlü windows 7 yüklemeye çalışıyorum ama bitürlü boot olmuyor biostan dvd yi 1 sıraya koyuyorum cd den başlamıyor. bi ayarmı var acaba?

Edit: Default system win8 di other os yaptım boot oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 18 Aralık 2012; 22:24:52 >
  • Ya Windows 8 li aldıysan unut diğer işletim sistemlerini. Power düğmesinin yanındaki reset işareti ile atlıyor format 10 dk sürüyor.

Hafta sonu gidip değiştiricem . Tamam sitem güzel, Kasa güzel ama bi içine etmedikleri kalmış. Kutudan çıktında jelatini yoktu ekranda çizildi 2 günde(hiçbirşey gelmedi basına) , Win8 güncellemesi oldu Mario bile kasar oldu, Power Engine denen saçma iğrenç program güncellendi tüm güzelliğide gitti.

Eskiden Fn+f5 e bastığımda ekran çıkardı alt alta, Wifi açık kapalı, Bluetooth acık kapalı, diye. Ses tuşlarına bastığımda altta kademeler çıkardı simdi çıkmıyor hiçbiri deli olucam.

Kırasım geliyor pc yi...
  • Beyler windows 7 kurmak istiyorsaniz masaustundeki userguide i incelemenizi tavsiye ederim. Orda sikca sorulan sorular bolumunde bios kurulum programini anlatmis ve windows 7 kurmak icin bazi ayarlarin yapilmasi gerektigini soylemis. Ben burdan anlatmiyim siz acin bakin iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troyal

Win8 güncellemesi oldu Mario bile kasar oldu, Power Engine denen saçma iğrenç program güncellendi tüm güzelliğide gitti.

Laptopun performansı power management'e bağlı süper tasarruf modunda kalmış olabilir, kullandığınız uygulamaya göre değiştirmelisiniz. Pil üzerinden sadece nette gezerken farklı(süper tasarruf), kablo takılı oyun oynarken veya film izlerken farklı (performans), günlük kullanımda farklı modlar (dengeli) kullanmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

quote:

Tepeb, paylaştığın bilgiler için teşekkürler. Ati'nin hangi sürücüsünü kullanıyorsun? Bir de crossfire modundayken Battlefield'da ani düşüşler yaşadığın oluyor mu?

Öncelikle rica ederim, sürücü olarak 12.10 sürücüsünü kullanıyorum yani son sürücü hala 12.11 çıkmadı maalesef, crossfire modunda anlık düşüşler olabiliyor ama fps 30 civarında iken düşüş yaşandığında hissediliyor fps 40 civarı seyrederken düşüş olsa da 20 fps'lerin altına inmediği için takılma olmuyor.

12.11 beta sürümünü kullanıyorum. Şahsen Battlefield 3'te ve Crysis'te tatmin edici performans artışlarını gözlemledim. Sürücüyü indirmek veya incelemek için link

Crossfire problemini ise CAP'ı yüklemeniz lazım. Bunlar crossfire için oyunlarda hazırlanmış özel profillerdir. Vereceğim linkte son sürüm vardır. Not olarak sadece Far Cry 3'e değinilmiş ama kafanız karışmasın bundan önceki bütün optimizasyonları da içeriyor

12.11 CAP2

Bu aralar çok meşgulüm, bu sebeple sonuçları paylaşamıyorum. Belki arkadaşlardan birileri deneyip karşılaştırma yapabilir.

Benim tek problemim 64 kişilik Battlefield 3 haritalarında çeşitli yerlerde ani düşüşler yaşıyorum. Bu da galiba işlemci ile alakalı ve ne kadar uğraşsam da maalesef düzeltilemez gibi. Onun dışında sistemden gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

Beyler windows 7 kurmak istiyorsaniz masaustundeki userguide i incelemenizi tavsiye ederim. Orda sikca sorulan sorular bolumunde bios kurulum programini anlatmis ve windows 7 kurmak icin bazi ayarlarin yapilmasi gerektigini soylemis. Ben burdan anlatmiyim siz acin bakin iste

evet doğru ben anca 3 saatte nasıl kuracağımı buldum :D BIOS ta boot bölümünde üstteki 2 seçeneği legacy boot yapmak lazım yoksa kurulmuyor :S
  • quote:

quote:

quote:

12.11 beta sürümünü kullanıyorum. Şahsen Battlefield 3'te ve Crysis'te tatmin edici performans artışlarını gözlemledim. Sürücüyü indirmek veya incelemek için link

Crossfire problemini ise CAP'ı yüklemeniz lazım. Bunlar crossfire için oyunlarda hazırlanmış özel profillerdir. Vereceğim linkte son sürüm vardır. Not olarak sadece Far Cry 3'e değinilmiş ama kafanız karışmasın bundan önceki bütün optimizasyonları da içeriyor

12.11 CAP2

Bu aralar çok meşgulüm, bu sebeple sonuçları paylaşamıyorum. Belki arkadaşlardan birileri deneyip karşılaştırma yapabilir.

Benim tek problemim 64 kişilik Battlefield 3 haritalarında çeşitli yerlerde ani düşüşler yaşıyorum. Bu da galiba işlemci ile alakalı ve ne kadar uğraşsam da maalesef düzeltilemez gibi. Onun dışında sistemden gayet memnunum.

Beta sürücüyü biliyordum ama denememiştim CAP olayından ise haberim yoktu ama deneyeceğim teşekkürler. Bu BF3 multideki sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorsanız hızaşırtmayı deneyin hem işlemcinin potansiyelini hem oyundaki sorunun kaynağını öğrenmiş olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

12.11 CAP2

Beta sürücüyü biliyordum ama denememiştim CAP olayından ise haberim yoktu ama deneyeceğim teşekkürler. Bu BF3 multideki sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorsanız hızaşırtmayı deneyin hem işlemcinin potansiyelini hem oyundaki sorunun kaynağını öğrenmiş olursunuz.

Kesinlikle işlemci ile alakalı çünkü tek kişilik oyunda dengeli bir performans alırken 64 kişilik haritada bazen en düşük ayarlara geçsem bile fps'yi düzeltemiyorum. Laptoplarda ise hızaşırtmaya hiç sıcak bakmadığım için bulaşmıyorum dostum

• Arkadaşlar sizin cihazda da böyle bir problem varmı işlemci fanı hızlı döndüğü zaman helikopter gibi ses yapıyor ama hani öyle yüksek değil sesi benziyor yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar sizin cihazda da böyle bir problem varmı işlemci fanı hızlı döndüğü zaman helikopter gibi ses yapıyor ama hani öyle yüksek değil sesi benziyor yani :D

Bende herşey normal. Belki sesi kaydedip yüklersen daha yardımcı olabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar sizin cihazda da böyle bir problem varmı işlemci fanı hızlı döndüğü zaman helikopter gibi ses yapıyor ama hani öyle yüksek değil sesi benziyor yani :D

Bende herşey normal. Belki sesi kaydedip yüklersen daha yardımcı olabiliriz.

sen sessiz ortamda aç cihazı ve dinle şöyle tırrrrrrrrrr diye bir ses var
  • @M60!

12.11 beta driverın ve CAP2 nin ciddi performans getirisi oldu %60 3DMARK11'de %10 - %20 civarı Skyrim ve Battlefield 3'de. Bundan ziyade kesinlikle çok daha akıcı ve anlık fps düşüşlerinin olmadığını söyleyebilirim, tekrar teşekkürler.

Ekran görüntülerinin tamamı dual gpu aktifken alınmıştır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.