Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.093
Cevap
43
Favori
132.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam birde ürünleri alırken altta yazılan yorumlarıda okuyunuz. Cihazın ucuz olmasının sebeplerinden birisi de 125watt ekran kartının gücü.

3060 ekran kartımda 130 watt güc var, 3070lerde daha yüksek olmalı. Düşük olanlar biraz daha uygun fiyata satılır. fps farkı yapar ama çok aham şaham bir fps farkı olmaz

• destannnn kullanıcısına yanıt

Evet hocam ilk başta bende yok sandım o yüzden kafama takıldı. Israrla soruyorum kusura bakmayın sıcaklık konusu beni korkutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yüksek voltaj vermediğiniz sürece sorun yok.200’ü memory olarak söylemiştim ben core fazla gelmiş olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu memory kısmını arttırınca fps artışı mı sağlıyor tam olarak bu kısmı anlayamadım

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

model seri numarasını google yazıp epeyden bakabilirsiniz. Orada ayrıntılı detay veriyordu

Hocam hiç bir yerde bulamadım o yüzden araştırıyorum. Peki sıcaklık konusunda pişman eder mi

Hocam şimdi hbda daki müşteri temsilcisi ile görüştüm ekran kartı 140 watt mux swich mevcut thunderbolt ve hdmı 2.1 var dedi ayrıca sağ ve sol tarafında fan çıkışları küçükmüş.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

Bellek hızı oluyor çekirdekler veriyi belleklerden çekiyor ne kadar hızlı çekerse o kadar çok görüntü oluşturur.Ancak belleklerinde bir sınırı var tabi.Sizinkiler samsung bellek genelde +1000 mhzde kullanıldığını gördüm samsungların ancak bilinçlimidir bilmem.Ben en iyi değeri +440 ila +500 arası alıyorum.Bellekleri +1000 verip çalıştırıyorum yırtılma patlama yaşamıyorum.Ancak belleklerin performansı düşüyor.Çünkü bellek daha hızlı çalışmaya zorlandıkça hata yapıyor.Hatalı veri oluştuğu zaman aynı veri tekrardan oluşturulmalı bu da fazladan süre ve akabinde performans düşüşü demek.Yani aslında biraz vakit isteyen bir işlem.Ben en kısa yolu timespy indirip,sonrasında msi after burner açıp test edip buldum.Default ayarlara getirin afterburnerı program yaklaşık voltaj değerini bir alsın.Sonrasında hwinfodan bakın kaç mhz çıkmış gpu.Daha sonrasında bu çıktığı mhz’e daha düşük voltaj değerlerinde yakalamaya çalışın.Düzenleme:Msi afterburnerden canlı olarak takip etmeniz daha iyi olur program esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 1 Mayıs 2023; 16:40:44 >

• anladım, sıcaklıklar biraz daha düşük seviyeye geriledi voltaj ayarından sonra. Bu çekirdek kısmı içinde uğraşıp bi ara bakmaya çalışırım, teşekkür ederim .

hocam güçlü ekran kartı olan her laptop ısınacak, sıcaklık sorununuz olacak zaten. Eğer sıcaklık sorunu istemiyorsanız bu 35-40 bin tl arasında daha iyi performans alacağınız kasa dizmenizi tavsiye ederim

Hocam sıcaklık dediğim 90 95 dereceler zaten 3060 da 80 dereceleri geçiyor biraz daha 3070 e yakınım ama beni pişman eder diye korkuyorum. Şurada kafam karışıyor amd de sağ ve sol tarafında fan çıkışı büyük gibi geldi intelde biraz daha küçük gibi bu bir dezavantaj yapar mı.

Peki sizce amd modelini mi önerirsiniz intel olanı mı

Sizde olan pro modelinde oyunda 80 ni buluyor mu hiç dikkat ettiniz mi

Rica ederim

Hocam boşta fanlar çalıyor mu yoksa sadece oyunve işlem yaparken mi çalıyor bazı videolarda fanlar boştayken bile çalışıyor demişler.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Hocam 2k ekran oyunlarda avantaj mı dezavantaj mı olur sizce

Hocam ekran kartı 125 demiş ama açıklamada 140 diyor bu dinamik boostla mı 140 çıkıyor ki yoksa sadece 125 mi kafam karıştı.

Hocam görüntü kalitesi olarak + sı olur

hocam bununla ilgili uzun bir açıklama yapmıştım size eski mesajlarda

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.