Şimdi Ara

24999 TL Lenovo Legion 5 15.6 AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, FreeDos, 82JU00E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
2.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B0BG2FWYTL

Zam gelmeden alınabilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu donanım bu para etmez. legion olması harici bir avantajı yok. bu fiyata 4050-4060 yeni nesil işlemcili cihazlar satıldı.

• 17 lik fırsat gören var mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rtx 3060 6gb işlemci 5600 2 seneye nal toplarsın

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Hocam bu fiyata hangi model 4060 satıldı? 4050 msi satıldı 3050 seviyesinde 45watt tek fan cihaz. Hala satılıyor.

• Lenovo markasından uzak durun hele Lenovo Legion aman aman. Benim RTX 3080'li Lenovo Legion notebook arıza verdi, Amazon'a iade ettim. Paramın ancak bir kısmını alabildim vs. Bir yığın tantana yaşadım. Paranızla rezil, kepaze olmak istiyorsanız buyurun.

• firatgokdemir kullanıcısına yanıt
    Yurtdisindan aldiysaniz gumrum parasi verilmiyor geri. Bunun lenovo ile alakasi yok.

Lenovo legion serisi cok iyi bir seridir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • casperlarda 4060 benzer fiyatlara geldi diye hatırlıyorum forum geçmişine bakmak lazım.

• Arkadaşlar benim PC de eskidi. Çok da acil ihtiyacım yok aslında. Ama bu dolar artışı fiyatlara yansırsa iş kötü daha birşey alamayız. 30k dan 25k ya düşmüş. İyi düşmüş diyorum ama bu kasa eski bir model mi. O yüzden mi fiyatı düşmüş. Çoktan beri PC piyasasını takip etmedim. Şimdi gidipte 2 sene öncesinin bilgisayarına para vermeyelim. Çok bi beklentim yok aslında PC den. Oyunda fazla oynamam. Ama kalite olsun isterim normal kullanımda ısınma olmasın isterim. Amazon indiriminde 20-30k civarı fiyatı iyi düşmüş dip seviyede laptop var mı tavsiye edeceğiniz

• Sanırım söylediğim anlaşılmadı. Ben Lenovo Legion - RTX 3080'li modeli kullandım ve belirli bir kullanımdan sonra ekran gitti ve siyah ekran vermeye başladı. Lenovo legion black screen diye reddit sayfalarında aratabilirsiniz. Nihayetinde paramın yarısını kurtardım yarısı gitti. Yaşadığım zaman kaybı ve travma cabası. Hele Türkiye piyasasına sürdükleri ürünler daha baştan savma, daha dandik oluyor. Şirket, karlılığı düşük olan ülkelerde sizce ürün gamının kalitesini artırır mı ? Lenovo ile şikayetvar.com'a girip veya forumlarda aratıp, insanların nasıl mağdur edildiğini görebilirsiniz.Bu markadan şiddetle uzak durun.

• Bu mu alınır? Yoksa 23.500e 45 wattlık 4050 msi laptop mu alınır? Kararsız kaldım.

• Bu model 2021 üretimi mi yoksa yeni üretim mi. Onu anlayamadım diğer sitelerde de bu ürün yok

• mna M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar dayanamadım sipariş geçtim. 1 sene sonra ihtiyaç olacak bana aslında bu sene ihtiyacım yok. Ama dolar böyle giderse daha bişey alamayacağız galiba. İyi mi ettim bilemedim. Eski teknoloji mi aldık. Elde kalan son ürünleri mi itelediler. Fiyat gerçekten iyi mi bilemedim

• Arkadaşlar
    Lenovo Legion 5 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, FreeDos, 82JU00EBTX

Kargo bugün geldi. Bu ram olayını anlayamadım. 16 gb tek slot takılı. Yanına bi 16gb alsam olur dimi. Tavsiye edeceğiniz link varmı. Bu modele uygun 16 gb model. Birde çok acelemde yok aslında acaba beklesem de 1-2 sene sonra mı alsam ram i Sonrasında fiyatlar ucuzluyor mu yoksa üretim yok diye pahalanıyor mu

• 15 sene öncenin bilgisayarı bu. Kötü diye demedim. Maksat bilgi olsun

Cpuz indirin. Ram modeline bakin. Aynisini alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    dolar artıyor diye ne yapacağımızı bilemedik. 2-3 sene öncesinin bilgisayarı ise Kutuyu açmadan iade edeyim o zaman. Teşekkürler

Bende var hocam. Soracaginiz soru varsa sorabilirsiniz. 11 bine aldı millet bunu. O zamana göre iyi fiyatti. Performans olarak sıkıntısız bir bilgisayar. Soğutmasına herkes iyi diyor. Ayrıca kasa kalitesi de aynı şekilde. Ben masaüstü alamadığım için tercih etmiştim. Memnunum diyebilirim. Laptop şart değilse masaüstü daha iyi bir seçenek bence hala daha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı aktif hale getirdim. Kullanıyorum şu anda. 16 gb tel slot ram var. Dolar zammı yansımamış bi ssd ve ram takmayı düşünüyorum. Ram şeklinde ssd mi yoksa normal ssd mi almak lazım. 512 gb çok az. O yüzden 1 tb bişi takmam lazım. Birde ram olarak 16 gb alsam marka falan bi önemi varmı. Millet anladığım kadarı ile yeni Çift kanal 16x2 alıyor. Bence bu kadar masrafa gerek yok. Tek yüzlü falan demişler anlamadım. PC piyasasına uzak kaldım. Gelişmeleri takip etmedim. Herhangi bir marka 16 taksam olur dimi. Varmı tavsiyeniz. Birde bunları takınca garanti bozulmaz dimi

Öncelikle hayırlı olsun. Çubuk şeklinde ssd alacaksınız hocam. Dramli olanlara bakın. Rem olarak da bariz bir artısı olacağını düşünmediğim için rem işine girmedim ben. Bana göre yeterli. Siz de kullanın. Sonra duruma göre ek yaparsınız. Ama çift olarak takım olursa daha iyi olur tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.