Şimdi Ara

LENOVO Moto Z 1299 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
11
Favori
23.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlara bu telefon inanılmaz geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknodadan gelenlerde mod çıkırmıyor yanlış bilmiyorsam varmı modlarla gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 064

Gg da şu an 1151 TL. 20 TL indirim çeki ve 50tl world puan ile 1081 TL çok iyi fiyat. Bende WiFi sorunu yok. Sorunsuz çok şükür ve telefon çok hızlı en güzel tarafı bu. Hiç bir takılma kasma görmedim. Ben 20 TL paraf günün indirimi ile 1149a almıştım. Dün aldım telefonu. Bugün teknosa golü attı. Neyse nasip böyleymiş. Memnunum 1080e almayı düşünen alsın bence.
    Teknosa indirimi zaten çek olarak düşüyor ikinci bir çek kullanamazsınız. 16.sinda axess 100 chippara başlayacak o zaman daha uyguna gelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    O zaman 1100e gelir world puan ile. İyi çok değil 50 TL zararım var 😀Ama axess ile 1050 TL çok iyi fiyat gerçekten.

• Lenovo moto telefonlar nasıl kaliteli mi.bende e4 plus almayı düşünüyorum da kronik sorunu falan varmı markanın.tabi büyük markalara göre daha tedbirli yaklaşıyorum.

• Yok mu 2mod ile satılan yer alalım teli

• arkadaşlar sizce bu telefonu almalımıyım ? gm 5 plus cihazından geçmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık?
  • Fokfe F kullanıcısına yanıt
    Şu telefonu iphone 8le falan karşılaştırmışlar güldüm :D
  • Bolu highway Vatanda teshir urun var icin de batarya modu ile 1299 cihaz temiz duruyir lakin almadim kapali kutu olsa kacirmazdim.

• 1200 sıfırdan bahsediyor millet sen 1300e teşhir mi alacaksın

• Gg'de fiyat daha önce 1151tl' ye düşmüşmüydü? Şu an 1247tl görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 16 Temmuz 2018; 19:45:39 >
  • Tam fosil telefon dinozorların zamanından kalma gibi

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    evt bende oglen baktgmda o fiyatti aksamina zamlanmış demekkisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz oreo güncellemesini aldı. Fakat kamera çözünürlük ayarları değiştirilemiyor. Ayrıca arka kamera açıldıktan sonra aniden ısınıyor. 1-2 dk sonra cihazın alt tarafı ateş gibi oluyor. Sizdede böyle bir sorun var mı?
  • tarnat1985 kullanıcısına yanıt
    Kamera çözünürlük ayarı var bende. Isınma sorunu da yok. Sizin cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürüp kontrol etmeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 064

Kamera çözünürlük ayarı var bende. Isınma sorunu da yok. Sizin cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürüp kontrol etmeniz lazım.
    Peki panaromik resim çekme ayarı var mı şuan?

• Şimdi fark ettim. Oreo ile bende de gitmiş kamera ayarı. Panaromik çekim de yok :) Ama ısınma yok o kesin.

• tarnat1985 kullanıcısına yanıt
    oreo sonrası kamera ayarları kaybolanlar için:
    ayarlar / uygulamalar ve bildirimler / uygulama bilgileri / kamera / depolama menüsünden
    verileri temizle ve ön belleği temizle yaparsanız ayarlar menüsü geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mze -- 17 Temmuz 2018; 14:43:59 >
  • SAMSUNG C5 PRO alın kafanız rahatlasın bu cihaz hatalı üretimdi nitekim hiç satmadı şimdi de ellerindeki kalan süprüntüleri iteliyorlar. Daha çok sorunla uğraşırsınız ucuz etin dandik malın yahnisi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.