Şimdi Ara

LENOVO Moto Z 1299 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
11
Favori
23.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatin uygun olması cihazin kotu olmasi ile alakali degil z play ile karsilastirmak asrin hatası snap625 dengi degil bir kere. Fiyat uygun cunku lenovo turkiyeden çekiliyor telefon piyasasından ve stok eritiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Fiyatin uygun olması cihazin kotu olmasi ile alakali degil z play ile karsilastirmak asrin hatası snap625 dengi degil bir kere. Fiyat uygun cunku lenovo turkiyeden çekiliyor telefon piyasasından ve stok eritiyor.
    Lenovo Türkiye'den çekildiğinden dolayı diğer modellerinde düşüşler varmı. Sadece bu model konuşuluyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

İki sene önce çıkmış bir model sonuçta. Yeni nesiller gibi değil ama çok da önemli değil bence bahsettiğiniz durum. Bataryasi daha önemli problem. Telefonun artıları totalde daha fazla. Kamerası çok başarılı. Bu fiyata daha iyi kameralı telefon var mı merak ediyorum.
    Mod takılabilen telefon furyasının son temsilcisi. Lg G5 serisi ile bu işe girdi tutmadı. Motorola, modların daha kolay çıkarılıp takılacağı bir tasarımla girdi, lgden daha başarılı olsa da yine tutmadı. Çünkü kullanıcı yanında ekstra mod taşımak istemez. Herşeyi tek cihazdan halletmeyi sever. Üstelik modlar çok pahalı. Misal, buna hasselblad mod çıkarttılar, tutmadı. O moda o parayı verene kadar gider adam gibi canon veya nikon kompakt makine alınır. Sonuçta modu da yanında taşıyacaksın, kompakt makineyi de. Mod bu anlamda çözüm olmuyor. Dediğim gibi ben telden ekstra bir şey taşıyacaksam bu taşıyacağım ekstra şeyin adam akıllı işini yapan bir şey olmasını isterim.

Moto z çok ince ve tasarımı hayli güzel. Kronik sorunu da yok. Ama o pil ile 1 günü zor çıkartıyor, üstelik donanım olarak çok eskidi. Bu fiyata xiaomide çok güzel modeller var. Artık KVK garantili de satılan modelleri mevcut xiaominin. Yani buna o parayı verecekseniz, ya saha çalışanı olmayacaksınız, ya da pil modunu alacaksınız. O zaman da uygun fiyatının bir esprisi kalmıyor.

• Telefona sürekli guncelleme geliyor. Şuana kadar 15 güncelleme yükledim. Dahası var mi kontrol etmedim ( telefon kardesimin). Her güncellemede heycanlaniyorum Android 8 mi acaba diye fakat suan için 7 de. Android 8 i yükleyen normal yollarlami yükledi acaba?

• Maximum bu fiyata hangi xiaomi modellerini önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Fiyatin uygun olması cihazin kotu olmasi ile alakali degil z play ile karsilastirmak asrin hatası snap625 dengi degil bir kere. Fiyat uygun cunku lenovo turkiyeden çekiliyor telefon piyasasından ve stok eritiyor.
    Sallamayalım lenovonun türkiyeden çekildiği falan yok kim dedi bunu?
  • Arkadaşlar merhaba ben de 15 gün kadar önce moto Z aldım vatan bilgisayardan batarya modu ile birlikte telefondan memnunum bataryasının zayıf olduğunu bilerek aldım.ancak batarya yönüyle bekletimin üzerinde oldu.benim kafama takılan iki husus var biri batarya süresi ile ilgili telefon çok ince olduğu için biraz pisikolojik mi yaklaşıyoruz acaba gfxbench sitesine baktığımda bu telefon HTC 10 ve axcon 7 den dafazla oyun süresi veriyor.Bu durum biraz garip geldi çünkü iki telefonunda bataryasi daha yüksek mah değerine sahip,bir ikinci durumda beni telefonu aldığına biraz pişman eden bir durum vatan bilgisayar sitede açık açık yazmasına rağmen SD 820 nin 1,8 GHz işlemci hızına sahip versiyonu olduğu ben farketmeden aldım.tabi gpu bin da çalışma hizi bira kırılmış versiyonu dolayısıyla performans biraz etkileniyor.Acaba teknosada satılan moto Z kirpilmamiş SD 820 miydi bilmiyorum.sonradan teknosada ki moto Z ye baktım model adında moto Z yazıyor benim telefonda ise moto Z yazıp parantez içinde xt1650-03 yazıyor acaba bilen varmı teknosada satılan moto Z işlemcisi 2,15 ghz hızında olan versiyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Şarjı totosundan kesmesiğin makinadan memnunsan seni ankesörlü telefon da kesmez.
    Ankesörlü telefon ile akıllı telefonu kıyaslamak pek mantıklı değil. Ama yine de kimisine mantıklı gelebilir. Ben masabaşı çalışıyorum. Benim için sorun değil. Zaten mesajda da pil sorununu belirttim. Sorun eden almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 20 Temmuz 2018; 3:6:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mblt

Arkadaşlar merhaba ben de 15 gün kadar önce moto Z aldım vatan bilgisayardan batarya modu ile birlikte telefondan memnunum bataryasının zayıf olduğunu bilerek aldım.ancak batarya yönüyle bekletimin üzerinde oldu.benim kafama takılan iki husus var biri batarya süresi ile ilgili telefon çok ince olduğu için biraz pisikolojik mi yaklaşıyoruz acaba gfxbench sitesine baktığımda bu telefon HTC 10 ve axcon 7 den dafazla oyun süresi veriyor.Bu durum biraz garip geldi çünkü iki telefonunda bataryasi daha yüksek mah değerine sahip,bir ikinci durumda beni telefonu aldığına biraz pişman eden bir durum vatan bilgisayar sitede açık açık yazmasına rağmen SD 820 nin 1,8 GHz işlemci hızına sahip versiyonu olduğu ben farketmeden aldım.tabi gpu bin da çalışma hizi bira kırılmış versiyonu dolayısıyla performans biraz etkileniyor.Acaba teknosada satılan moto Z kirpilmamiş SD 820 miydi bilmiyorum.sonradan teknosada ki moto Z ye baktım model adında moto Z yazıyor benim telefonda ise moto Z yazıp parantez içinde xt1650-03 yazıyor acaba bilen varmı teknosada satılan moto Z işlemcisi 2,15 ghz hızında olan versiyon mu
    O versiyonu bildiğim kadarı ile sadece Amerika'da satıldı.Türkiye'ye gelmedi.

• .Rigby kullanıcısına yanıt
    Mi a1, redmi 5 plus olabilir. A1 hatirladigim kadariyla android one programina dahil. Yani guncelleme derdi yok.

• Çok severek alıp kullandığım bir telefondu ki ben zamanında 2000tl ye almıştım. 6 ay sonrasında bir gün şarjım azaldı anlamsız şekilde. Şarj ediyorum hop 1 saate yine bitiyor. Hard reset fabrika ayarı falan ne yapsam fayda etmedi. Servise gönderdim para iadesi yaptılar. Benim gibi sorun yaşayan kullanıcı sayısı haddinden fazla. Alan kişinin bu sorunu yaşama olasılığı %50 nin üzerinde. Böyle güzel bir telefonu doyasıya kullanamadığım için üzgünüm.

Şuan xiaomi mi6 kullanıyorum. 99 yılından beri severek kullandığım motorola markasına motoZ ile birlikte veda ettim.

• mblt M kullanıcısına yanıt
    LENOVO Moto Z  1299 TL
    Oreo'ya güncellendikten sonra 1.8 GHz düşüyor.

• alacaktım motorola komünite forumuna uğrayınca koşarak kaçtım

• Benim telefon 15 gündür serviste cihaz değişimi istediğim halde anakart değişimi çıkmış 20 günlük telefon için. Bastırıyorum bakalım, sorun çıkmasa bir tane daha alacaktım biraz soğudum açıkçası.

• Cihazın Oreo güncellemesi ile 1,8 GHz düştüğünü sanmam donanımsal bir şey,benim merak ettiğim vatanda özellikleri arasında 1,8 GHz olduğu yazıyor, Teknosa ve hepsiburada da ise işlemci hızının 2,15 ghz olduğu yazıyor.eğer gerçekten öyleyse vatan batarya modu ile bile verse pahalı satıyor teknosaya göre zira gpu'nun da ferekans hızı da düşük olduğundan arada performans farkı var mi 5 ile mi 5 prime gibi,acaba telefonu teknosadan alanların CPU hızına bakma imkanları varmı ben direk telefondan değil de CPU Z den baktım.telefondan bakmayı bulamadım.

• mblt M kullanıcısına yanıt
    Oreo sonrası CPU bilgileri böyle. Yamalar sonrasında değişiyor. Cihaz Yardımı uygulamasından öğrenebilirsiniz. LENOVO Moto Z  1299 TL

• 800 küsür tl ye jbl mod dahil Ümraniye meydan media marketten aldım 1 adet . Hoparlör 47 tl idi sanırım telefonda 780 tl

• 1.8 ghz ise alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

800 küsür tl ye jbl mod dahil Ümraniye meydan media marketten aldım 1 adet . Hoparlör 47 tl idi sanırım telefonda 780 tl
    Ürünler teşhir mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.