Şimdi Ara

Lenovo’nun 130$’lık Akıllı Telefonu Golden Warrior S8 Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum Türkiyeye posta yoluyla telefon alımı yasak.

Lenovonun yapmış olduğu tasarımı bence mükemmel olan telefona göz gezdirelim :D

Akıllı telefon hakimiyet alanı Çin ve Güney Asya ülkeleri olan Lenovo’nun hem fiyat hem de teknik özellikler itibariyle dikkat çeken bir telefonu yerel sitelerin birinde ortaya çıktı. Lenovo Golden Warrior S8 olarak isimlendirilen akıllı telefonun kısa süre içerisinde Çin’de raflarda olması bekleniyor. Cihazın uluslararası arenada boy gösterip göstermeyeceği ise şu an için belirsiz.
    5.3-inç büyüklüğünde 1.280 x 720p çözünürlüklü Gorilla Glass 3 ile korunan LTPS ekrana sahip Lenovo Golden Warrior S8′de MediaTek cephesinden 1.4GHz frekans hızında çalışan MTK6592 işlemcisi telefonun güç birimini oluşturuyor. 130$ gibi inanılmaz bir fiyattan satışa sunulacak Golden Warrior S8′de 2GB RAM ve 16GB dahili depolama yer almaktadır. Hafıza kartı girişi sayesinde depolama artırımına olanak sağlayan akıllı telefonun çıkarılabilir pili 2.000mAh kapasiteye sahip.

3G bağlantı desteği sunan telefonun kamera özellikleri de tatminkar görünüyor. Golden Warrior S8′in arka kamerası 13MP, ön kamerası ise 5MP çözünürlük değerinde. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ve 8′i de aynı anda çalışan MediaTek işlemcinin güç verdiği akıllı telefonda ayrıca çift SIM kart desteği de mevcut.

Lenovo bütçe dostu akıllı telefonları genel itibariyle ülkesi Çin ve diğer Güney Asya ülkelerinde satışa sunmakta. Bu sebeple Golden Warrior S8′in batılı ülkelerde satılmasına pek de ihtimal verilmiyor. Motorola’nın mobil bölümünü satın alarak dikkatleri üzerine çeken Lenovo’nun Avrupa ve Amerika ülkelerinde Motorola ile rekabete devam etmesi bekleniyor.

Lenovo’nun 130$’lık Akıllı Telefonu Golden Warrior S8 Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor Lenovo’nun 130$’lık Akıllı Telefonu Golden Warrior S8 Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor Lenovo’nun 130$’lık Akıllı Telefonu Golden Warrior S8 Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor Lenovo’nun 130$’lık Akıllı Telefonu Golden Warrior S8 Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor Lenovo’nun 130$’lık Akıllı Telefonu Golden Warrior S8 Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

• Telefon hoş güzel ama neden 5.3" onu anlamadım 4.7 veya 5" ideal boyut ama son zamanlar da çıkan üst seviye telefonlar 5.5" oluyor son olarak pil yakışmamış lenovo'ya 2.000mAh yerine en az 3000mAh beklerdim :)
  • 130 $ Lenovonun satış fiyatı diye tahmin ediyorum son kullanıcıya en az 200$ olarak yansır.
  • Pandawillde satışta 200$ ancak wdcma desteği yok. 3gsi çalışmaz Türkiye'de.

http://www.pandawill.com/lenovo-golden-warrior-s8-slim-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-53-inch-gorilla-glass-p88976.html
  • Aynen arkadaşlar dediğiniz gibi 2000mah bu özelliklere bu kasaya hiç yakışmamış.3000mah altı olmamasını beklerdim.
    Sadece çinde 3g desteği var şuan ama ilerleyen zamanlarda Wcdma versiyonu çıkabilir diye tahmin ediyorum.
  • Galaxy s2 nin buyuk ve parlak versiyonu gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Redmi Note 180$ fakat 3200mAh pil ile gelip arada ki fiyat farkına fazlasıyla değer dedirtiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo biraksin bu isleride artik motorolaya destek versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde bu cihazdan var sifir olarak. İlgilenen varsa pm atsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.