Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala daha android 6 romunu kullaniyorum no sikinti no problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s141 faciasindan sonra s134 e dondum bir güzel xposedladım link2sd kullanıyorum şuan tek şikayetim şebeke zayıflığı

marshmallow romu düzeni bozup uğraşmaya değer mi ?

zaten ilk çıktığında almıştım şuan hala stabil kullanıyorum sürümden dolayı kullanamadığım bir uygulama yok

sizce telefon geberene kadar devam edeyim mi yoksa ugrasayim mi ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: matraxx22

Hala daha android 6 romunu kullaniyorum no sikinti no problem

hala memnunsaniz nasil yuklenecegi konusunda yardimci olurmusunuz

• quote:

Kendi soruma kendim cevap vereyim Arkadaslar bi kac gun once bi mesaj affim az yukarda kaldi dedim ki p70 icin orjinal romlari aratmayacak kadar iyi bir android 6 romu varmi diye evet ilk rom kurulumumuda kendim yaptim biraz bilgi edinerek buranin cok faydasi oldu

Ben p70 i yeni aldim daha 2. Gunundeyim ilk elime aldigimda samimi soyluyorum android 4 ten tiksindim cok kisitli zaten almadan oncede aramaya baslamistim ve aklima en yatkin And 6 rom vibe 433v2 kurdum cok zorlanmadim korktugum sey imei nin kaybolmasiydi oda olmadi onceki kullanan arkadas onlemini almis galiba neyse deneyimlerimi aktariyorum

Rom telefon icin bicilmis kaftan lenovo bu romu alsa belki birkac kucuk sorun giderdikten sonra orjinalmis gibi guncelletirir o kadar guzel oturuyor bu telefona 4.4 te muzik calar bile yok google play musiz var püfffffff bunda lenovo music uygulamasi var tema destegi akicilik hiz guzel batarya kullanimi en onemlosi Android 6 deneyimi ben 350 liraya aldim ama bu romu yukledikten sonra 700 liralik k6 lardan farksiz oldu zaten p70 ve k6 arasinda gidip geliyordum 350 lira ve vibe 3.5 s433v2 ikisinin birlesimi = Mutluluk

Çift tıklama ile uyandırma çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

quote:

Kendi soruma kendim cevap vereyim Arkadaslar bi kac gun once bi mesaj affim az yukarda kaldi dedim ki p70 icin orjinal romlari aratmayacak kadar iyi bir android 6 romu varmi diye evet ilk rom kurulumumuda kendim yaptim biraz bilgi edinerek buranin cok faydasi oldu

Ben p70 i yeni aldim daha 2. Gunundeyim ilk elime aldigimda samimi soyluyorum android 4 ten tiksindim cok kisitli zaten almadan oncede aramaya baslamistim ve aklima en yatkin And 6 rom vibe 433v2 kurdum cok zorlanmadim korktugum sey imei nin kaybolmasiydi oda olmadi onceki kullanan arkadas onlemini almis galiba neyse deneyimlerimi aktariyorum

Rom telefon icin bicilmis kaftan lenovo bu romu alsa belki birkac kucuk sorun giderdikten sonra orjinalmis gibi guncelletirir o kadar guzel oturuyor bu telefona 4.4 te muzik calar bile yok google play musiz var püfffffff bunda lenovo music uygulamasi var tema destegi akicilik hiz guzel batarya kullanimi en onemlosi Android 6 deneyimi ben 350 liraya aldim ama bu romu yukledikten sonra 700 liralik k6 lardan farksiz oldu zaten p70 ve k6 arasinda gidip geliyordum 350 lira ve vibe 3.5 s433v2 ikisinin birlesimi = Mutluluk

evet ama gereksiz bir şey neden çogunluk bunu merak ediyorki

• quote:

Orijinalden alıntı: 23korg23

quote:

Hala daha android 6 romunu kullaniyorum no sikinti no problem

hala memnunsaniz nasil yuklenecegi konusunda yardimci olurmusunuz

https://forum.donanimhaber.com/lenovo-p70-a-ana-konu-ve-kullanicilar-klubu-hersey-ilk-sayfada-6-0-romlari-geldi--107505491-633

Şu linkteki yalılanları oku

• quote:

quote:

quote:

Esasında güç düğmesi sorunlu gibi, kuvvetli basmadığın sürece algılamıyor. Bir de acil bir işin vesaire olduğuna kolaylık oluyor. Teşekkürler hocam cevabın için

• quote:

quote:

quote:

Telefonun yolda bırakan ilk yeri güç düğmesi olduğu için.

• Mediamarktte forma yazdırmama rağmen serviste geçen süreleri eklememişler, daha önce 3 kez servise gitti(toplam 15 gün kaldı) ve (12-08-2015 fatura tarihi)- 12-08-2017 servise verdiğim tarih. (Eski garanti kağıtlarının fotokopisini gönderdim, elimde belge var garantinin son günü verdiğime dair.

Ne yapmam gerekir, yarın arayacağım haklı olduğum halde süründürüyorlar. Mailleri okumuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon inanılmaz kasıyor fabrika ayarlarına dönüp teli sıfırlamak istiyorum ama böyle bi hata çıkıyor 100 defa denedim teli kapadım açtım fayda etmesi teli kapatıp power ve volume tuşları ile atılan formatı da deniyorum komut bulunamadı tarzı bi hata çıkıyo. Yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

beyler selamlar

buraya da yazmıştım telefonum bozuldu anakart yandı diye, haziran sonu verdiğim telefonu yapamadıkları için teleservis bugün iade formu verdi.bu süreçte gidip sorduğumda anakart geldi batarya bekliyoruz vs demişlerdi ama nafile. telefonu mediamarkt gittigidiyor'dan almıştım ve az önce aradım mediamarkt müş.hiz.lerini söylenen şu " internet satışlarında para iadesi yapılıyor bu yüzden fatura ve iade formunu bize kargolayın". aslında mağazaya gidip k6 almayı düşünüyordum ama internetten satın aldığım için değişim yapamıyoruz iade ediyoruz denildi.

merak ettiğim benzer durum yaşayan varsa süreç ne kadar sürdü, parayı geri aldınız.

bu arada böylelikle p70 macerası da sona erdi benim için. üzüldüm açıkçası çünkü servise vermeden önce yine servisten almıştım hoparlör değişmişti. vibe s433 yüklemiştim telefon öyle harika olmuştu ki çakı gibi herşey tıkır tıkırdı.

Banada iade geldi hemde aynı gün para bana 1haftada geldi

• Critos kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merak ettiğim şu

Sanırım senle aynı zamanda almıştık ve mediamarkt p70'in yanında 5000lik powerbank vermişti. Bu ürün fatura da yazıyor ama gel gör ki ben çok zaman önce elimden çıkarmıştım. Senden powerbanki istediler mi yada parasını mı kestiler?

• grimser G kullanıcısına yanıt
    ben p70ten başka bişi almadım maalesef
  • Doctore Oenomaus kullanıcısına yanıt
    Selam.
    Sisteminde twrp var ise ayarlardan fabrika verilerine sıfırla işe yaramıyor.s139 u flash tools ile yükle bence yada kitkati.
    sorumluluk size ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbaz_

vibe 3.5 s433v2 geçiş yaptım dün akşam 2 defa şebeke gitti otomatik geri gelmedi açıp kapayınca teli geri geldi onun dışında ses kitkata göre yarı yarıya falandı ilk sayfadaki ayarları yaptım mtk engineer moddan fakat ses yine kısıktı su videodaki ayarları yapınca ses kitkattaki haline geldi bu haliyle super oldu tel

https://www.youtube.com/watch?v=gwCP4ZnCLxY

vallah ayarları yapınca 10 numara oldu teşekkürler kardeşim

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Telefon parası yatar, öbürleri ayrı ürün geçiyor.

• eyvallah arkadaşım

1 hafta oldu belgeleri bakalım ne zamana gelecek ödeme.
  • MIUI Türkçe rom yüklemek istiyorum cogu dosyalar silinmiş.
    4.4 stock romdayım.yönlendirecek arkadaş varsa sevinirim.şimdiden tesekkürler
  • eddl E kullanıcısına yanıt
    Burayı bır inceleyin isterseniz.
    Needrom
  • Telefonla 2,5 yıla aşkın birlikteliğim sona erdi, şunu söyleyebilirimki beni kamerası dışında memnun etti. Güzel bir deneyimdi.

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.