Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar s433v2 marshmelow 6.0 x64bit yukledim ve ben xposed kurmak istiyorum ama hangi dosyalari yuklemeliyim bilmiyorum yardim edin lutfen daha once hic xposed yuklemedim bu ilk android telefonum siz dusunun am sunuda belirteyim az zamanda cok sey ogrendim altindan kalkarim

Twrp kullanmasini biliyorum programlari sisteme gommesini de biliyorum hatta sunuda sorayim system bolumunde en az kac mb yer bos olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 3 Eylül 2017; 6:1:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    Xposed ile ilgili olarak gözatmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 4 Eylül 2017; 11:45:31 >
  • Merhabalar. Resimde gördüğünüz durumu tam anlamadım. P70 e hafıza kartı takacak olsam en fazla 32 gb mi yoksa 16 GB mi takabilirim? 32gb lik hafıza kartı takip kullanan arkadaşlar var mı?

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• Konunun ilk sayfasında 16gb+64gb demiş. Bu bilgiyi başka bir yerde görmedim, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: telliO

Merhabalar. Resimde gördüğünüz durumu tam anlamadım. P70 e hafıza kartı takacak olsam en fazla 32 gb mi yoksa 16 GB mi takabilirim? 32gb lik hafıza kartı takip kullanan arkadaşlar var mı?

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

32 destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Critos

quote:

Merhabalar. Resimde gördüğünüz durumu tam anlamadım. P70 e hafıza kartı takacak olsam en fazla 32 gb mi yoksa 16 GB mi takabilirim? 32gb lik hafıza kartı takip kullanan arkadaşlar var mı?

32 destekliyor

Şimdi ben hafıza kartı almak istesem maksimum 32gb lik alabilirim, doğru anladım değil mi? Yani 16(kendi hafızası) + 32gb toplamda : 48gb

İlk sayfadaki bilgi yanlış mı o zaman hocam? 16gb+64gb yazıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Critos

quote:

32 destekliyor

Şimdi ben hafıza kartı almak istesem maksimum 32gb lik alabilirim, doğru anladım değil mi? Yani 16(kendi hafızası) + 32gb toplamda : 48gb

İlk sayfadaki bilgi yanlış mı o zaman hocam? 16gb+64gb yazıyor.

64 gba kadar destekliyor krdş

• s433v2 yi sp flash tool ile mi yüklediniz?eğer öyle ise scatter dosyası nerede?bu arada indirdiğim rom :
  • Lenovo p70 de Ekranı uyuttuktan sonra 15 sn boyunca ekranı tekrar uyandırmakta zorlanıyorum nasıl düzeltebilirim?
  • vibe yi kurdum ama ses oranı %50 düştü malesef onun dışında her şeyi çok çok iyi kesinlikle kurun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjenrobbenn -- 9 Eylül 2017; 17:20:55 >
  • 4 yıldır kullandığım P70'imin dokunmatik ekranı kırıldı.elinde hurdaya çıkmış telefonu olan varsa alabilirim. Gerekirse uygun bi fiyata da alabilirim. Yoksa bende hurdaya çıkaracak gibiyim.

• wolcyyy W kullanıcısına yanıt
    4 mü. Telefon çıkalı 2 2,5 sene oldu. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

4 mü. Telefon çıkalı 2 2,5 sene oldu. :)

herkes sallıyor kafasına göre :D köpek yaşı heralde :D
  • 64 gb hafıza kartı desteği hakkında normalde desteklemiyor ama partition master adlı programla gerekli şekilde biçimlendirilirse kullanılabiliniyor ben kullanıyorum
    bu linki inceleyin :https://www.patchworkoftips.com/lenovo-p70-64gb-fat32-support/4523/
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxx22

64 gb hafıza kartı desteği hakkında normalde desteklemiyor ama partition master adlı programla gerekli şekilde biçimlendirilirse kullanılabiliniyor ben kullanıyorum
    bu linki inceleyin :https://www.patchworkoftips.com/lenovo-p70-64gb-fat32-support/4523/

İngilizce biraz kısıtlı olduğu için pek inceleyemedim usta fakat beklediğim cevap buydu, teşekkürler bilgi için. Direk 64 GB alıp da sorun yaşamak istemiyordum.

• Arkadaşlar p70 şarj aletinin kablosunu nerden bulabilirim veya eş değerde bir kablo öneriniz var mı?

• beyler telefonun anakart tamirini yaptıran var mı, varsa nerde kaça yaptırttı?
  • ymtrgkbr Y kullanıcısına yanıt
    Samsung note serilerinin orijinal kablosu iş görür. Hızlı şarj yapıyor ve kaliteli. N11 dede satılıyor.

• Selam dostlar. Telefonun bataryası çok çabuk boşalıyor ve çabuk doluyor 2 yılı tamamlamak üzere 1 ay kaldı. Bataryayı garanti kapsamında değiştirtebilir miyim ?
  • Benim P70 in garantisi biteli 1-2 ay oldu ve açma kapama tuşu bozuldu.İşin tuhaf tarafı da telefonu hep çift tıkla açıyorum kapatmak içinde sallıyorum genelde yani açma kapama tuşunu hiç kullanmıyorum gibi bir şey, buna rağmen tuş bozuldu, hiç basmıyor birkaç gündür.Az kullanılmaktan paslandı mı noldu anlamadım. açma kapama tuşunda sorun yaşayan oldu mu başka?
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.