Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omeryilmaz035

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de öğrenciyken malum parasızlıktan aldım. Kırılana kadar mecbur kullanacağım. Bu vakitten kimseye sonra almayın aldırmayın

kamera çöp,
    kulaklık ses yok,
    ekran tv ekranı gibi,
    ve teknik servis tam bir para para para para diye bağırıyor.
  • Merhabalar. 750 tl ye alınmış olan bu cihaza bu kadar çok beklenti fazla olur bence. Ben iki seneyi geçti alalı ve gayet memnunum. Sonuçta bir amiral gemisi cihaz almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atteleia07

Merhabalar. 750 tl ye alınmış olan bu cihaza bu kadar çok beklenti fazla olur bence. Ben iki seneyi geçti alalı ve gayet memnunum. Sonuçta bir amiral gemisi cihaz almadım.

haklısınız fiyatına göre iyi bir telefon diyebiliriz ama en önemli özelliği olan telefon özelliğini dış mekana çıktığında kullanamamak büyük bir problem değil mi? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gult3kin

quote:

Merhabalar. 750 tl ye alınmış olan bu cihaza bu kadar çok beklenti fazla olur bence. Ben iki seneyi geçti alalı ve gayet memnunum. Sonuçta bir amiral gemisi cihaz almadım.

haklısınız fiyatına göre iyi bir telefon diyebiliriz ama en önemli özelliği olan telefon özelliğini dış mekana çıktığında kullanamamak büyük bir problem değil mi? :(

Yukarılarda bir çok yerde çözümü yazıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gult3kin

quote:

Ben arada sırada elektrik süpürgesini çalıştırıp hortumun ucu yukarıda olmak kaydıyla, iki parmağımı hortuma yapıştırıyorum. Arada dar bir vakum alanı bırakıp, telefonun ahize ve hoparlör kısımlarını buraya yapıştırıp vakumlatıyorum. Hiç o denilen ses problemini yaşamadım. Hatta son ses ayarında bile kullanamıyorum, kulağıma zarar veriyor. Bir deneyin derim.

• investigation İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ses sorunu için garantiye vermiştim geleli 1 ay oldu sesi müthiş net ve yüksek çıkıyor.Gondermeni tavsiye ederim ama telefonu guncelliyorlar ama ben hiç bir problemle karşılaşmadım.10 güne haloldu.

• uçan_adam kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım ben de. Teşekkür ederim

• Merhaba telefon bir hafta içinde servisten geldi program güncellemesi yapıp göndermişler. 5:1 versiyonunda çift tıklama ayarlarını bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa destek rica ediyorum. Bu arada gün içinde şebeke kopmaları devam ediyor......

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyah69

Merhaba telefon bir hafta içinde servisten geldi program güncellemesi yapıp göndermişler. 5:1 versiyonunda çift tıklama ayarlarını bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa destek rica ediyorum. Bu arada gün içinde şebeke kopmaları devam ediyor......

Maalesef 5.1 de çift tık ve sallayarak kapatma yok. Çözümü kitkata dönüş

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyah69

Teşekkürler

Rica ederim.

• ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Klubü★Herşey İlk Sayfada★6.0 Romları Geldi★ ???

ben güncelleme yaptım en son sürümü bu diyor.
    tekrar güncelleme istediğimde fotoğraftaki gibi bir hata veriyor.

• Benim hızlı şarj sorunu kablodan çıktı şimdi gayet iyi ancak bence parasına göre iyi bir telefon akıcı hızlı bataryası güzel ancak şöyle sıkıntılar var

1 telefonu ilk kurduğunda çok akıcı zamnala bu akıcık kayboluyor her androidde olduğu gibi
    2 kamera gerçekten vasatın altında, çektikten sonra kendim bir takım ayarlar yaparak bir şeyler çıkartıyorum
    3 yazılım desteği yok niye yok bilinmez
    4 telefon ne zamna düşse konuşma sırasında karşıdaki kişi kendi sesini yankılı alıyor yeniden başlatınca düzeliyor ama bir süre böyle devam ediyor
    5 İdare eder seni yolda bıramaz para yoksa yoklukda gayet iyi iş görür ama artık değişim zamanı geldi benim için, xiaomi mi 6 alacağım
  • Selam Lenovo cular p70 için offical resmi android 5 sıkıntıları var bunu kullananlar bilir fakat bazı programlar en düşük android 5 hata 6 ya gereksinim duyanlar var

Benim size sormak istediğim şey Adnroid 6 Lenovo p70 en uyumlu az sıkıntılı hatta sıkıntısız Costume Rom deneyen kullanan duyan bilen varmı Stock Rom gibi rahat kullanmak istiyorum Ağır Oyunları vs Programları Hiç sıkıntısız kullanmak istiyorum

Kısaca Orjinal Rom kadar Kaliteli Stabil (rahatsız etmeyecek kadar az sıkıntılı) Bir Android 6 Romu arıyorum telefonda sıkıntı çıkartmadan Sonsuza kadar kalabilecek bir Costume 6 rom

• Merhaba arkadaşlar. Lenovo p70 in uygun klima için uzaktan kumanda programı var mı?

• Kızılötesi olmadığı için böyle bir özelliği yok diye biliyorum ben.

• beyler selamlar

buraya da yazmıştım telefonum bozuldu anakart yandı diye, haziran sonu verdiğim telefonu yapamadıkları için teleservis bugün iade formu verdi.bu süreçte gidip sorduğumda anakart geldi batarya bekliyoruz vs demişlerdi ama nafile. telefonu mediamarkt gittigidiyor'dan almıştım ve az önce aradım mediamarkt müş.hiz.lerini söylenen şu " internet satışlarında para iadesi yapılıyor bu yüzden fatura ve iade formunu bize kargolayın". aslında mağazaya gidip k6 almayı düşünüyordum ama internetten satın aldığım için değişim yapamıyoruz iade ediyoruz denildi.

merak ettiğim benzer durum yaşayan varsa süreç ne kadar sürdü, parayı geri aldınız.

bu arada böylelikle p70 macerası da sona erdi benim için. üzüldüm açıkçası çünkü servise vermeden önce yine servisten almıştım hoparlör değişmişti. vibe s433 yüklemiştim telefon öyle harika olmuştu ki çakı gibi herşey tıkır tıkırdı.

• Kendi soruma kendim cevap vereyim Arkadaslar bi kac gun once bi mesaj affim az yukarda kaldi dedim ki p70 icin orjinal romlari aratmayacak kadar iyi bir android 6 romu varmi diye evet ilk rom kurulumumuda kendim yaptim biraz bilgi edinerek buranin cok faydasi oldu

Ben p70 i yeni aldim daha 2. Gunundeyim ilk elime aldigimda samimi soyluyorum android 4 ten tiksindim cok kisitli zaten almadan oncede aramaya baslamistim ve aklima en yatkin And 6 rom vibe 433v2 kurdum cok zorlanmadim korktugum sey imei nin kaybolmasiydi oda olmadi onceki kullanan arkadas onlemini almis galiba neyse deneyimlerimi aktariyorum

Rom telefon icin bicilmis kaftan lenovo bu romu alsa belki birkac kucuk sorun giderdikten sonra orjinalmis gibi guncelletirir o kadar guzel oturuyor bu telefona 4.4 te muzik calar bile yok google play musiz var püfffffff bunda lenovo music uygulamasi var tema destegi akicilik hiz guzel batarya kullanimi en onemlosi Android 6 deneyimi ben 350 liraya aldim ama bu romu yukledikten sonra 700 liralik k6 lardan farksiz oldu zaten p70 ve k6 arasinda gidip geliyordum 350 lira ve vibe 3.5 s433v2 ikisinin birlesimi = Mutluluk

• matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Romun kurulumu ve varsa sıkıntıları ile ilgili olarak anlatım ve videolar ile dosyaları forum kullanıcıları ile paylaşırsanız memnun oluruz. N7 nin kullanıldığı bu günlerde kitkat veya lollipoptan sıkılanlar için faydalı olacaktır..
  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    hcm ii diosun güzel diosun hoş ediosunda bu romda belli bir süre sonra sapıtıyor diyenler orda bu konuda.Sonrasında kitkatı mumla arayanlar oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.