Şimdi Ara

LENOVO REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de burda konu açmıştım bilgisayarımın arzası için çoğu arkadaş bilgisayarını garantiye yolla demişti.Ben de bilgisayarı garantiye yolladım.Yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.

Yakın zamanda bilgisayarımdaki ekran kartı arzasından dolayı garanti kapsamında bilgisayarımı Lenovo'ya yolladım. Ekran kartını kurmaya çalıştığımda Mavi ekran hatası alıyordum, sorunun ekran kartı çiplerinden kaynaklandığı söylenildi (Bilgisayarımı göndermeden bilgisayarımın çalışmasında bir problem yoktu yalnızca oyunlarda düşük fps alıyordum.)
    2700₺ ye aldığım bilgisayar için şaka gibi bir fiyat olan 3700₺ garanti ücreti istendi, bunu geçtim bilgisayarı istediğim adresi değiştirmeme rağmen bilgisayarım farklı bir şehre gönderildi ve şu an 3 hafta geçmesine rağmen bilgisayarım hala bende değil.
    Hard Disk’imde herhangi bir problem olmamasına rağmen şu an bilgisayarı açtırdığımda bilgisayar hard diski okumuyor ve bilgisayarım açılmıyor. Az önce müşteri hizmetlerini aradığımda telefon yüzüme kapatıldı.Tüm bu rezillikler sonunda elim kolu bağlı oturmak istemiyorum.Eğer bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardım istiyorum,iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim şimdi dolaptan çıkardığın buz gibi suyu içiyorsun ve oh çekiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI SERVİS REZİLLİĞİ!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.