Bildirim
Lenovo servis durumu-koşulları ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben 2 adet bilgisayar göndermiştim birinin anakartı yanmıştı. tam 30 gün beklettiler ama ücresiz değişim yaptılar. diğeri imzamdaki netbook lcd ekran yanıp sönüyordu. ücretsiz değiştirdiler yaklaşık 1 haftada geri yolladılar.bana normal geldi ama şans işi olduğunu kabul etmek gerekir. -
anladım hocam. Umarım bir aksilik falan çıkmaz. Elektronik biraz da şans işi aslında. Haklısın o konuda. -
bulunduğunuz ile görede değişebilir -
benim lenovo g550 nin şarj girişinin olduğu yer sallanıyodu ama hiç bi temassızlık falan yoktu. Ocakta garanti bitcek bende askere gitcem icin elimde patlamasın gönderim dedim bi hafta içinde gitti geldi. Komple anakartı degişmis fanıda temizlemişler memnun kaldım. Birazda şans tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X