Şimdi Ara

Lenovo Thinkpad R60e- Windows xp 32bit sürücüleri lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Thinkpad R60e kullanan arkadaşlar, elinizde toplu halde windows xp 32bit sürücüleri varsa cd-dvd şeklinde kargo masraflarını bana yıkarak bi kopyasını da bana yollayabilir misiniz? Ya da internete yükleme şansınız varsa o da olur benim için farketmez. İnternet sitesi karmakarışık beni uğraştıracak gibi duruyor ve şu aralar bu işe ayıracak fazla vaktim yok. Yardımcı olabilecek arkadaşların en yakın zamanda iletişime geçmesini bekliyorum.

Hayırlı forumlar

• yukarı
  • arkadaşlar hiç mi yok bu modelden kullanan?
  • Merhaba,

Dizüstü bilgisayarınızın altında bulunan etikette, cihazın model numarası yazılıdır; 2526-XYZ biçiminde olması lazım. O numarayı buraya yazabilirseniz, size sürücüleri indirebileceğiniz bağlantıyı gösterebilirim.

Saygılar
  • cevabınız için teşekkür ederim. Bilgisayarın resmi internet sitesinde sürücüler mevcut ancak sayıları çok fazla tek tek indirmek benim müthiş zamanımı alacak ben bunun yerine paket halinde bir şey arıyorum. O numarayı gün içinde öğrenip yazarım buraya tekrar teşekkür ederim
  • Merhaba, belki biraz geç olacak ancak R60e için driver sorununuzu çözümlemediyesiniz. Size driverları gönderebilirim.
  • teşekkür ederim sorunu hallettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.