Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
32.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba benim u330 da system bilgilerinde makinanin 8 gb ye kadar desteklendigi bilgisini aliyorum. sizde nasil gorunuyor?. satilan yerlerin hepsinde 4 gb ye kadar desteklendigi yaziyordu. makinada ki orjinal isletim sisteminden ne istenir anlamam. madem bu ekran karti olayi sorunu var hala kullananlar sistemi degistirmeye calisiyorlar. sanirim driver klasorunun icinde ekran karti ile ilgili surucu var. belki siteme format cekmeden once suruculerin yedeklerini alsaniz da basiniza boyle bir sorun gelmese.
  • Problem sürücüde değil atiyide intelide görüyor fakat intelden atiye geçmiyo meret :S

O değiştirme kısmındaki butonlar çalışmıyoo... :S:S:S

Bu sorunu çözebilen varmııı
  • anlasilan herkes ekranla ilgili farkli sorun yasiyor. ben hic dokunmadan makinayi kullaniyorum. bu arada benim hd western digital
  • quote:

Orjinalden alıntı: AVD

Bende de fujitsu var.
    Deu_ultraaslan servis konusunda bir gelişme var mı?

madxyloid
    anlasilan herkes ekranla ilgili farkli sorun yasiyor. ben hic dokunmadan makinayi kullaniyorum. bu arada benim hd western digital

bilgisayarı şuan kardeşlerimden memlekete edirneye gönderdim onlar bir ara istanbula götürecek anlayacağınız biraz zaman alacak gelişmelerden haber ederim inşallah

benimde ekrankartı ile sorunum vardı bir türlü geçemiyordum çünkü sorunlu olarak gösteriyodu

benim hdd fujitsu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deu_ultraslan -- 21 Mayıs 2009; 23:38:54 >
  • Arkadaslar ,

Bende 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Oyun oynamıyorum ama mkv formatında baya film izledim. Henuz bir problem cıkarmadı.
    HDD den gelen sesler bende de var. Ancak vista surekli bir seyler guncelliyor.Surekli ''Yeni Guncellemeler var'' ibaresi cıkıyor.
    Ancak benim kisisel kanım arka planda calısan Lenovo ya has programlarla , Vista birlesince makine zaman zaman kasılıyor.

Bence bu fiyata alınacak super makina. Normalde Thinkpad T60 kullanıyorum 2 yıldır . (iş için ) U330 da en az T60 kadar kaliteli.

İyi gunler
  • Bu arada benim HDD Fujitsu MHZ2320BH G2 ATA .
  • Valla ilkinin hddsi WD idi bu sonradan geleninki ise Fujitsu...

valla makineden soğudum... Home Premium 64bit kurdum... ekran kartı geçişi yapamicaksam niye var ozaman bu ekran kartı bunun içinde...
    Şindide xp kurmayı denedim HDD felan bişiler hasarlı sorunlu hatası vermeye başladı velhasıl başlamadan bitti... Ama vista dvdsinde problem çıkarmıyor...

Bu arada bedneki ramide tam 2gb görmüyor... bin küsürlü bişi olarak görüyor... :S:S:S Offf Offf nalet olsun...

Laptop değişmekten bıktım usandım... En sonunda masaüstü pcye bi çanta bulup onu taşicam yanımda... bi tane düzgün bişi yokmuuuu...

Şindide 32bit home premium indiriyorum artık kaç güne inicek bilinmez... en iyisi servise yollamak olucak ve geri geldiğinde ilk iş bu laptopu satmak olucak sanırım...

Yoksa makineyi her formatta servise yollicaksak işimiz yaşş...

Bakalım 2binliradan daha ucuza buna benzer bi makine bulabilcesmi... Nalet olsun ati sana bi yazılım ayağını geliştiremedin gitti..

• Arkadaşlar,

Eğer bu makinede işletim sisteminden memnun olmayanlar var ise;

Kesinlikle Windows 7 kurmalarını tavsiye derim. Makinede ne var ne yok tüm bileşenleri tanıyor. Bileşenleri tanıdı tanımadı sürücü var mı yok mu derdi yok

Ben kurdum test ettim. Gayet başarılı ve hızlı. Sorunsuz

Makine ile gelen Vista Home Premenium ve Lenovo'nun ek programları laptopu adeta boğuyor.

Windows 7 Kurulumu,

-Windos 7 kurulum DVD sini makineye takın. Makineyi tekrar başlatın.

-F2 ile Bios menüsüne girin.

-Advance sekmesinden HDD tipini AHCI dan NONAHCI ya getirin ayrıca yine biosdan intel ekran kartını disable yapın ve kaydedip çıkın. Kurulum başlayacaktır.

Güle güle kullanın.

Makinenin tek eksiği HDD sinin Fujitsu olması. Çok sesli çalışıyor....

Sağlıcakla.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 22 Mayıs 2009; 8:58:02 >
  • Ekran kartı geçişini neden kullanmak istiyorsun. Kullan atinin kartını sende rahat et makinende..

quote:

Orjinalden alıntı: By.DeaD

Valla ilkinin hddsi WD idi bu sonradan geleninki ise Fujitsu...

valla makineden soğudum... Home Premium 64bit kurdum... ekran kartı geçişi yapamicaksam niye var ozaman bu ekran kartı bunun içinde...
    Şindide xp kurmayı denedim HDD felan bişiler hasarlı sorunlu hatası vermeye başladı velhasıl başlamadan bitti... Ama vista dvdsinde problem çıkarmıyor...

Bu arada bedneki ramide tam 2gb görmüyor... bin küsürlü bişi olarak görüyor... :S:S:S Offf Offf nalet olsun...

Laptop değişmekten bıktım usandım... En sonunda masaüstü pcye bi çanta bulup onu taşicam yanımda... bi tane düzgün bişi yokmuuuu...

Şindide 32bit home premium indiriyorum artık kaç güne inicek bilinmez... en iyisi servise yollamak olucak ve geri geldiğinde ilk iş bu laptopu satmak olucak sanırım...

Yoksa makineyi her formatta servise yollicaksak işimiz yaşş...

Bakalım 2binliradan daha ucuza buna benzer bi makine bulabilcesmi... Nalet olsun ati sana bi yazılım ayağını geliştiremedin gitti..

• Ekran parlaklığı ve renk canlılığı ile bir çok makinayı geride bırakıyor.
  • Arkadaslar 1 sorum var ,

Ben baglantı ayarlarına girip DNS leri degiştirecem ama bir turlu bu ekrana gelemiyorum.
    denetim masasındaki bir cok degişikliği gerceklestiremedigimi farkettim.
    Mesele Ag ve Paylasım merkezini tıkladıgımda , pencere geliyor ve gidiyor.
    Bu sorun vistanın engellemsi mi yoksa baska birsey mi sizce?

slmlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckystar

Arkadaslar 1 sorum var ,

Ben baglantı ayarlarına girip DNS leri degiştirecem ama bir turlu bu ekrana gelemiyorum.
    denetim masasındaki bir cok degişikliği gerceklestiremedigimi farkettim.
    Mesele Ag ve Paylasım merkezini tıkladıgımda , pencere geliyor ve gidiyor.
    Bu sorun vistanın engellemsi mi yoksa baska birsey mi sizce?

slmlar

Bende de aynı sorun var arkadaşlar ne windows update 'i ne ağ paylaşım merkezini ne de kişiselleştirmeyi açamıyorum. Tıkladığımda bir boş pencere görünüp hemen kayboluyor. İki kez recoveryi kullandım ilk halinde bu sorun olmuyor.. Çok sinir bozucu bir durum . Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar?

• Hiç araştırmıyorsunuz hiç okumuyorsunuz. Bu konu gerek bu başlıkda bir kaç esaj önce gerekse Lenovo Y530 başlığında yazıldı. Yüklü güncelleştirmelerden Vista Search 4.0 güncellemesini kaldırın. Lenovo Türkiye yi arayıp bu konuda bilgi verin. Makinayı aldığınız yerede aynı şekilde. Neden? Çünkü bu hata neredeyse tüm ideapadlerde var ve biz bunu gerekli mercilere duyurmazsak her üretilen ideapad bug ile doğuyor olacak.

Yüklü güncelleştirmelerden Vista Search 4.0 güncellemesini kaldırın.
  • Tesekkurler ototurk. dedigin gibi pazartesi Lenovo TR yi arar durumu bildiririz.
    Ancak bu guncellestirmeyi kaldırınca, Windows update tekrar yuklemek istiyor,bende update kapatın . Dogru yol bu mu ?

Birde readyComm diye bir yazılımı var lenovo nun . Bunu kaldırsak aga baglanmada sorun yasarmıyız ?
    Sorunun bir level üstü ise , Lenovo nun kendi programlarını kaldırmak sistemde kararsızlıga yol acarmı ?

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Hiç araştırmıyorsunuz hiç okumuyorsunuz. Bu konu gerek bu başlıkda bir kaç esaj önce gerekse Lenovo Y530 başlığında yazıldı. Yüklü güncelleştirmelerden Vista Search 4.0 güncellemesini kaldırın. Lenovo Türkiye yi arayıp bu konuda bilgi verin. Makinayı aldığınız yerede aynı şekilde. Neden? Çünkü bu hata neredeyse tüm ideapadlerde var ve biz bunu gerekli mercilere duyurmazsak her üretilen ideapad bug ile doğuyor olacak.

dostum bende de aynı sorun var..ama diğer arkadaşların da dediği gibi windows update'yi tıkladığımızda açılmıyor..dolayısıyla da kaldıramıyoruz..bu konuda bizlere yardımcı olabilir misin lütfen..çok teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Hiç araştırmıyorsunuz hiç okumuyorsunuz. Bu konu gerek bu başlıkda bir kaç esaj önce gerekse Lenovo Y530 başlığında yazıldı. Yüklü güncelleştirmelerden Vista Search 4.0 güncellemesini kaldırın. Lenovo Türkiye yi arayıp bu konuda bilgi verin. Makinayı aldığınız yerede aynı şekilde. Neden? Çünkü bu hata neredeyse tüm ideapadlerde var ve biz bunu gerekli mercilere duyurmazsak her üretilen ideapad bug ile doğuyor olacak.

dostum bende de aynı sorun var..ama diğer arkadaşların da dediği gibi windows update'yi tıkladığımızda açılmıyor..dolayısıyla da kaldıramıyoruz..bu konuda bizlere yardımcı olabilir misin lütfen..çok teşekkürler.

denetim masasından donanaım ekle kaldıra gel orda sol tarafta yüklü güncelleştirmeler var ordan kaldır ok :D

• teşekkürler...
  • Bu güncelleştirmeinin bir daha yüklenmemesi için kaldırdıktan sonra ;
    Program ekle kaldıordan kullanılabilir güncelleştirmelerden Vista Search 4.0 güncellemesine sağ tıklayıp GİZLE komutunu verin. Bir daha sizi rahatsız etmez. Birde güncelleştirmelerde otomatik yükle yerine özel yükle seçeneğini seçerek yüklenecek güncellştirmeleri seçebilir ve bu güncelleştirmedeki tikli kaldırarak yüklenmemesini sağlayınız.

Bugün Bimeks ve Teknosa teşhirindeki 2 adet U330 da da aynı sorun vardı ve adamlar bi haberlerdi bu sorundan ve çözümünden.
  • Teknosa ve bimeksden bu ürün almayın benim ilk u330umu vatandan almıştım ve sorunsuzdu ayrıca HDDside Western Digitaldi eğer yeni alacak varsa gitsin vatandan alsın..

Şuan 2. u330da servise gitti recovery kısmı düzeltilcek...

HDD'si fujitsu olan lenovolar genelde sorunlu sanırım... Ayrıca 1500 seviyesindeki u330larda fujitsu hdd kullanılmış çünkü ilk aldığımız 1800 lira idi..

valla 1. lenovomu dör gözle bekliyorum... umarım tüm kasayı felan değişmişlerdir...
  • By.Dead yarın için ben bu laptop'ı almayı düşünüyorum.Ancak sen sorundan bahsetmişsin.Sorun olarak nitelediğin şey tam nedir açıklar mısın?Ayrıca arkadaşlar (forumu takip edenler) lütfen cihaz ile ilgili bildiğiniz kusurlar varsa paylaşınız.Paramızı havaya savurmayalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.