Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
32.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün uzun koşuşturmalar sonucunda Akmerkez Teknosa'dan 1522 tl ye U 330 umu almış bulunuyorum..
    Alırken dikkatli olun çünkü bütün makineler reyon ürünü toplamış teknosa talep gelince onları kutuya koyup veriyorlar.
    Dolaşmamım sebebide bu kapalı ve hologramlı sıfır makine almaktı sonunda bulduk aldık artık hayırlısı.
    İlk izlenşmlerim çok iyi Zaten gözümle Ram lerin DDR3 oldugunu görünce çok rahatladım. İşlemcide 8400 centrino 2 gerçekten performanslı makine ben daha windows puanlamasında ram lere 5.9 veren bir sistem gormemiştim.'gb lık üstelik. Tuşlar ve ergonomi gerçekten çok güzel umarım yakında ekran goruntulerini koyarım.alet sessiz pil in özllikleri güzel doldum mu fişden çalışıyor.Ekran kartı değiştirme özelliği extra hdd yuvası ve 1.8 kg gerçekten şaka gibi. Umarım kimsenin pc si arızalanmaz teknoloji bu şans işi Tekrar gorusmek üzere hade rastgele..

• Keşke ekstra hdd yuvası yerine bir usb daha koysalardı hatta oraya 2 usb bile sığardı.
  • extra hdd nerde ya goremedim, yle bir yer yapacaklarına makinayı küçültselermiş yav
  • Arkadaşlar kesinlikle usb eksikliğinde haklısınız ancak bunun tam olarak ne hdd le nede boyutla ilgisi var içersindeki ekran kartının opimizasyonundan kaynaklanıyor. yoksa adam delimi HDMI çıkısının oraya ver bitane daha usb olsun bisin. Ama dediğimim gibi tek kusuru umarım usb sayısıdır. boyular çok iyi arkadaşlar makine gerçekten oldukça sessiz. Daha çözmeye çaııyorum. Ayrıca yazıımları çok sağlam lenovo nun gerçekten. hade rastgele..
  • Lenovo U330 çok ama çok güzel bir makinadır. İncecik ekranı vardır. Klavye tuşları mükemmeldir. Hızlıdır. Kısaca hele ki 1500 tl ye bedavadır.
  • badking teknosa teşhirlerimi satıyor demek istiyorsun o zaman teknosadan almamak lazım bu ürünü.ben dün teknosada gördüm ürünü.yalnız ekranı biraz mat gibi geldi bana.belki ortamdan dolayıdır bilemiyorum.kullanan arkadaşlar ekran ile ilgili ne düşünüyorlar.dediğim gibibana biraz soluk geldi.ama cihazı genel olarak çok beğendim.bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.
  • y530 larda biraz soluk gibi ancak renk ayarlarından ayarlayabiliyordsun. U330 ise led aydınlatmalı panel sayesinde çok parlak ve canlıdır.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar ;

Teknosa elinde ürün olmadıgı için teşhir ürünleri toplatıp kendi mağazalarındaki lenova kutularına koyup satıyor.kimisi güzel kimisi çizik ama ben içim rahat olsun diye bandrollü kutu olmazsa almam dedim. Ve en sonunda akmerkezde buldum ve orda daha var 2-3 adet. Orjinal ktulu alın ve belitin arkadaşlar az para değil.Bununla beraber ekran inanılmaz güzel parlak ekran olmasından dolayı canlı ama gündüzleri yansıma yapıyor biliyorsunuzki geceeri inanılmaz net ve parlak.şaşırıp kalıyorsunuz.Genel olarak yazılım destekleri ile beraber sper bir ürün ancak Bu ürünü gelcek ay bulamassınız. Stoklarda yok yada Metrocity bimekse falan gidin yeni açıldı. 35 tl daha ucun 150 adet ürünle sınırlıBenim elimde 1000 tl hediye çeki vardı teknosa dan.Mecburen aldım. 1522 iyide fiyat.Performans testlerine geleyim. Yazımı yazmadan önce Pes2009 kurdum oynadım.Makinedeki ısınma yok denecek kadar az.kabul edilebilir br sıcaklık 13.3 luk bir makineden bahseiyoruz. Ve ses sıfır arkadaşlar. . CPU sıcaklık everest 58 60 derece arası bu beni çok memnun etti açıkcası. Sorularınız olursa cevaplamak isterim. gerçekten rün güzel. Hepinize teknoloji şansı versin allah sorun yaşamayın. Hade rastgele.

• güle güle kullanın

acep akmerkeze sizi gönderen benmiydim ne:) 1000 tlik hediye çeki olan ve cevahire gelen tek müşteri sizdiniz dün için:D:D..

hayırlı olsun tekrardan

quote:

Orjinalden alıntı: badking

Tekrar merhaba arkadaşlar ;

Teknosa elinde ürün olmadıgı için teşhir ürünleri toplatıp kendi mağazalarındaki lenova kutularına koyup satıyor.kimisi güzel kimisi çizik ama ben içim rahat olsun diye bandrollü kutu olmazsa almam dedim. Ve en sonunda akmerkezde buldum ve orda daha var 2-3 adet. Orjinal ktulu alın ve belitin arkadaşlar az para değil.Bununla beraber ekran inanılmaz güzel parlak ekran olmasından dolayı canlı ama gündüzleri yansıma yapıyor biliyorsunuzki geceeri inanılmaz net ve parlak.şaşırıp kalıyorsunuz.Genel olarak yazılım destekleri ile beraber sper bir ürün ancak Bu ürünü gelcek ay bulamassınız. Stoklarda yok yada Metrocity bimekse falan gidin yeni açıldı. 35 tl daha ucun 150 adet ürünle sınırlıBenim elimde 1000 tl hediye çeki vardı teknosa dan.Mecburen aldım. 1522 iyide fiyat.Performans testlerine geleyim. Yazımı yazmadan önce Pes2009 kurdum oynadım.Makinedeki ısınma yok denecek kadar az.kabul edilebilir br sıcaklık 13.3 luk bir makineden bahseiyoruz. Ve ses sıfır arkadaşlar. . CPU sıcaklık everest 58 60 derece arası bu beni çok memnun etti açıkcası. Sorularınız olursa cevaplamak isterim. gerçekten rün güzel. Hepinize teknoloji şansı versin allah sorun yaşamayın. Hade rastgele.

• Ya tamam daha fazla övmeyin yaa.. Param yok o yüzden alamıyorum. Nası koyuyo biliyonuz mu!
  • arkadaşlar selam nerden başlasam bilmiyorum ama başıma neler geldi öncelikle u330 bilgissayarımın hard disk in bulunduğu bölümden gırıltı gurultu sesleri geliyodu ve yüksek oranda ses yapıyordu incelemlerde ve bazı arkadaşlar beliritmiş sessiz çalışıyo diye ama benimki hiçsessizçalışmıyordu ve bir sorun daha vardı ekrankartları arasında geçiş yapamıyordum (onboard tan atiye) zaten aygıt yöneticisinde de ati ekran kartı sorunlu gözüküyordu sürücüleri kaldırıp bir kaç kez yükledikten sonra gene halledemedim ve son çare olarak recover yapmak oldu bu arada u330 dan iki tane almıştık diğerinde bir sorun yok sonra ikisini birlikte recover yaptık ve diğeri çok rahat bir şekilde recoverı yaparken benim makina donuk kaldı mecburen kapamak zorunnda kaldık ve bir dah recover dediğimizde sürüce hatasaı verip durdu ve hiçbir şekilde açamıyoruz son çare olarak ta teknik servisin yolu gözüktü bimeks ten almıştık artık kısmetse yarın oraya götüreceğim ne olacak bakalım bu arada ürün daha yeni alında 1 hafat oldu

ne gibi bir sorunla karşılaşmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• HDD bozuk anladığım kadarı ile.
  • evet bizim ilk aklımıza gelen o oldu çünkü benim masa üstümün hd si bile okadar ses çıkarmıyordu ve birçok laptop kullandım onalrın hiçbirinde karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: deu_ultraslan

arkadaşlar selam nerden başlasam bilmiyorum ama başıma neler geldi öncelikle u330 bilgissayarımın hard disk in bulunduğu bölümden gırıltı gurultu sesleri geliyodu ve yüksek oranda ses yapıyordu incelemlerde ve bazı arkadaşlar beliritmiş sessiz çalışıyo diye ama benimki hiçsessizçalışmıyordu ve bir sorun daha vardı ekrankartları arasında geçiş yapamıyordum (onboard tan atiye) zaten aygıt yöneticisinde de ati ekran kartı sorunlu gözüküyordu sürücüleri kaldırıp bir kaç kez yükledikten sonra gene halledemedim ve son çare olarak recover yapmak oldu bu arada u330 dan iki tane almıştık diğerinde bir sorun yok sonra ikisini birlikte recover yaptık ve diğeri çok rahat bir şekilde recoverı yaparken benim makina donuk kaldı mecburen kapamak zorunnda kaldık ve bir dah recover dediğimizde sürüce hatasaı verip durdu ve hiçbir şekilde açamıyoruz son çare olarak ta teknik servisin yolu gözüktü bimeks ten almıştık artık kısmetse yarın oraya götüreceğim ne olacak bakalım bu arada ürün daha yeni alında 1 hafat oldu

ne gibi bir sorunla karşılaşmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

dostum ürünü aldıgın yere götürme... şimdi yapacaklarını yazıyorum eğer ürünü alalı 1 hafta geçmediyse ve donanımsal bir hata gözlüyorsan ve eminsen örnegın hdd probleml diyebilirsin... 0811 267 77 77 nolu telefonu ara servis kaydı actır ve sorunları tam olarak telefona cıkıcak arkadasa anlat.. recovery sorunu ve hdd sorunu anlat evinden gelsinler alsınlar... bundan sora yapacakların;

telefondaki kişiye ilk ay ıcınde donanımsal bir hata oldugu zaman değiştirme yapılıdıgını söle lenovo tarafından bu hakkımı kullanmak istiyorum diceksin yani eger gercekten donanimsal bir hata gözleniyorsa yanı hdd veya anakartın sorunluysa eleti 1. ay ıcınde gönderirse değiştirme imkanları söz konusudur.bu genel servislere özel bısey değil lenovonun bir hizmetidir.

bimekse ürünü götürüp verme lenovo o ürünü bimeksten almaz cağrı kaydı senın üzerine olmalı... arıcaksın evinden alıcaklar... sorun olursa yine sorabilirsin...

• Bu ürünü aldıktan sonra Ekrankartı yüseltilebilir mi? ve şuan üstünde bulunan x3450 şuan ki bütün oyunları oynar mı?
  • Arkadaşlar bende U330 aldım. Mükemmel Makine... Herkese hayırlı olsun öncelikle,

Bir sorum olacak;

Bu makineye sorunsuz bir şekilde XP kuran arkadaşlar var mı acaba ?

Bizleri aydınlatırlarsa seviniriz.

Teşekkürler...
  • herkese merhaba bende bimeksten 1.500 tl ye acilmamis ktuda lenovo u 330 aldim. cihazin su anki fiyati 13 ekran ve donanima gore harika. yalniz makina ilk acista vista kurmam gerekiyor ve orada vistanin butun (home, ultimate diye bolumler var ama tek centik var secmeniz gerek diyor) bu ne anlama geliyor?. altinda ki etikette home premium yaziyor. isletim sistemi kurulmus degil henuz. yapilmasi gereken bir islem var mi?
  • beyler..ben de u330 kulubüne katıldım....laptoptan cızırtı sesleri çıkıyor..haporlörlerde mi problem war yoksa sistem kasılırken bu seslerin çıkması normal mi?....wifi n-draft mı değil mi? ayrıca ekran kalitesi sizce diğerlerine göre iyi mi?
  • Ben de bu haftasonu itibariyle u330'cu oldum. Makina hakikaten çok güzel. Hem performans, hem estetik hem de fiyat açısından kaçırılmamalı.
  • Arkadaşlar hiç kimse makineye XP kurmadımı. Kurduysa lütfen paylaşabilir mi ?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.