Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
32.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde martta vatandan 1721 e 5 taksıte almıstım. ramlar ve ekran kartı ddr3. fakat bnde ekran kartı 3400 serisi yazıyoo. daha once de belırttıgıım gıbı sakın xp kurmaya calısmayın yoksa bos yere servıste 20 gun beklersınız.gercı ucret talep etmeden yaptılar benımkını ama hıc ugrasmaya gerek yok.zaten xp öldü ve vistaya alısmak gerek. ileriye dogru windows7 icin driverler yada farklı isletim sistemi icin driverler elbet üretilir.yeni nesil pc lere xp kurmak problem oluyo zaten. bu hangı marka olursa olsun.xp yı yıllarca kullanan kullanıcı olarak ondan vazgectım ve vistaya alıstım. servis olarak bdh a gönderdim ve 20 gunde geldi.normalde 2 hafta da gelıo. walla teknosada 1500 olan pc icin arkadaslarım adına memnun oldum. ama biz yine de zararda değiliz cunku bu pc 1800 den fazla edecegıne inanıyorum
  • Makinayı internet sitelerinden alırsanız internetten yapacağınız bir başka alışverişde geçerli olacak şekilde 100 tl indirim kuponu hediye ancak internet stoğunda şu an makina yok. Bu makina ilk çıktığında 3500 tl isteniyordu. 1500 tl hele peşinde 1430 tl bedava. Asus 10 inch netbooklr N10j 1000 tl iken bu makina baldan tatlı.
  • bende bimeksten 1550 TL almıştım, hp pavilion dv1225 (t6400 , 9600gt) arasında kararsız kalmıştım; düşündüm oyun severim ama vaktim yoktu birde hp de ısınma sorunlarını duydum U330 tercih ettim.
    şimdi inanılmaz memnunum en sevdiğim tarafları ekran inceliği, aydınlatma kalitesi, ddr3 olması , ağırlığı, vista premium ve en iyi işlemcilerden olması :)

oyun deniyen varmı mesela nfs carbon, crysis v.b. oyunları deniyen varmı merak ediyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 11 Mayıs 2009; 23:14:35 >
  • Ben de Nisan başında GOLD'tan 1640 YTL'ye almış idim. Bence 1440 bu makina için çok iyi. Gayet memnunum. 2 USB olması bir dezavantaj ama şu ana kadar üçüncüsüne ihtiyacım olmadı.Bazen açılışta yüz tanıma devreye girmiyor. Girince çok iyi.Harici ekran kartı fena değil. Şimdilik NBA ve FIFA 2007 gibi oyunlarda sorun yok. Yeni oyun henüz almadım.RAM'i DDR-3. Ağırlık olarak yeterince hafif.Wireless çok iyi.

VİSTA'ya da yeni başlamama rağmen çok sıkıntı olmadı. Tek sıkıntı W810 cep telefonu için yüklediğim program uyumsuz çıktı. VİSTA Update'i de yaptım ama kapanışta bigisayarı çok yavaşllatıyor. W810 olanlar mecbur kalmadıkça Sony Ericsson PC Suite yüklemeyin derim.
  • 2gb ram tek slotta mı takılı yoksa 2 slotta dolumu acaba,bilen var mı?
  • Açıp bakmadım ama everest programı 2 adet RAM slot gösteriyor
  • Arkadaslar bir sorum var :
    Lenovo nun resmi sitesinden okudugum kadarıyla HDMI girişi var diyor. Ben U330 u alırken LCD ye baglarım diye dusunuyordum. Sizce üzerindeki hdmi baglantısı giriş mi çıkıs mı ?
    Yada u330 uzeriden gortuntuyu LCD panele aktarabilirmiyiz?
  • Çıkıştır denedim.
    zaten notebook ürünlerinin hdmi girişine ihtiyacı yoktun sanırım.

bu arada U330 incelemesi çıkmış:http://www.pclabs.com.tr/2009/05/13/lenovo-ideapad-u330-dizustu-bilgisayar-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 13 Mayıs 2009; 23:12:02 >
  • benim de incelemeye aldığım bi model.hafif ve projeksiyon bağlantısı için vga girişi olan bi notebook arıyorum.adaylarım lenovo u330,samsung x460 ve lgnin bi modeli.bi ara hp tablet pcye de baktım.kararsız kaldım.bakalım yakın zamanda(bir iki ay içinde) almayı düşünüyorum.aslında hediye alıcam.projeksiyon bağlantısı yapılabilen hafif ve vistada kağnı hızında olmayan ayrıca önerileriniz olursa onlara d açığım.ama lenovo u330 güzel görünüyor.ama çoğu elektronik mağazasının sitesinde yok görünüyor.araştırmaya devam.
  • hocam bu alet mükemmel. bu fiyata daha iyisini bulamazsın, emin ol.
    internet sitelerinde olmasa da mağazalarda olabiliyor. araştır biraz istersen. mail gönder elinizde var mı diye ya da telefonla falan sor..
    benden tavsiye...
  • Selamlar ;

Uzun incelemelerim sonunda ben de aranıza katıldım. Bimeks Metrocity ' e yeni açtığı mağazadan 1470 e aldım. Havaalanı karşısındaki Teknoport Bimekste 1850 olmasına rağmek sadece metrocity Bimekste açılışa özel fiyatı 1470 idi. Stokta da birhayli vardı. Mğazanın ortasıda tepeleme Lenovo U330 ve bunun bir küçük ekranlı 11.1" olan modeli( u110 gibi birşeydi model adı) vardı. Stoktan gidip görüp almak isteyen istanbullu arkadaşlara duyrulur :) Gerçekten çok güzel bir alet. Bu fiyata da bana birhayli uygun geldi.
  • Hiç oyun deneyen olmadı mı yaa? şöyle carbon, undercover, CoD4-5, crysis falan...
    Alan arkadaşlar bi deneyip yorumları yazsalar çok memnun olacaz..
  • o zaman bimeks metrocity yolları göründü bize.umarım stoklar hemen bitmez.çünkü ancak 15 gün sonra alabilicem.kullanan arkadaşlar vistada yavaş değil dimi?sonuçta 2gb ram.bi yavaşlık yoktur umarım vistada.bi de şarjı ne kadar gidiyo.sadece nette gezinirsek ve msn falan açıkken ne kadar süre bataryası dayanıyo?şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 15 Mayıs 2009; 9:33:08 >
  • U300 ün DVD yazıcısı varmıydı?
  • Evet, DVD yazıcı üründe mevcut.
  • arkadalar u330 mu aldım fakat bir sorunum var öncelikle bilgisayrıma sağ tıkladığımda bilgisayarın özellikliklerini açmıyor ve sol taraftan thmin ediyorum sadece bir ses geliyo ve bu harddiskin sesi mi powwer tuşunun yanından ve son olarakta f6 tuşunun üstünde yanan mavi ışığın anlamı

yardımlarınız için şimdiden teşükkürler
  • U300 centrino2 platformlu mu?
  • evet centrino 2 platformlu ne yapmam gerekiyor yardımcı olurssanız sevinirim

şimdiden tekekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deu_ultraslan -- 16 Mayıs 2009; 17:12:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deu_ultraslan

arkadalar u330 mu aldım fakat bir sorunum var öncelikle bilgisayrıma sağ tıkladığımda bilgisayarın özellikliklerini açmıyor ve sol taraftan thmin ediyorum sadece bir ses geliyo ve bu harddiskin sesi mi powwer tuşunun yanından ve son olarakta f6 tuşunun üstünde yanan mavi ışığın anlamı

yardımlarınız için şimdiden teşükkürler

Yüklü güncelleştirmelerden vista search 4.0 güncellemesini kaldırın düzelir.
  • arkadaşım teşekkür ederim güncellemeyi kaldırdım ve düzeldi sağ olasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deu_ultraslan -- 16 Mayıs 2009; 20:34:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.