Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
32.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Isıları yazarsak iyi olur aradaki farkı görmüş oluruz... Güsel fikir...
  • Beyler ,

fujitsu yada WD .. sonucta bu urunlerin standartları vardır. Ben bu kadar sorunlu olabilecegine inanmıyorum. Mesela biz şirket olarak lenova thinkpad T60 ve T61 kullanıyoruz. (Yeni işe girenlere T61 veriliyor) Yaklasık 2 yıldır T60 kullanıyorum . Sizin yazılara istinaden üsenmedim T60'ın içini actım HDD si Hitachi. IT dept. ile konustum hepsi birbirinden farklı olabiliyor ve lenovo lar için sadece sunu diyorlar ''TAŞ GİBİ MAKİNA'' . Sonucta içiniz rahat bir sekilde U330 larınızı kullanın ve zevkini cıkarın derim. Bu kadar didiklerseniz illaki badire cıkar. Bırakın sıcaklık degerini falan . Sıkıntısı olan varsa gitsin fanlı laptop tepsisi alsın derim ..

Emin olun Lenovo bircok laptop firmasından guclu Turkiye'de. içiniz rahat olsun.

Bu arada merak eden varsa , U330 indirimini foruma yazan ilk kişilerdenim. Teknosadan aldım. Ve soylediginiz problemlerin hicbiri yok. Eger olursa garantisi var cok sorun degil.. Sadece yukarıda belirtilen programı uninstalle ettim sorun kalmadı.

slmlar

• Evet taş gibi makine ama buda çin meselesi gibi sonuçta bu modeller eğer sitesine baktıysan özel olarak yaptırılıyor belirli bi adet istetkler doğrultusunda ve o şekilde getittiriliyor...
    Burda içindeki malzemeyi seçip bunu türkiyeye getiren firma veya kuruluşlardır... Sitesini bi inceleyin isterseniz... bende az araştırmadım zamanınıda ama bide şu var yani almışken neden sorunsuz bi makine almayalım öyle değilmi...

Dört gözle bekliyorum servisten gelmelerini geldiklerinde size yazacağım WD olanla fujitsu olanın arasındaki farkları...
  • bende search 4.0 yukluyken denilen sorunlar bas gostermiyor. yani denetimden siteme girebiliyorum. baslattan sag yaparakta ozelliklere girebiliyorum. makinadan makinaya degisme ihtimali varmi?. bende 2000 den beri kullanilan thinkpad r31 var ve makina tik demedi simdiye kadar. tek sorunum makinaya sodimm pc133 512*2= 1gb ram bulamamam. 1 ghz ve 512 mb li xp kullanabiliyorum.
  • Lenovo u330danmı bahsediyorsunuz ?
    Eğer öyleyse HDDnin markaya Bilgisayarım > Yönet > Aygıt Yöneticisi > Disk Sürücüleri bölümünden bakabilirmisiniz ?

' Düzenleme : Üstteki mesajınızı görmedim... Evet WD'li modellerde problem yok bendede vista search felan her bişey yüklüydü problem yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.DeaD -- 26 Mayıs 2009; 21:58:07 >
  • benim hdd wd ve search 4.0 yukluyken burada bahsedilen sornlarla ilgili problem yasamadim.
  • Merhaba arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birşey var. Cihazda 2 tanemi hdd girişi var?
  • By dead selam ,

Bence sen sana gelecek WD HDD li makinadan da memnun olmayacaksın.
    Bu kadar yogun rekabetin yasandıgı bir ortamda Lenova Türkiye pazarına kendi geldiyse emin ol u330 da digerleri de saglamdır merak etme.
    Çin diyorsu ya , tum laptoplar cinde uretiliyor (istisnalar hariç Fujitsu siemens ,Medion ) Ve oyle bir sermaye ki, IBM in laptop kısmını satın alıp , kendi markası ile Çin'de üretim yapan en buyuk laptop ureticisi.

Bence sen U330'a 3500 ytl yada 2400 ytl verseydin ve içinde Fujitsu HDD cıksaydı sen mutlu sen olurdun.

Ben memnunum hayatımdan. Bu forumdan cok faydalı bilgiler alıyorum ve paylasıyorum. HDD ile ilgili bir sonuca varırsanız , burdan memnuniyetle takip edicem..

slmlar
  • Sayın Luckystar,

Sizinde HDD Fujitsu mu acaba. Birde ısınma galiba şarz akineye takılı olduğu zaman yapıyor. Belki bu normaldir. Normal şarzsız kullanıldığı zaman o kadar ısınmıyor normal sayılabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: luckystar

By dead selam ,

Bence sen sana gelecek WD HDD li makinadan da memnun olmayacaksın.
    Bu kadar yogun rekabetin yasandıgı bir ortamda Lenova Türkiye pazarına kendi geldiyse emin ol u330 da digerleri de saglamdır merak etme.
    Çin diyorsu ya , tum laptoplar cinde uretiliyor (istisnalar hariç Fujitsu siemens ,Medion ) Ve oyle bir sermaye ki, IBM in laptop kısmını satın alıp , kendi markası ile Çin'de üretim yapan en buyuk laptop ureticisi.

Bence sen U330'a 3500 ytl yada 2400 ytl verseydin ve içinde Fujitsu HDD cıksaydı sen mutlu sen olurdun.

Ben memnunum hayatımdan. Bu forumdan cok faydalı bilgiler alıyorum ve paylasıyorum. HDD ile ilgili bir sonuca varırsanız , burdan memnuniyetle takip edicem..

slmlar

• U330'umu iki hafta once teknosa'dan aldım. Akşam saatleriydi, eve gelip kurulumlar, güncellemeler vs. tamamlanınca ciddi bir ısınma ve ses farkettim. Hiçbir işlem yapmadan dahi fan susmuyordu. Ertesi sabah teknosa'ya geri goturdum. 24 saat içinde sorunlu makineleri yenisiyle değiştirmeyi taahhüt ediyorlar. Fakat bu sorunu burada biz tespit edemeyiz, teknik servis tespit etsin biz değiştirelim dediler. Makineyi bıraktım. Bogaizici bilgisayar gelip alırmış normal prosedürde, adamlar 1 hafta gelmeyince teknosa aradı özür diledi sonucu beklemeden değiştirdiler.

Yeni makine hdd WD marka ancak önceki makinenin hdd'sine bakmamıştım. O açıdan sorun ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Belki de işlemcide veya hdd'de çok farklı bir sorun vardı. Aynı zamanda bir arkadaşım da farklı bir teknosa'dan u330 aldı (ben tavsiye etmiştim) gayet sorunsuz, sessiz ve hdd'si fujitsu. Bu açıdan çok fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum markaya. Sonuçta Lenovo işte de kullandığım için (SL500) son derece başarılı ve stabil bir makine emin olabilirsiniz. U330 da ayrıca extra güzel bir ürün, bence bulabiliyorsanız hala hemen alın, dediğim gibi sorun çıkması durumunda da zaten arkasında duruyorlar. Ben alternatif bir ürün göremiyorum U330'a ancak teknosa'da kalan tüm ürünlerin toplanmış teşhir ürünü olması ihtimali çok yüksek, kapalı kutu takıntınız varsa benim gibi dikkat derim.. :)

• teknosa gibi teshir urunlerinin toplanip, orjinal kutusuna koyup, kutunun acma kapagina lenovo etiketi yapistirilarak satilmasi mumkun mu?.
  • Hayır öyle birşey yapamazlar

quote:

Orjinalden alıntı: madxyloid

teknosa gibi teshir urunlerinin toplanip, orjinal kutusuna koyup, kutunun acma kapagina lenovo etiketi yapistirilarak satilmasi mumkun mu?.
  • hayır kapatıp etiket koymuyorlar, zaten saklamıyorlar.. benim değişim için gelen ilk ürünün teşhir ürünü olduğunu kutuyu ben görmeden söylediler..
    ayrıca teşhir ürünlerinin saklanacak bir yanı yok, orijinal kutuyu aynen sunmak mümkün değil, cihazın üstünde el izleri vs. oluyor..
  • Sayın Tautar ,

Bende ki U330 Fujitsu HDD. Bende yazılan sorunların hiçbiri yok. Benim anlamadıgım ısınma problemi. Isınırsa ısınsın , fanı var sogutuyor işte. HDD nin ses yapması bence Vista ile alakalı. Cunku surekli update ediyor aldıgımdan beri. Nerdeyse kotayı asacam. Office 2003 yukleyip , guncellemeleride kapadım, bir de daha onceki konularda belirtilen guncellemeyi kaldırdım , 0 sorunla kullanıyorum.

Bence de bu rakama bu makine super, ben tavsiye ediyorum ısrarla. Daha oncede belirttim gibi , Thinkpad T60 var (fiyatı 4000-5000 civarı ) , fişde takılı degilken , pilin ordan ark yapıyor gibi ses geliyor. Cok da takmıyorum. Sonucta garantisi var. Sizlerede tavsiyem fazla takılmayın. Yok HDD markası yok ram markası,ekran kartı DDR 3 mu 2 mi , bosverin gitsin. 10 numara işte...

slmlar.
  • Arkadaşlar...benim u330'un da HDD'i Fujitsu. Gerçekten rahatsız edici gacur gucur sesler çıkıyor...Isınma problemi de var.İşletim sistemi de yavaş..Microsoft Office'i kaldırmam 3 saatimi aldı....Bu laptopu teknosadan y530 ile değiştirmem mümkün mü? %15 'lik bir kesinti yaparlar mı?...benim bildiğim 15 gün süresince koşulsuz mal iadesi vardı..bunlar eski köye yeni adet getirmişler...
    Ya da u330 servise yollatsam sorunu hallederler mi?..Bizahmet yanıtlarsanız memnun olurum...teşekkürler..
  • Arkadşlar Yazılanalr iş yerinde okudum eve gelince baktım benim U 330 da fujitsu :O) Ben ilk lenovo u330 culardanım..

Daha once yazmıstım tekrarlıyım nazar değmesin hiçbirimizinkine :O)

Bosda iken sistem çekrde cpu sıcaklık 44-50 arası

Hdd nin oyle denildiği gibi acaip bir sesi yok bence anormal bir farklılığı yok :O)

İnsanlrn boylr seylerden haberi yoktu şimdi çok konusuldu artık hdd güncellemede 10 dak.çalışsa buneya dicekler pire için yoran yakmaya değmez

Boyle makinelerde bu tip şeyler konusmayalım bence. Ona bakarsanız bana ilk basda birisi wdd birisi fujitsu deselerdi ben yine fujitsuyu alırdım. Nedenmi wdd nin yamış olduğu bütün harici diskler sorunludur incelemeleri okuyun desktoplarda hdd denilince seagate gelir bunlar kendi yorumlarım. wdd yi çok araştırmıstım harici alırken evimde seagate var wdd ye guvenemedıgım için aldıgım bir 250 birde 1 tb lık. Bu kişisel goruslerimdir.Ama makinamın performasnı çok iyi. pes 2009 - crysis - time shşft - ve damnation gibi kalbur üstü ve performans gerektiren oyunarı ısnma ve ses sorunu olmadan oynamaktayım. Ekran goruntsude hafta sonu koyacam Yıllık izindeyim. :O) Bu ürünün keyfini çıkarın gerçekten Ellerinde benim gibi fujitsu olup memnun olan okadar çok insan varki :O) Pc nize bir sorun çıkartıtmı acaba gözyle asla yaklaşmayın. Her zaman derim Teknoloji şans işidir :O) Herkes bu forumda farklı deneyimler paylaşsın derim ben. Türkçemim kusuruna bakmayın Orlando - Cleaveand maçına yetişçem diye hzılı hızlı yazdım :O))

• her harddisk isinir ve ses yapar. benimki de isiniyor ama normal kabul ediyorum. ayrica havalar da sicak. benim kaniyayi ilk acmamlla 5 -10 dk arasi hard disk surekli calisiyor. ne yaptigini simdilik anlamis degilim. hard disk markasi wd. normal sesinden baska ses yok ama isi var ha oda normal.
  • Win 7 kuran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi, bu akşam kurmayı düşünüyorum, kurulumdan sonra neler gidiyo neler kalıyo?
    - kendi dosyalarımız müzik, resim vs.?
    - Lenovo programları?
    - Diğer programlar Norton vs.?

Teşekkürler....
  • Vatan'da 1333TL olmuş

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35406

ama stoklarda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikii -- 29 Mayıs 2009; 18:45:26 >
  • win 7 kurulumunu tamamladım ve hersey uctu :)
    simdilik kullanım acısından guzel gorunuyor fakat tek bir sorun var: yeni br pencere actigimda kapadigimda ekran cok yavasliyor, pencere takilarak hareket ediyor. Nedenini bilen var midir? D'deki tum driverlari yukledim bu arada...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.