Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
32.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makinaya Windows 7 kuran arkadaş/arkadaşlara bir kaç sorum olacak;
    Windows 7 kurduktan sonra Değiştirilebilir Grafik özelliği çalışmıyor mu? Yani sadece Intel yada ATI mi kullanılabiliyor.
    Bunun dışında başka bir problem var mı, mesela OneKey Recovery özelliği çalışıyor mu?
    Deneyimlerinizi anlatırsanız bilgi sahibi olacağız. Zira Windows Vista malum gerçekten makinayı (sadece U330 u değil, tüm bilgisyarları) yavaşlatıyor.
    Windows 7 iyi bir alternatif midir?
  • one key recovery, win 7 suruculerini bulursan kulllanilir. ama ekran gecisi icin birsey soylemek zor.
  • bu ekran gecisi yazilimi ati ye mi yoksa lenovo ya mi ait?.
  • arkadaslar u330 modeli mağazalarda çok az kaldı. yetişebilen alıcak stok olarak bimekste çok var diyebilirim.bimeksin sitesine girip stok olan mağazalara bakabilirsiniz.. teknosada heralde bi 10 15 tane kalmıstır bunlar ise temiz. secerek alacağınız ürünler.

aletlerinde sorun yaşayan herhangi bir arkadas olursa bana pm ile dönembilirler
  • arkadaslar hepinize merhaba..
    bi suredir emektar notebookumu degistirmeyi dusunuyorum.

bir arkadas bahsetmis istanbulbilisim stogunda olmayan urunlere absurd fiyatlar koyup googleda 1.sirada cikiyor diye. arkadasima katiliyorum bikac kez basima geldi. 2 tane urun sordum farkli donemlerde ikisinde de ayin kampanyasi idi malesef elimizde kalmadi isterseniz o ozelliklerde size baska bir model onereyim felan tarzinda beni yemeye calistilar.

neyse, gunahlari boynuna valla :)

u 330 modeline gelince..

urun gecen hafta dikkatimi cekti. hem teknosada hem bimekste urunu inceledim. gercekten bu fiyata inanilmaz bir urun.

aklima takilan tek bir nokta var. urunu begendim ve internetten arastirmaya basladim.
    gerek teknosa gerekse de bimeksin sitesinde urun ozelliklerinde harddisk 4200 rpm olarak gozukuyor.
    tekrardan magazaya gidip sorma imkanim olmadi henuz.

kullanan arkadaslar bu konuya bi netlik getirebilirler mi acaba ?
    hdd de gurultu, isinma vb. seylerden bahsedilmis.buda beni urunun 4200 rpm hdd ye sahip oldugu dusuncesine biraz daha yakin kiliyor.

• kac rpm oldugunu acikcasi bilmiyorum, nasil bakildigini soylersen aksam bakabilirim :-)
    fakat dedigin gibi bu fiyata inanilmaz bi urun, hdd nin beni cok rahatsiz eden bir tarafi yok. 13" kategorisinde alternatifsiz oldugunu da kabul etmek gerekir.

ben win 7 kurdum cok memnunum, yakinda belki 4gb ram'e upgrade edebilirim ama su anda 2 gb bana ziyedesiyle yetiyor..
  • hem Western Digital, hemde Fujitsunun sitesinden baktim, 5400 rpm yaziyor.
    4200 degil yani.. Sonuc olarak bu modelle ilgili aklima takilan bisii kalmadi suan icin.
    2 hafta sonra alabilecegim insallah o zamana kadar stoklarda kalir.. tek endisem bu..
  • Benim Fujitsu hdd olan makinem servisten geldi...

Ses problemim yok...

Sadece işte ısı biraz hissedilir derecede olması canımı sıkıyorrr.. Şu wd olan u330da servisten gelse ikisini de bi karşılaştırma fırsatım olucak...

Ben u330umdan memnunum... Yalnız elimi touchpadin tarafına koyduğumda o sıcaklığı hissetmek beni tedirgin ediyorr...
    Yani makineyi yeni açıyorsunuz hiç bişi yapmasın yarım saat çalışsın ortalık kızarıyor... neden böyle çıktı bu makine anlamadım.. :S

Neyse artık kullanıcaz bunu bu şekilde... HDD yi yükseltmeyi düşünüyorum zati...

bu arada HDD sıcaklığı 45 Derece boştayken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.DeaD -- 8 Haziran 2009; 22:51:08 >
  • standartı tahminimce 50 falan gecmemesi lazım
  • Cirkin bi laptop bu... uzgunum. cirkin iste...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Berk

Cirkin bi laptop bu... uzgunum. cirkin iste...

:D iyi değil sanırım bu arkadaş... hidayete erişmiş arkadaşımız gördüğü herşeye çirkin demesi normal..:D
  • cirkin mi?.
  • peki u330 mu asus f6ve mi
    amac hd filmleri sorunsuz izlemek ve gunluk isler,oyun oynamiyorum

f6ve farkları
    3gb ram
    4 usb
    P8600 2.4ghz
    ati 4570 ekran kartı,hd avivo

fiyat 1900

ne dersiniz
  • Estetik hrikası desek daha doğru olur. Önce incecik ekranına bakın daha sonra parlak siyah tasarımına ve tuş takımına. Neresi çirkin? Dört Dörtlük değil dört beşlik makinadır U330.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

peki u330 mu asus f6ve mi
    amac hd filmleri sorunsuz izlemek ve gunluk isler,oyun oynamiyorum

f6ve farkları
    3gb ram
    4 usb
    P8600 2.4ghz
    ati 4570 ekran kartı,hd avivo

fiyat 1900

ne dersiniz

asun özelliklerine göre tabiki fiyatı çok güzel.. lenovoda 1490 tl o özelliklerde en iyi makına... ama bu f6 13 inc bir makıanmıdır onu bilmiyorum... para sorunun varsa lenovo al yoksa asus al..
  • baska basligi kirletmek istemem ama yaziyim,bugun siparis verdim yarın elimde olur,U330 da gercekten f/p cok guzel ama ben biraz ekran kartı icin aldim,
    umarım dogru tercihtir,tskler

Ekran : 13.3" WXGA Glare / Shine (1280x800)
    İşlemci : Intel Core2 Duo P8600 2.4 GHz 3 MB / 1066MHz
    Bellek : 3 GB DDR2
    Harddisk : 320GB (5400 / SATA)
    Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB
    Wireless : 802.11a/b/g/N
    Optik Sürücü : 8xDVD Super Multi Dual-Writer
    Bluetooth : Var
    Webcam : 1.3 MP (Yüz Tanıma)
    Parmakizi Okuyucu : Var
    İşletim Sistemi : Vista Premium
    Hediye : Çanta + Optik Mouse
    Diğer : Bluetooth, 56K modem, Gigabit Ethernet, kart okuyucu, 4xUSB, 1 x HDMI, 1xE-SATA
    Ağırlık (kg) 1.99KG
  • hayırlısı olsun. işlemci ,ram ve ekran kartı daha iyi. sorunsuz kullanırsın bizim gibi insallah..
    slmlar
  • arkadaşlar bu laptap 5 yıl gider mi ?
  • 5 yıl sonraki sistem gereksinimileri ne olacak bilemediginden buyuk ihtimalle cevapsız bir soru..
  • Birde şu makineye XP kurabilseydik tanından yenmeyecekti. Ama stabil bir XP kuralamıyor ne yazık ki.

Çift ekran kartı çalışmıyor XP de...

XP de stabil çalıştıran arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.