Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodin

Acilse alın geçin, fiyat düşse de arkanıza bakmayın, acil değilse 4000U serisini bekleyin, 4300U dahi 3500U'dan yüksek işlemci performansına sahip, ayrıca 3500U, 3700U karşılaştırmasını farklı kasalar üzerinden yapmak doğru değil, örneğin E595 üzerinde 3700U, 3500U'ya göre işlemci olarak %10, ekran kartı olarak neredeyse %25 oranında daha güçlü çalışıyor
    hocam acil değil fakat ne zaman gelir ki 4000 serisi yaz sonuna mı kalır ? şuan kullandığım bilgisayar pek iyi değil
    birde çıktığında ne olur ? 4000 üstü olacaksa hiç bulaşmam
    birde bu e595 serisini niye bu kadar çok övüyor insanlar anlamadım tek farkı ips ekranı değil mi :)

12 gb modeli 3850 ye almak mı yoksa 8 gb modeli e595 mi almak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleaverix -- 2 Haziran 2020; 20:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleaverix

hocam acil değil fakat ne zaman gelir ki 4000 serisi yaz sonuna mı kalır ? şuan kullandığım bilgisayar pek iyi değil
    birde çıktığında ne olur ? 4000 üstü olacaksa hiç bulaşmam
    birde bu e595 serisini niye bu kadar çok övüyor insanlar anlamadım tek farkı ips ekranı değil mi :)

12 gb modeli 3850 ye almak mı yoksa 8 gb modeli e595 mi almak ?

Alıntıları Göster
    Tabi ki tek fark IPS değil, bak bir üstteki mesajda yazmışım neden bu kadar benim de yabancı sitelerin de, incelemecilerin de övdüğünü, elbette 8 GB E595 almak her yönden daha mantıklı :)

4500U olanlar elbette ilk geldiğinde 4000 üstünde olacak, hele ki IdeaPad 5 gibi üst seviye cihazları 5000 altında beklemiyoruz pek... 4300U daha uygun olabilir fakat o bile 3500U'dan çok daha iyi olacak :)

• urun.n11.com
    Lenovo E595 20nfs0fh00 Ryzen 5 3500u 8gb 256ssd 15.6" Fdos Fhd N - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e595-20nfs0fh00-ryzen-5-3500u-8gb-256ssd-156-fdos-fhd-n-P406285953

karar verdim sayilir bu gece geçeceğim siparişi. ram alip takacağim. eski laptopumun hdd sini takabilirim değil mi? boş slotu var midir hocam ?@Bloodin

urun.n11.com
    Lenovo E595 20nf001ptx Ryzen 5 3500u 8gb 256ssd 15.6" Fdos Fhd Nb - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e595-20nf001ptx-ryzen-5-3500u-8gb-256ssd-156-fdos-fhd-nb-P387512326
    ayni satici olmasina rağmen bu neden 50 tl pahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyar.oguz -- 2 Haziran 2020; 22:31:43 >

• uyar.oguz U kullanıcısına yanıt
    Seri numara hariç farkı yok, ucuz olan sonradan listelenmiş olabilir çünkü onun üzerinde yorum yok, daha ucuz olanı alabilirsiniz.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    4300U 3500U ile aynı seviyede olur. 4 çekirdekli ve ekstra izleksiz bir işlemci. IPC farkından dolayı benzer bir performans verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e595 in coil whine'ı okuduğum ve çok korktuğum bir seydi. Ben 256 ssd 8 gb ram olan modelini aldım. Ram ile birlikte şipariş ettim gelir gelmez ram i taktım. win10 kurdum pc yi kullaniyorum coil whine duymadım. Tek sıkıntım renklerin doğruluğu ve canlılığı az o da sanırım lenovo vantage yükledikten sonra geçecek. Şu an vaktim olmadığından uğraşamıyorum onunla.
  • amd ryzen modellerinde kablosuz samsung tv me goruntu aktarabilirmiyim? intel de aktariyordum?
    E595'in renk doğruluğunda hiçbir iddiası yok fakat renkleri ayarlayabileceğiniz seçenekler mevcut.

Öncelikle pcsupport.lenovo.com adresinden görüntü ve video sürücülerini indirip kurun,
    Daha sonra Microsoft Store'dan Radeon Ayarları'nı kurup açın ve "Ekran" sekmesinden "Renk" menüsüne girin.

Bu şekilde daha doyurucu sonuçlar alacağınıza inanıyorum

• emre_bayam E kullanıcısına yanıt
    Evet, kablosuz görüntü ve ses yansıtma mevcut. Win+P ile açılan menüde "Kablosuz ekrana yansıt" seçeneğiyle aynı ağdaki cihazlara sesli görüntüyü yansıtabilir veya onların sesli görüntüsünü alabilirsiniz.
  • e595 cihazın type-c den güç almasının ne gibi bir avantajı var ? İlk defa böyle bir pc kullanıyorum. Birisi sanırım powerbanklerden şarj edebilirsin demişti bunun doğruluğu nedir? Bu type c yi veri aktarımı gibi bir olayda kullanmak mümkün mü ? cahilce bir soruysa kusura bakmayın :)
    Estağfurullah. :) E590 ve E595'teki USB-C portuyla,
    • Bilgisayarın pilini doldurma, AC güç ile (orijinal şarjör ile 1 saatte %80 dolum gerçekleştirebiliyor)
    • USB-C uyumlu cihazları 5 V * 3 A ile şarj etme
    • USB 3,1 hızında veri aktarımı
    • Monitöre yansıtma:
      - USB-C'den VGA'ya: 60 Hz, FHD
      - USB-C'den Display Port'a: 60 Hz, 4K
    • P2P (Eşler Arası) 2.0 şarj ile başka bilgisayarın pilini doldurma
    • Birtakım aksesuarları kullanma (https://www.lenovo.com/accessories)
    gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgisayarı iki farklı powerbank ve Anker'in USB-C kablosuyla şarj etmeyi denediğimde bilgisayar şarj olmadı ama powerbankları şarj etti, aklınızda bulunsun. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 11 Haziran 2020; 20:33:44 >
  • 4000 tl ye kadar labtop düşünüyorum, sizin de tavsiyelerinizi almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

S145, V155 ile aşağı yukarı aynı kasadır, sadece V155'in iş kasası olması dolayısıyla biraz daha dayanıklı olacağını var sayabiliriz fakat S145 de daha ince ve hafif, anakart, soğutma sistemi, ekran gibi özellikler aynı. Kısacası S145'den V155 performansı beklemek gerekir, E595 performansı beklemeyin ve alabiliyorsanız E595 alın :)
    Hiç alakasız konulardan buralara geldim Ve bu ne biçim kasa derken yazdıklarınızı okuduktan sonra Lenovo Thinkpad E595 alacağım nerede ise :)

Sormak istediğim birşey var kesinlikle alağım laptop oyun değil tamamen 2D autocad için kullanağım özellikleri önemli değil ama tavsiye ettiğiniz üründe çok iyi bir detay var ve ben bunu teyit etmek istedim bilginiz var ise yazarsanız sevinirim.

Ürün Type -C şarj girişine sahip sormak istediğim xioami telefonumu cihazın şarj aleti ile veya telefonumun şarji ile laptopu mu şarj edebilisem eğer müşhiş bir kolaylık olucak

• yasinjanbert kullanıcısına yanıt
    ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    İki mesaj üstteki @ugurcansayan kardeşimiz E595 kullanıyor. Bu yüzden yazdıklarının tamamı kullanıcı deneyimi. Yazdıklarına bakılırsa evet bilgisayarı USB-C ile şarj edebilir ve hatta çift tarafı USB-C kablonuz varsa bilgisayardan Xiaomi telefonu 18 watt hızında şarj dahi edebilirsiniz. Tabi telefon 18 watt şarjı destekliyorsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Haziran 2020; 18:25:22 >
    ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Telefonu adaptör ile şarj edebilirsiniz ama tersini denemek lazım. Bende 20000mah 45W powerbank var ve onunla şarj oluyor ama 18W'lık başka bir powerbank ile bazen şarj olmuyor ve tak çıkar yapmak gerekiyor birkaç kere. 18W tam sınırda kalıyor galiba. 18W adaptör ile hiç deneme ihtiyacı duymadım ama deneyip haberdar ederim isterseniz. Tek adaptör ile idare edeyim derseniz ve 18W uyumsuz olursa 30W civarı bir adaptör alıp iki cihazla da kullanılabilir aslında.

Bu arada powerbank ile şarj edebilmek için powerbank'in hızından ziyade PD özellikli olması şart. Powerbank ile şarj olabilmesi benim en sevdiğim özellik. Prize bağımlı kalmamış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 14 Haziran 2020; 20:0:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftalık E595 deneyimlerimi paylaşmak istedim.
    urun.n11.com
    Lenovo E595 20nfs0fh00a8 Ryzen 5 3500u 16gb 256ssd 15.6" Fdos Fhd - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e595-20nfs0fh00a8-ryzen-5-3500u-16gb-256ssd-156-fdos-fhd-P406301815

Buradan aldım cihazı. 3500u 256 ssd 8 GB ram olan model. Rami de Buradan aldım sorunsuz takıldı. Dual channel olarak çalışıyor. @Bloodin hocama ve burada tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim.

E595 in kamera ve mikrofonunu deneyimleme şansım oldu.Ses gerçekten çok kaliteli şekilde karşıya gidiyor. Kamerası da iyi durumda.

Kasa kalitesine diyecek yok zaten elinizi dokunduğunuz anda sağlam bir makina olduğunu anlıyorsunuz.

Klavyesini de beğendim gayet iyi.

Trickpointi pek kullanmıyorum alışırsam güzel birşeye benziyor.

Oyunda deneme imkanım olmadı sadece LoL oyuncusuyum zaten ve onu da 11 senelik R522 ile en düşük ayarda oynuyordum bu cihazın da orta ayarda üzmeyeceğini tahmin ediyorum. Ultra ayar beklentim yok :)

Ekran soğuk gibi geliyor ama ayar yaptıktan sonra çok değişti güzel oldu.

Gürültüsüz bir bilgisayar. Coilwhine bende olmadı belki de RAM taktığımdan olmadı bilmiyorum. Normal internet gezintisinde nerdeyse hiç fan açmıyor. Benim modelde HDD de olmadığından 0 ses le iş yapma imkanı veriyor. Çoğunluk ders film vs. için kullanacağım arada da hafif oyunlar. Tam bu iş için ideal bir bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyar.oguz -- 14 Haziran 2020; 20:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uyar.oguz

1 haftalık E595 deneyimlerimi paylaşmak istedim.https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e595-20nfs0fh00a8-ryzen-5-3500u-16gb-256ssd-156-fdos-fhd-P406301815

Buradan aldım cihazı. 3500u 256 ssd 8 GB ram olan model. Rami de Buradan aldım sorunsuz takıldı. Dual channel olarak çalışıyor. @Bloodin hocama ve burada tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim.

E595 in kamera ve mikrofonunu deneyimleme şansım oldu.Ses gerçekten çok kaliteli şekilde karşıya gidiyor. Kamerası da iyi durumda.

Kasa kalitesine diyecek yok zaten elinizi dokunduğunuz anda sağlam bir makina olduğunu anlıyorsunuz.

Klavyesini de beğendim gayet iyi.

Trickpointi pek kullanmıyorum alışırsam güzel birşeye benziyor.

Oyunda deneme imkanım olmadı sadece LoL oyuncusuyum zaten ve onu da 11 senelik R522 ile en düşük ayarda oynuyordum bu cihazın da orta ayarda üzmeyeceğini tahmin ediyorum. Ultra ayar beklentim yok :)

Ekran soğuk gibi geliyor ama ayar yaptıktan sonra çok değişti güzel oldu.

Gürültüsüz bir bilgisayar. Coilwhine bende olmadı belki de RAM taktığımdan olmadı bilmiyorum. Normal internet gezintisinde nerdeyse hiç fan açmıyor. Benim modelde HDD de olmadığından 0 ses le iş yapma imkanı veriyor. Çoğunluk ders film vs. için kullanacağım arada da hafif oyunlar. Tam bu iş için ideal bir bilgisayar.
    Beğenmenize çok sevindim, inceleme için de çok teşekkürler, güle güle sorunsuzca uzun süre kullanmanız dileğiyle

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Benim gayem aslında Koca şarj aleti taşımak yerine telefonumun şarj aleti ile olayı çözmek.

Telefon şarjı ile macbook şarjı edilebiliyor mesela
    18W adaptör ile denedim ve hem açıkken hem de kapalıyken şarj etmiyor. Adaptörün PD özelliği olmadığı için herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.