Bildirim
lenovo veriface uygulaması açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olacak arkadas yokmu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: MissMacHoOo
yardımcı olacak arkadas yokmu ?
lenovo kullanan arkadas yokmu ? -
Ben kullanıyorum z510 laptopum var lakin SS yapta foruma ekle bakalım şimdi anımsayamadım hatayı yoksa çözümlemek zor olur. -
Windows 8.1 de VeriFace yazılımı ile yüz tanıma yaparak oturum açabiliyordum ama bu özellik Windows 10 da çalışmıyor.Bir şekilde çalıştırma şansımız var mı acaba ? (Uyumluluk modundan 8.1 olarak seçsem de işe yaramadı)
Windows 10'nun kendi yüz tanıma özelliği var ama onun için gerekli olan donanım cihazımda yok -
Lenovo teknik servisiyle bi iletişime geç bence belki yöntemini biliyorlardır.quote:
Orijinalden alıntı: R5m230Xr
Windows 8.1 de VeriFace yazılımı ile yüz tanıma yaparak oturum açabiliyordum ama bu özellik Windows 10 da çalışmıyor.Bir şekilde çalıştırma şansımız var mı acaba ? (Uyumluluk modundan 8.1 olarak seçsem de işe yaramadı)
Windows 10'nun kendi yüz tanıma özelliği var ama onun için gerekli olan donanım cihazımda yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X