Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediğim gibi aynı şehirde olsak size yaptırırdım ama burda chipi alsam bile yaptıracak eleman bulamam ne yazık ki gittiği yere kadar böyle gitsin daha da lenovo almam şarj süresi hariç memnun kalmadım telefondan garantisi bittiği gün böyle ıskartaya çıktı
  • Bu telefonu kullanan kalmadımı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4120976BF

Bu telefonu kullanan kalmadımı ya
    Yakin zamanda batarya yonunden daha iyisi olmadigi icin daha cook kullanan olur son 7-8 senede bir telefonu en fazla 6 ay kullanan ben suan ilk ciktigindan bu yana p1 kullaniyorum.

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Aslında bu cihaz batarya konusunda iyi değil 4900 mAh ama işlemci 615 ve sistem optimizasyonu yok 4000 mAh gibi davranıyor ve telefon çeşitli buglarla dolu benimde en uzun kullandığım telefon aslında ama zorunluluktan , suan telefonun home tuşu paslandı ve gerçekten gözümü çok kötü bir şekilde rahatsız ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

Bu telefonu yeni kullanıyorum.Telefona herhangi bir kaynaktan android uygulama yüklemek istediğimde uygulama yüklenemedi hatası alıyorum. Önbelleği temizlemek istiyorum ama ayarlar kısmında uygulamalarda bunu bulamadım.Telefonun önbelleğini nasıl temizlerim? hangi menüde yer almaktadır? İndirme yöneticisinin başka bir adı mı var bu konuda bana yardımcı olursanız,Veyahut başka bir çözümü varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cono01

Şarj girişide sıkıntılı çoğu kablo şarj etmiyor yukarı doğru bastırarak takınca hızlıya geçiyo çözdüm işi,

Şarj soketide bozuk yani 10 saatte şarj olma işi soketten olabilir mi yoksa hem soket hem anakarttan mı proglem,

dayanasıya kadar kullancam zaten 1 seneye yakındır böyle soket tamamen bozulunca serviste şarj soketi+batarya değişimi yaptıracaktım 1200 dolum yapmışımdır ona rağmen batarya %85 çok kötü değil ama tamire gitmişken bida uğraştırmasın illaki değişcek servis 5 sene parça garantisi vermek zorunda 5 sene kullanmayı düşünüyorum

Bozulunca sizede yollayabilirim sıfır batarya var mı yada bulabilir misiniz yoksada serviste batarya değiştiririm ondan sonra size yollarım anakart tamir edilecekce yok şarj soketi+bataryaysa hiç sizi yormam serviste tamir ettiririm bu arada hiç açılmadı cihaz daha
    Hocam hemen hemen telefonumda oluşan sıkıntılar sizinle aynı. Garanti bittikten sonra sarjimin orijinal kablosunda sıkıntı oluştu ve bozuldu. Yeni kablo aldim sonradan şarj soketinde problem çıktı . Telefonu şarja takıyorum hızlı şarja gecmiyor. Geçse de az 10 dk öyle şarj alıyor sarj olabilmesi için zaten şarjın ucunu yukarı ittirmem lazım yoksa mümkün değil şarj olması . Şarj olsa da hızlı şarja geçmesi için epey uğraşıyorum. 5 10 dk kabloyla cebellesiyorum. Sorununuza cozum bulduysaniz bana da yardımcı olur musunuz ? Kafayı yiyecem çünkü 😔

• Merhaba arkadaşlar, bizim oğlan merdivenlerden düşmüş. Neyse Allaha şükür kendinde birşey yok. Ama telefonun ekranını kırmış, arka tarafı yamultmuş. Resim atcam ama bunun maliyeti ne olur sizce. Yaptırmaya değer mi sizce. Şu anda Telefon çalışıyor. Yani en azından bizi arayabiliyor. Ama gençler işte. İllaki en iyisi olacak.

LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 9 Ekim 2018; 18:34:58 >

• Arkadaşlar merhaba, garantiye p1 pro telefonumu vericrm ama ankara içi yetkili servis bilginiz var?

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Merhaba arkadaşlar, bizim oğlan merdivenlerden düşmüş. Neyse Allaha şükür kendinde birşey yok. Ama telefonun ekranını kırmış, arka tarafı yamultmuş. Resim atcam ama bunun maliyeti ne olur sizce. Yaptırmaya değer mi sizce. Şu anda Telefon çalışıyor. Yani en azından bizi arayabiliyor. Ama gençler işte. İllaki en iyisi olacak.

Oncelikle cok gecmis olsun mala gelmesin ama, cana gelecegine mala gelsin..

Cihazda kasa deformesi ve ekran disinda sorun yoksa piyasa ekranlarindan sifir ekran ve arka kapak seti alirsanir tahmini 200 liraya ekran 100-150 arasi da kasa patlar. Yani suan tamirciye verecek olsaniz 300 liranin altinda para istemez.. cikma kapak seti ve idaretenlik kusurlu (kirik olmayan sari leke kusuru olan vs) ekran bulursaniz da 150-200 arasina cikar tahminim...

Bu arada piyasada kaliteli kablo bulmakta zorlanan arkadaslar lenovonun cd-10 kablosunu bulursaniz rahatlikla kullanabilirsiniz.. cok kaliteli kablodur kendisi ayrica cok pahalida degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 9 Ekim 2018; 22:56:3 >

• elimde 4 ay önce garantisi bitmiş vibe p1 var,1 kere parmak izi okumadı servise gitti geldi,yedek telefon olarak tutuyorum,satıp satmamakta kararsızım sahibinden'e koysam kaça gider,satarsam bunun ayarı ne alabilirim yada dursun mu yine kenarda acil durumlarda?
    bozulursa parçaları bulunur mu,ne kadardır ne dersiniz
  • Arkadaşlar telefon hızlı şarja gecmiyor bu konuda ne yapabilirim yardım edebilecek var mı

• darknight07 kullanıcısına yanıt
    benimkide hızlı şarza geçmiyordu yeni kablo alıp eski adaptörüme taktığımda tekte aldı hızlı şarjı

aliexpress.com
    US $2.36 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de Baseus mikro usb Kablosu Hızlı Şarj Mikro Usb şarj aleti kablosu Samsung Xiaomi Veri Kablosu Kablosu android cep telefonu Kabloları 1m 2m Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Baseus-Micro-USB-Cable-2A-Fast-Data-Sync-Charging-USB-Charger-For-Samsung-Huawei-Xiaomi-Sony/32805660306.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.58ea4c4dyP78Z8

kablo arayanlar için tavsiye ederim baseus kullanıyorum gearbest e de bakabilirsiniz ben aliexpressden almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4120976BF

Bu telefonu kullanan kalmadımı ya
    Telefonu tam 4 yıldır kullanıyorum 1 tane sorun çıkmadı daha taş gibi kendileri

1 senelik telefonu olan arkadaşlar ellerinde powerbank ile gezerken benimki 2 gün dayanıyor bir daha telefon alırsam p2 alırım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1978

Merhaba arkadaşlar;

Bu telefonu yeni kullanıyorum.Telefona herhangi bir kaynaktan android uygulama yüklemek istediğimde uygulama yüklenemedi hatası alıyorum. Önbelleği temizlemek istiyorum ama ayarlar kısmında uygulamalarda bunu bulamadım.Telefonun önbelleğini nasıl temizlerim? hangi menüde yer almaktadır? İndirme yöneticisinin başka bir adı mı var bu konuda bana yardımcı olursanız,Veyahut başka bir çözümü varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
    Ayarlar -> Depolama ve USB -> ALAN TEMIZLEME
  • nougat sürümünü yükleyen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savitar77

benimkide hızlı şarza geçmiyordu yeni kablo alıp eski adaptörüme taktığımda tekte aldı hızlı şarjı

https://tr.aliexpress.com/item/Baseus-Micro-USB-Cable-2A-Fast-Data-Sync-Charging-USB-Charger-For-Samsung-Huawei-Xiaomi-Sony/32805660306.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.58ea4c4dyP78Z8

kablo arayanlar için tavsiye ederim baseus kullanıyorum gearbest e de bakabilirsiniz ben aliexpressden almıştım
    Yok hocam bu farklı bir şey ya kablo değiştirdim çözülmedi. Şarja takıyorum teli hızlı şarja gecmiyor geçmesi için epey uğraşıyorum şarjın soket kısmına USB yi çıkarıp takıyorum ileri ittiriyorum falan sonra hızlı şarja giriyor 5 10 dk sonra tekrar çıkıyor. Kafayı yiyecem bu gidişle

Telefoncuya gidin teker teker kabloları deneyin benim soket çok kötü değil şarj oluyo ama hızlıya geçmiyo yoksa takınca her türlü algılayıp yavaşta olsa şarj ediyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Savitar77

Telefonu tam 4 yıldır kullanıyorum 1 tane sorun çıkmadı daha taş gibi kendileri

1 senelik telefonu olan arkadaşlar ellerinde powerbank ile gezerken benimki 2 gün dayanıyor bir daha telefon alırsam p2 alırım herhalde

Alıntıları Göster
    lenovonun sahibi felanmısınız 4 yıl baya iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: darknight07

Yok hocam bu farklı bir şey ya kablo değiştirdim çözülmedi. Şarja takıyorum teli hızlı şarja gecmiyor geçmesi için epey uğraşıyorum şarjın soket kısmına USB yi çıkarıp takıyorum ileri ittiriyorum falan sonra hızlı şarja giriyor 5 10 dk sonra tekrar çıkıyor. Kafayı yiyecem bu gidişle

Alıntıları Göster
    Soketle ugrasinca hizli sarj geliyorsa soket arizalidir.

anakart problemli olabilir arkadaşımın s7 edge de öyleydi anakartı değişti
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.