Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı istiyorum taksit imakini iyi olduğu içinhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-y50-70-59-k45892-full-hd-gaming-notebook-fiyati,208566.html bu site nasıldır guvenilirmi. Lenovo Y50-70 59 K45892 Full Hd Ga Ürün Özellikleri: Kullanım Şekli Oyun ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ Intel® Core™ i7-4720HQ 2.6 GHz Turbo Boost ile 3.6 GHz.6 MB Akıllı bellek İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7 RAM 16 GB DDR3 Ram SABİT DİSK 1 TB HDD + 8 GB SSD OPTİK SÜRÜCÜ Opsiyonel Sürücü ( optik sürücü yoktur) İŞLETİM SİSTEMİ Windows 10 EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GTX960M 4GB GDDR5 Harici Grafik Belleği EKRAN BOYUTU 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 X 1080 SES ÇIKIŞI Intel Dolby Home Theater ile High Definition Dokunmatik Ekran YOK BATARYA BATARYA SÜRESİ 4 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre) WEBCAM WEBCAM 720p HD Web Kamerası NETWORK RJ45-ETHERNET Var WIRELESS LAN 802.11 b/g/n BLUETOOTH Bluetooth 4.0 ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK AĞIRLIK 2.4 Kg ARAYÜZLER USB (2.0) 1 USB (3.0) 2 HDMI 1 KART OKUYUCU 4-in-1 (SD, SDHC, SDXC, MMC) KULAKLIK ÇIKIŞI 1 GARANTİ GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl Kargo Kargo Ücretsiz Kargo
4. nesil işlemciye o para verilmez.
Oyun bilgisayarı bu. İş istasyonu değil. İşlemcisi high quality gayet kaliteli ve hızlı. Ayrıca dolardan haberin yok sanirim
6. seri olursa ne oluyor? Ne kaybederim ne kazanırım. Zaten bu bilgisayarlar sarja takip calistiriyoruz. Site güvenli mi sizce.
İstanbul bilişim gerçekten pişmanlık... Eğer güven noktanız cihazı gönderirler mi? ise, evet, gönderirler. Sonra destek isteme durumunuzda şimdiden geçmiş olsun. Cihaz hakkında bir bilgim yok..
quote:
Orijinalden alıntı: ilaseta
Bu mesaj silindi.
Merhaba , bence fiyatına göre gayet hoş bir bilgisayar pişman kalmayacağından eminim
Aynen çok haklısınız peşin fiyatına taksitle verseler hemen alacağım ama 3300 küsüre çıkıyor ve benim bu ay bilgisayar alamam lazım acelesi olmasa 5000tl kadar yolu var
klavye aydınlatması olmayan chaza bu saatten sonra bu para verilmez hele ki başka ülkelerde klavye aydınlatmalı versiyonu satılırken türkiye de aydınlatmasız satmaları akla başka şeyler getiriyor.
Klavye aydınlatma çok önemli mi uzun zamandır dizüstü bilgisayar im yok
quote:
Klavye aydınlatma çok önemli mi uzun zamandır dizüstü bilgisayar im yok
karanlıkta pc kullanmam ve kullandıgım zaman da tuşları aramayı seviyorum dersen önemli değil
Anladım
quote:
Anladım
Bilgisayarı 2 gün önce aldım, makina sıkıntısız çalışıyor. Klavesi çok hoş parmakta çok iyi bi tat bırakıyor insanın yazdıkça yazası geliyor açıkcası :D :D Benim alma amacım Autocad, 3dsmax, falan çizim yapmaktı, çokta performanslı çalışıyor bu programlar şuan. ayrıyetten CS:GO da indirdim paraya kıyıp, 100 fps ortalamayla oynayabiliyorum grafikler oldukça iyi ve akıcı.. yani alan pişman olmaz fakat o fiyata artık bulamazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: eneskocaman
Bilgisayarı 2 gün önce aldım, makina sıkıntısız çalışıyor. Klavesi çok hoş parmakta çok iyi bi tat bırakıyor insanın yazdıkça yazası geliyor açıkcası :D :D Benim alma amacım Autocad, 3dsmax, falan çizim yapmaktı, çokta performanslı çalışıyor bu programlar şuan. ayrıyetten CS:GO da indirdim paraya kıyıp, 100 fps ortalamayla oynayabiliyorum grafikler oldukça iyi ve akıcı.. yani alan pişman olmaz fakat o fiyata artık bulamazsınız
Valla alacağım o fiyata ama sms doğrulama şifresi gelmiyor delirecem
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eneskocaman
Valla alacağım o fiyata ama sms doğrulama şifresi gelmiyor delirecem
Alıntıları Göster
arkadaşlar 4.nesil işlemci var.Bu fiyata almaya değer mi ?
Evvet aldım 3 gün içinde gelir mersine
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan99747
Bütçe m bu kadar
quote:
quote:
Bütçe m bu kadar
Aynen hocam bütçe max 3bin 3100 tl
quote:
quote:
quote:
Bütçe m bu kadar
Aynen hocam bütçe max 3bin 3100 tl
Alıntıları Göster
İstanbulbilişimden bedava verseler alma, adamlarda ilgi alaka sıfır pazara gitsen daha çok ilgileniyorlar müşteri ile, sorun yaşasan kimbilir başına neler gelir belli değil
O konuda haklısınız ama aynı pc media mark da 5000tl nasıl alalım ben zaten garanti hiç düşünmüyorum ama hata bende değil ve ıstanbul bilişim hata bende olmadığı halde bilgisayarı tamir etmiyorsa tüketici mahkemesine verir çatır çatır alırım çünki samsung telefon resmi servisinde çalışıyordum hakem heyeti geldiğinde direk sıfır cihaz veriyorlardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme