Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dun siparis verdim bugun elimde olur ama ekran karti guncelleme mevzusu falan gecmis onlar nasil yapiliyor bilmiyorum bios usb always on falan bide ilk basta sistem yedegini nasil alirim bi anlatin hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    pcde yükü lenovo settings diye bir şey var. pc kapalıyken usb'den şarj etme olayını oradan ayarlayabilirsiniz. ama sağdaki usb portundan deneyin.
  • Kullanıcılar kulübüne beni de ekleyin siparişi verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgokol

Kullanıcılar kulübüne beni de ekleyin siparişi verdim :)

Nerden aldin kaca aldin ustad hayirli olsun bu arada

• NeverGiveLife kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com dan aldım 2980 e geldi kapıda ödeme seçeneği ile
  • Arkadaşlar alet alüminyum mu yoksa plastik mi? @xmayus plastik demiş ama ben heryerde alüminyum diye okumuştum tereddütde kaldım şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_roer

Arkadaşlar alet alüminyum mu yoksa plastik mi? @xmayus plastik demiş ama ben heryerde alüminyum diye okumuştum tereddütde kaldım şimdi

Yarisi plastik yarısı alüminyum

• quote:

Orijinalden alıntı: lgokol

Hepsiburada.com dan aldım 2980 e geldi kapıda ödeme seçeneği ile

Bende ayni yerden aldim ama daha gelmedi yolunu gozluyon kapida cash mi verdin 2.9 u

• aytaccgl kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam siz ekran karti guncellemesi falan yaptinizmu bazi arkadaslar bahsetmiste

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_roer

Arkadaşlar alet alüminyum mu yoksa plastik mi? @xmayus plastik demiş ama ben heryerde alüminyum diye okumuştum tereddütde kaldım şimdi

iç kısım(ekran+tuş takım bölgesi) plastik dış kasa komple aliminyum, elinizi koyduğunuz kısım terleme önleyici bir yapıda.
    Kredi kartı kullanmadığım için kapıda nakit ödeme ile istedim
  • Laptop mükemmel bence. Hiçbir sorun yok. Sadece touchpad'i beğenmedim. Bu problemi de mouse kullanarak hallettim. Ekran gayet başarılı bence.
    ekran kartı güncelemesi filan kolay iş onu takma kafaya :)
  • http://www.myfixguide.com/manual/lenovo-y50-disassembly/
    Arkadaşlar hdd,ekran karti,wi-fi ve batarya değişimi için kılavuz işinize yarayabilir.

• arkadaşlar benim pc'de google chrome'da kasma sorunu var, özellikle flash destekli sitelerde, sorun nedir acaba? sizde durum nasıl?
  • Arkadaşlar laptopu bu hafta aldım gerçekten çok güzel fakat bir kaç sorum olcak.
    ekranda bazen bazı dosyaları açtığımda görüntü bulanık oluyor bunun nedeni nedir?
    ayrıca ekran kartı performansı da benim için çok önemliydi piyasada çok iyi ekran kartlı laptop çok az sayıda ve çok pahalılar
    gtx860m bizi performans bakımıdan nereye kadar götürür yüksek çözünürlüklerde high settingste ne kadar oynarız sizce?
  • oyun oynarken fise takili oynuyorum hep. dogrusu bu mu yoksa bataryayi cikarmak mi lazim ya da sarji % 80 e sabitlemek mi

• Ucuz yerlerdeki tüm stoklar bitmiş anlaşılan daha çok bekleyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

oyun oynarken fise takili oynuyorum hep. dogrusu bu mu yoksa bataryayi cikarmak mi lazim ya da sarji % 80 e sabitlemek mi

Batarya çıkıyor mu ki ( elbette vidaları sökünce çıkarda) istenildiği zaman çıkan batarya değil diye biliyorum .

Lenovo pil ömrü kullanımı özetle :

Programında ayarlı %80 veya%90 dolunca duruyor batarya yokmuş gibi direk adaptör ile çalışır , sadece 2 haftada bi bataryası tam boşatıp doldurma öneriliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

Ucuz yerlerdeki tüm stoklar bitmiş anlaşılan daha çok bekleyeceğiz

Vatanbilgisayar sordum henüz belli değil dediler

Dedim bunu üst modeli Y70 tanıtıldı satışta bi öncekini daha getirmediniz ? Nasıl olcak bu ?

Cevap yok adamlarda . Lenovo Türkiye de yok ama online satışlarda var oda tükenip tükenip duruyor :-/

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.