Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozanbilcen

http://www.myfixguide.com/manual/lenovo-y50-disassembly/
    Arkadaşlar hdd,ekran karti,wi-fi ve batarya değişimi için kılavuz işinize yarayabilir.

• Arkadaşlar cihazda açma kapama tuşunun orda arada sırada bi cızırtı sesi geliyor harddisktenmi gelior yoksa hoparlörlerdenmi bu ses arada oluyor sonra kesiliyor bi cızırtı sesi sessiz ortamda rahat duyulabiliyor sizdede varmı bu sorun servisemi yollamalıyım çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donatello96 -- 16 Eylül 2014; 19:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donatello96

Arkadaşlar cihazda açma kapama tuşunun orda arada sırada bi cızırtı sesi geliyor harddisktenmi gelior yoksa hoparlörlerdenmi bu ses arada oluyor sonra kesiliyor bi cızırtı sesi sessiz ortamda rahat duyulabiliyor sizdede varmı bu sorun servisemi yollamalıyım çözümü varmıdır?

Hoparlör olup olmadığını iyice test edin, elektriklenme de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Arkadaşlar cihazda açma kapama tuşunun orda arada sırada bi cızırtı sesi geliyor harddisktenmi gelior yoksa hoparlörlerdenmi bu ses arada oluyor sonra kesiliyor bi cızırtı sesi sessiz ortamda rahat duyulabiliyor sizdede varmı bu sorun servisemi yollamalıyım çözümü varmıdır?

Hoparlör olup olmadığını iyice test edin, elektriklenme de olabilir

Arada oluyor şuanda bi ses yok eğer elektriklenmeyse ne yapmalıyım?
  • quote:

Hocam şöyle bir ses mi videoyu dinlersen daha net anlaşabilirizhttp://www.youtube.com/watch?v=_Qu5zRizVLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhDamaqeSw

Rica ederim, bende kullanmıyorum geçen o yüzden uygun fiyatı kaçırdım.

Hcaom ben aldım kardeşime 2 kez ikiside sorunlu çıktı 3000 tl var da yani ucuz pahalı farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can5753

quote:

Hocam şöyle bir ses mi videoyu dinlersen daha net anlaşabilirizhttp://www.youtube.com/watch?v=_Qu5zRizVLA

Buna benze bir ses sizdedemi arada sırada oluyordu ve nerden almıştınız?Servis size ne cevap verdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

oyun oynarken fise takili oynuyorum hep. dogrusu bu mu yoksa bataryayi cikarmak mi lazim ya da sarji % 80 e sabitlemek mi

Batarya çıkıyor mu ki ( elbette vidaları sökünce çıkarda) istenildiği zaman çıkan batarya değil diye biliyorum .

Lenovo pil ömrü kullanımı özetle :

Programında ayarlı %80 veya%90 dolunca duruyor batarya yokmuş gibi direk adaptör ile çalışır , sadece 2 haftada bi bataryası tam boşatıp doldurma öneriliyor .

sagol hocam da bu programi kendim mi ayarliyorum otomatik mi ayarlaniyor

Dostum İnan Lenovo'nun şu anki Programın özelliği nedir bilmiyorum . İstersen alan arkadaşlara PM (özel Mesal ) olarak sorabilirsin :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Can5753

quote:

Buna benze bir ses sizdedemi arada sırada oluyordu ve nerden almıştınız?Servis size ne cevap verdi?

özelden yazıcam hocam

• quote:

quote:

quote:

Beyler pc depoda stoğa girmiş 2.818 tl

Henüz görüştüm lenovo ile olumlu cevap verdiler ürün Türkiye dağıtımına başlayacakmış . Büyük ihtimalle fiyat düşüşü bu sebepten vi 100-150 Tl daha düşer diye umuyorum mağazalara gelince :) az daha beklemeli ;)

Sonunda beklediğim haber, 2500-2600 bandına inmeli ki F/P'da rakipsiz olsun

Eğer gerçekten fiyat düşerse çok iyi bir avantajı kollayıp almak gerekli . Çünki kronik sorunu olmayan bir seri olark değerlendiriyorum yazılımsal oalrak toparlanır.

F\P oalrak rakiplerini bayağı üzecek gibi . kasası diğer serilere göre iyi olduğu açıkca belirtiliyor. ancak bu bütçe meselesi değil avantaj meselesi oldu çünki geçen 3180 TL olduğunda satım alımı yaparken hata verdi alamadım demekki bi hayır var dedim bekledim halada düşüyor.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveLife

quote:

quote:

Henüz görüştüm lenovo ile olumlu cevap verdiler ürün Türkiye dağıtımına başlayacakmış . Büyük ihtimalle fiyat düşüşü bu sebepten vi 100-150 Tl daha düşer diye umuyorum mağazalara gelince :) az daha beklemeli ;)

Ne zaman piyasaya dagitilacagi hakkinda bir bilgi varmi

Dostum Allem ettim Kullem ettim "bak valla kimseye demem" dedim yok banamısın demiyorlar , 3 farklı kişi ile görüştüm hepside dağıtım süresine net tarih veremiyoruz dedi sadece sonuncusu ürün henüz elimize ulaşmadı sadece Site'de tanıtımı yapıldı dedi o an anladım ki benim aynı kişi olarak sorduğumu fark edip kesin çözümlü cevap verdilerki işe yaradı :)))

umut ederim 1 ay içerisinde her mağazaya gelir fiyat düşer ve bizde keyfine bakarız . ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonunda beklediğim haber, 2500-2600 bandına inmeli ki F/P'da rakipsiz olsun

Eğer gerçekten fiyat düşerse çok iyi bir avantajı kollayıp almak gerekli . Çünki kronik sorunu olmayan bir seri olark değerlendiriyorum yazılımsal oalrak toparlanır.

F\P oalrak rakiplerini bayağı üzecek gibi . kasası diğer serilere göre iyi olduğu açıkca belirtiliyor. ancak bu bütçe meselesi değil avantaj meselesi oldu çünki geçen 3180 TL olduğunda satım alımı yaparken hata verdi alamadım demekki bi hayır var dedim bekledim halada düşüyor.

:)

3180'e alınacak cihaz değil kesinlikle, 3000 liranın üzerine çıkacak olsam Victorun p502 sini alırdım 3350'ye, gtx 870m ve taş gibi metal kasaya sahip bir cihaz. Lakin 2600 gibi fiyatlarda rakibi olmayacaktır; deli gibi satar. Bende Eylül sonu gibi alacağım bu gidişle, bekliyorum bakalım hayırlısı.

• Beyler Ekranın arka kısmına ayagım yerdeyken elimi gezdirince sanki böle sürtünme oluyor ayagım yerle temas etmeyince böyle bişi olmuyor ve bu sadece fişe takılıyken oluyor elektirik kaçagı flanmı var acaba?Cihazı olanlar bi bakabilirlermi sizdede durum böylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donatello96 -- 16 Eylül 2014; 21:31:19 >
  • Önce toprak hattınızı kontrol edin. Çoğu binada toprakalama ya hiç yok ya da içler acısı halde. Hatta topraktan elektrik geliyordu benim eski dairede :)
  • GuiWan kullanıcısına yanıt
    Hocam aldım pcyi elime adaptörüyle her odayı gezdim sadece yatak odasındaki prizde sorun olmadı sorun pirizlerden galiba bnde tam anlayamadım yarın başka bi evde deneyeceğim bakalım nolucak
  • ürünü aldım arkadaslarda ilk sarj muhbbaeti nasıl oluyor kaç saat durması gerekiyor,ve ilk sarja taktıgım da yanan ısık rengi ile 10 saat sonra yanan renk aynı sarj dolum bittiğinde ısık rengi değişmiyormu acaba
  • quote:

Hocam aldım pcyi elime adaptörüyle her odayı gezdim sadece yatak odasındaki prizde sorun olmadı sorun pirizlerden galiba bnde tam anlayamadım yarın başka bi evde deneyeceğim bakalım nolucak

Hocam sizin toprak hatta bir kaçak var demekki dikkat edin cihazlarınız zarar görebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAH-O

ürünü aldım arkadaslarda ilk sarj muhbbaeti nasıl oluyor kaç saat durması gerekiyor,ve ilk sarja taktıgım da yanan ısık rengi ile 10 saat sonra yanan renk aynı sarj dolum bittiğinde ısık rengi değişmiyormu acaba

Kardeşim bence o 10 saat muhabbeti eskidendi şimdi dolunca direk kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar windows açıldı kurulumu yaptık taze taze bi kaç soru..
    hdd yi 400e 600gb olarak bölmek istiyorum mesele nasıl yapıcam
    ekran kartı intel gözüküyor ne yaparsam nvidiayı görürüm..
    ve 8gb sshd muhabbetini nasıl yönetcem nelerin o 8gb da olacağını
    ve kullanan varsa pc yi gereksiz olan programları iletebilirmi bende kaldırayım yormayım rami hdd yi bosuna..
    şimdiden herkese cok teşekkürler :)
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Undervolt a bişey diyememde açıkçası overclock yapmaktan korkuyorum, y510p vardı bundan önce EVGA Precision yukledim ayarlarına baktım GPU yandı geri verdim laptopu, PCB yi atıklardan üretiyorlar heralde fiyatı artmaması için :D. Önermiyorum yani hocam sonuç olarak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.