Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptop ta geldi ama bır sor var
    - benim işyerinde ki wifi hariç diğerlerini görüyor kendi internetimi görmüyor neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgokol -- 17 Eylül 2014; 17:22:51 >
  • Bu cızırtı yüzünden cihazı iade edicem yarın kargoyla hepsiburadaya yollucam.Paramı geri alıncada başka bir siteden alıcam sizin alıpta sorunsuz çıkan önerebileceğiniz site varmı arkadaşlar
  • Pc depoda bir gun bakiyorun 2.800 diger gun 3050 oteki gun 2950 bu ne bicim fiyatlandirma politikasidir yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Pc depoda bir gun bakiyorun 2.800 diger gun 3050 oteki gun 2950 bu ne bicim fiyatlandirma politikasidir yahu.

Günlük kur hesaplaması en doğrusu .

neyse o yani ;)
  • Valla hocam dolar oynatir ama 150 tl gibi bir farkla oynatmaz. Suanda adamlar tekel gibi kendilerine gore fiyat biciyorlar.

Edit suanda 3100 lira olmus :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 17 Eylül 2014; 19:55:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pc depoda bir gun bakiyorun 2.800 diger gun 3050 oteki gun 2950 bu ne bicim fiyatlandirma politikasidir yahu.

Kardeşim bende pcdepodan aldım 2615 ten aksamlari fiyatları takip edin tavsiyemdir ilk çıktığı zaman 3000 lira vermiştim 2 gün sonra 2750 ye çektiler fiyati iptal ettim 1 hafta sonra fiyati 2615 e çektiler o zaman tekrar aldım tavsiyemdir aksamlari saat 9/12 arası takip edin bence karlı çıkarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli31200

quote:

Kardeşim bende pcdepodan aldım 2615 ten aksamlari fiyatları takip edin tavsiyemdir ilk çıktığı zaman 3000 lira vermiştim 2 gün sonra 2750 ye çektiler fiyati iptal ettim 1 hafta sonra fiyati 2615 e çektiler o zaman tekrar aldım tavsiyemdir aksamlari saat 9/12 arası takip edin bence karlı çıkarsınız

Ben iki haftadır takip ediyorum, stok sorunu yüzünden hiç 2600 lere çekmediler bir daha. Büyük bir parti gelirse Tr'ye o zaman o fiyatlara düşecek tekrar İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: memoli31200

quote:

Ben iki haftadır takip ediyorum, stok sorunu yüzünden hiç 2600 lere çekmediler bir daha. Büyük bir parti gelirse Tr'ye o zaman o fiyatlara düşecek tekrar İnşallah.

Ben 2615 olduğu akşam buraya yazdım herkes bilsin diye ama kimse almadı :(( benimle birlikte

• Arkadaşlar wifi problemi yaşayan varmı iş yerinde bizim wifi yi görmüyor komşulardakini görüyor, evde bağlanıyor bir süre sonra bağlantısı kopuyor bir daha bağlanmıyor.
  •  Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü

Hadi hayirlisi bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StubB kullanıcısına yanıt
    2,876.19 TL

266 tl indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLacrymosa -- 17 Eylül 2014; 21:05:03 >
  • 2.732

• Tek cekimde 2732 oldu dib fiyatlarindan biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhDamaqeSw

2.732

bu tek çekim fiyatı sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

quote:

2.732

Aynen tek çekim kardeşim.

• lgokol L kullanıcısına yanıt
    Modeminin şifreleme türüyle alakalı olabilir, modemin ayarlarından şifreleme türünü değiştirmeyi dene.
  • quote:

quote:

quote:

2.732

valla güvenemedim :\
    püff fiyat kaçmaz da bu siteyi hiç bilmiyorum gittigidiyor vatanonline alışveriş yapıyorumda bu site hakkıdna ki şikayetler kafamı karıştırdı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2.732

valla güvenemedim :\
    püff fiyat kaçmaz da bu siteyi hiç bilmiyorum gittigidiyor vatanonline alışveriş yapıyorumda bu site hakkıdna ki şikayetler kafamı karıştırdı ?

Neden ? Ne gibi kardeşim bende almayı düşünüyorum sakata gelmeyelim.

• 2600'e düşmedikçe almak yok direnişe devam :)
  • donatello96 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ölçü aletiniz varsa toprak hattınızı ölçebilirsiniz. Önce kontrol kalemi ile faz hattını bulun. Sonra ölçü aletini AC voltaj ölçme konumuna getirin ve nötr ile toprak arasına proplarını değdirin. En ideali 0 volttur. 5-6 volta kadar kabul edilebilir. Daha yüksekse toprak hattınızda sıkıntı var demektir. Fazdan da kontrolünü sağlamak isterseniz önce faz-nötr arasısındaki şehir voltajınızı ölçün. 230Volt civarı olmalıdır. Gerçi bulunduğunuz şehre göre değişir, mesela Hakkari'de voltajlar çok düşüktür. Sonra faz-toprak arasını ölçün. Faz-nötr ile faz-toprak arasındaki farka bakın. Nötr-toprak değerine eşdeğer olmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.