Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün hepsiburadadan aldıgım y50 büu gün elime ulaştı cihaz harika görünüş olarak çok iyi duruyor ince ve şık görüntüsü var notebookla ultrabook arası ekranı kötü değil kesinlikle gayet iyi tabi diğer markalara göre nasıldır bilemem ama bana ekran iyi geldi.Ayrıca bir sorum var bu internet portunu nasıl takıcaz evde wifi yok kablolu modem var ama giriş yuvasına sığmıyor kablonun ucu nasıl takıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donatello96

Dün hepsiburadadan aldıgım y50 büu gün elime ulaştı cihaz harika görünüş olarak çok iyi duruyor ince ve şık görüntüsü var notebookla ultrabook arası ekranı kötü değil kesinlikle gayet iyi tabi diğer markalara göre nasıldır bilemem ama bana ekran iyi geldi.Ayrıca bir sorum var bu internet portunu nasıl takıcaz evde wifi yok kablolu modem var ama giriş yuvasına sığmıyor kablonun ucu nasıl takıcam?

Asagi dogru ittirin oynar baslik o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün hepsiburadadan aldıgım y50 büu gün elime ulaştı cihaz harika görünüş olarak çok iyi duruyor ince ve şık görüntüsü var notebookla ultrabook arası ekranı kötü değil kesinlikle gayet iyi tabi diğer markalara göre nasıldır bilemem ama bana ekran iyi geldi.Ayrıca bir sorum var bu internet portunu nasıl takıcaz evde wifi yok kablolu modem var ama giriş yuvasına sığmıyor kablonun ucu nasıl takıcam?

Demek ki son stogu sen aldin simdi kaldirmislar urunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypervenom -- 16 Eylül 2014; 13:55:50 >
  • quote:

Hayırlı olsun, bende dün siparişi geçtim ama Antakya ya 3 iş günü içinde geldiği için yarın elimde olacak.
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Çekirdeklerdeki underclock 4 çekirdek beraber çalışırken değil de, sensör ısısı 65C geçtiğinde oluyor, Intel XTU -80mV underclock stress testi sonrası grafiklerde belli etti kendini, -80mV benimki 2 saat stress testinde mavi ekran görmedi stabil çalışıyor.

Ekran kaltesine direk bakarak karar kılabilen arkadaşlar hata yapıyorlar, kıyaslamalı bakılması lazım. Ben Asus n550jv ile kıyasladım ve renkler çok soluk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LambdaCore

Çekirdeklerdeki underclock 4 çekirdek beraber çalışırken değil de, sensör ısısı 65C geçtiğinde oluyor, Intel XTU -80mV underclock stress testi sonrası grafiklerde belli etti kendini, -80mV benimki 2 saat stress testinde mavi ekran görmedi stabil çalışıyor.

Ekran kaltesine direk bakarak karar kılabilen arkadaşlar hata yapıyorlar, kıyaslamalı bakılması lazım. Ben Asus n550jv ile kıyasladım ve renkler çok soluk geldi.

ben +oc yaparak denedim makina çakıldı, 2,9 ghz e frekansı sabitleyip voltajıda 0,8v a düşürdüm bir süre dayanıyor.
  • Bnde sonra farkettim oynar başlık olduğu teşekkürler ne cahil adamız son stoğu bn aldım doğrudur
  • Beyler pc depoda stoğa girmiş 2.818 tl

• http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-59-425035-notebook?keyword=y50

• HiqhDamaqeSw kullanıcısına yanıt
    Hocam pcdepodan nasıl alınıyor daha önce hiç oradan alışveriş yapmadım nasıl alındığını bilmiyorum. Anlatırmısınız?
  • Valla daha bende almadım kardeşim geçen herşey tamamdı nakit de vardı kredi kartı sorun oldu alamadım o gün de 2.615 tl ye inmişti. Siteden alış veriş yapacaksın kardeşim çok basit işlemleri onlar gösteriyor zaten sitede. Sırayla adresi hesap numarasını falan giriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhDamaqeSw

Valla daha bende almadım kardeşim geçen herşey tamamdı nakit de vardı kredi kartı sorun oldu alamadım o gün de 2.615 tl ye inmişti. Siteden alış veriş yapacaksın kardeşim çok basit işlemleri onlar gösteriyor zaten sitede. Sırayla adresi hesap numarasını falan giriyorsun.

Teşekkürler yaş 18 kredi kartım yok ama nakit var babama sorayım kredi kartını alıp yaparım o zaman teşekkürler
  • Öncelikle sepete ekle. Sonra alışverişi tamamlaya tıklayın. Üyeliğin varsa öyle giriş yap yoksa normal devam et sana kalmış. Daha sonra kişisel ve adres bilgilerini gir. Sonrası da bu şekilde devam ediyor kredi kartı bilgileri falan.

• Rica ederim, bende kullanmıyorum geçen o yüzden uygun fiyatı kaçırdım.

• quote:

Beyler pc depoda stoğa girmiş 2.818 tl

Henüz görüştüm lenovo ile olumlu cevap verdiler ürün Türkiye dağıtımına başlayacakmış . Büyük ihtimalle fiyat düşüşü bu sebepten vi 100-150 Tl daha düşer diye umuyorum mağazalara gelince :) az daha beklemeli ;)

• Özellikleri neler

• quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

oyun oynarken fise takili oynuyorum hep. dogrusu bu mu yoksa bataryayi cikarmak mi lazim ya da sarji % 80 e sabitlemek mi

Batarya çıkıyor mu ki ( elbette vidaları sökünce çıkarda) istenildiği zaman çıkan batarya değil diye biliyorum .

Lenovo pil ömrü kullanımı özetle :

Programında ayarlı %80 veya%90 dolunca duruyor batarya yokmuş gibi direk adaptör ile çalışır , sadece 2 haftada bi bataryası tam boşatıp doldurma öneriliyor .

sagol hocam da bu programi kendim mi ayarliyorum otomatik mi ayarlaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Henüz görüştüm lenovo ile olumlu cevap verdiler ürün Türkiye dağıtımına başlayacakmış . Büyük ihtimalle fiyat düşüşü bu sebepten vi 100-150 Tl daha düşer diye umuyorum mağazalara gelince :) az daha beklemeli ;)

Sonunda beklediğim haber, 2500-2600 bandına inmeli ki F/P'da rakipsiz olsun
  • quote:

quote:

Ne zaman piyasaya dagitilacagi hakkinda bir bilgi varmi

• quote:

Valla daha bende almadım kardeşim geçen herşey tamamdı nakit de vardı kredi kartı sorun oldu alamadım o gün de 2.615 tl ye inmişti. Siteden alış veriş yapacaksın kardeşim çok basit işlemleri onlar gösteriyor zaten sitede. Sırayla adresi hesap numarasını falan giriyorsun.

Aynen 2615 e inmişti

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.