Şimdi Ara

Lenovo y5070 Kasa içindeki ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, lenovo y5070 model laptopum var. Laptopta az yük oldugunda fanlar bayagı sessizken nadiren saat sesi gibi bir ses geliyor içinden. ben hdd den geldigini düşünüyordum. Hdd yi ssd ile değiştirdim fark ettim ki ses hala var. bu kronik bi sorunmu benden başka yaşayan arkadaş varmı servise vermelimiyim şimdiden teşekkürler..

• aynı üründen bende aldım bende öyle bir ses yok şuana kadar ama bende fan sesi ortam cok sessizken ufaktan duyuluyor normal nette gezınırken bende servise vermeyı dusunuyorum nette gezınırken fan sesı duyuluyorsa oyun oynarsam baya ses çıkarır gıbıme gelıyor.. bence servise verin bende oyle yapacam değişim yaparlarsa değişim isticem
  • arkadaşlar selamlar
    bu saat gibi ses olayı bende de var. çözebildiniz mi ya da bulabildiniz mi?
  • Bios'u güncelleyin.
    Hem performans artacak, hemde o saat sesi kaybolacak.
    Not: %100 dolu batarya ile fişe takılı halde bios güncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 6 Temmuz 2015; 13:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Bios'u güncelleyin.
    Hem performans artacak, hemde o saat sesi kaybolacak.
    Not: %100 dolu batarya ile fişe takılı halde bios güncelleyin.

Biosu nasıl güncellerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GülemeyenPalyaco G kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarındaki Lenovo Update programını çalıştır, varolan tüm güncellemeleri bulacaktır.
    Bulunan güncellemelerin arasından bios güncellemesini seç ve yükle, gerisini program halledecek.
    Bilgisayarının fişe takılı ve bataryanın full dolu olmasına dikkat et. Biosu güncellerken fanlar son hızda çalışacak
    endişelenme. Güncelleme bitmeden bilgisayarı kesinlikle kapatma. Kolay gelsin.
  • merhaba arkadaşlar biraz geç olucak fakat geçmiş forumlarıma bakarken fark ettim. belki daha sonra birileri yardımcı olur diye yazıyorum. fanımda olan elektriksel bir problemden dolayı o ses çıkıyormuş. mantık şu, fan kendini aniden durduruyor ve aniden çalıştırıyor bu arada ufak bi tık sesi çıkartıyordu garantiye yollayıp sorunu fanı değiştirerek çözmüş bulunmaktayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.