Şimdi Ara

Lenovo y510p Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dün Lenovo y510p sahibi oldum.Makine gercekten güzel makine fakat bir sorunum var.Bilgisayarimi özelliklerinde ekran çözünürlüğü FULL HD 1920*1080, ama benin bilgisayarimda yazilar, oyunlar bir garip geliyor gözüme ekran çözünürlüğüne baktığımda ise varsayılan 1366*768 ve daha yukarı çıkmıyor.Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel konu

• yscacekli kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ürünün 59 ile başlayan ürün kodunu paylaşabilir misin acaba ?

Teşekkürler.
  • Yeni aldıysanız geri götürün aldığınız yere değişim yapın hemen uğraşmayın
    Bilgisayarı aldığınızdan beri mi böyle yoksa sonradan mı oluştu ?

• makineniz fullHD değil, hd çözünürlüğe sahip fullHd istiyorsanız iade edip fullhd versiyon ile değiştirin veya başka bir yerden alın
  • yscacekli kullanıcısına yanıt
    hocam her oyunda mı öyle hangi oyunlarda denediniz
  • gigzara G kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam benimde görüntü kalitesi ile ilgili sorunum var ^^ Diğer başlıklardada denkgelmişizdir. Ekran 1920x1080 ancak fullhd kalitesi vermiyor FullHD olmama ihtimali varmı acaba_? :(

Lenovo Y510P 59-407130 modelli laptop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MrPeGaSuS kullanıcısına yanıt
    windows un çözünürlük özelliklerinde eğer 1920x1080 aktifse fullhd'dir ancak 1300x700 (tam rakamı hatırlamıyorum buna yakın bir şey olmalı) ise hd, neyde test yaptınız? full hd çok geniş bi ekran metinleri %125 büyültmezseniz çok küçük oluyor ve youtubeda 1080p olan videolardan da test yapabilirsiniz tabi bağlantı hızından dolayı otomatik olarak düşürmezse görüntünün 1080p de olması lazım ama yine de nereden bu testi yaptığınızı bilsem daha çok yardımcı olabilirim.
    bendeki de 407130 büyük ihtimal full hd olmalı ancak dediğim gibi nereden testi yaptığınız önemli
  • gigzara G kullanıcısına yanıt
    Test yapmadım. İzlediğim 4 K videolar, 1080p film ve kliplerde görüntü kalitesi renk bakımından fark atsada Lenovo Z570 den kötü.

Ayarlarla düzeltilebilirmi bilmiyorum. Nvidianın son sürümü mevcut. Yapılabilecek ayarlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
    1080p resimleri tarayıcıdan açtığınızda çok taşmıyorsa veya tam ekran yaptığınızda tam oturuyorsa 1080p dir ama ekrandan taşıyorsa ve küçültülmüş halde görünüyorsa muhtemelen hd. z570 i görmedim o yüzden karşılaştırma yapamam ve yapılabilecek bir ayar bilmiyorum yani varsayılan çözünürlük 1080p
  • Emin olmak için en kolay yöntem:
    PrtSc tuşuna basın, Microsoft Paint uygulamasını açın, CTRL+V tuşları ile ekran görüntüsünü yapıştırın. Paint'in altındaki durum çubuğunda resmin çözünürlüğü yazar.

Eğer 1920x1080 çözünürlük gözükmesine rağmen size yazılar büyük gözüküyorsa, görüntü ayarlarındaki DPI değerini ("Ekranımdaki yazıları ve görüntüleri nasıl daha büyük ya da küçük yapabilirim?") %125 veya %150'den %100'e düşürün.
    Ürünün bir FULL HD 1920x1080 modeli var; birde HD olan 1366x1260 olanı ben de çok araştırdım alırken FULL HD diye aldım ama HD çıktı gidip değiştirdiğimde sadece Vatanbilgisayarda olduğunu söylediler uğraşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.