Bildirim
Lenovo Y700 vs Asus N551VW?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İki laptop arasında tasarım, batarya ve SSD farklılığı dışında fark olduğu söylenemez.
Asusun SSD, 6 hücreli pil kullanması avantaj tasarım ise tamamen kişinin zevkine kalmış. Aynı segment muadil ürün olarak Asus'u tercih ederdim.
Asus GL552VW-DM463T 3600-TL ile fiyat konusunda biraz daha cazip seçenek. -
quote:
Orijinalden alıntı: GcGokhan
İki laptop arasında tasarım, batarya ve SSD farklılığı dışında fark olduğu söylenemez.
Asusun SSD, 6 hücreli pil kullanması avantaj tasarım ise tamamen kişinin zevkine kalmış. Aynı segment muadil ürün olarak Asus'u tercih ederdim.
Asus GL552VW-DM463T 3600-TL ile fiyat konusunda biraz daha cazip seçenek.
Hocam lenovonun y700 cihazında da ssd var ikisinde de 128 gb ssd var aralarındaki fark lenovonun 16 asusun 8 gb Rami var (ikisi de ddr4)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Falcon0697
quote:
Hocam lenovonun y700 cihazında da ssd var ikisinde de 128 gb ssd var aralarındaki fark lenovonun 16 asusun 8 gb Rami var (ikisi de ddr4)
Benim incelediğim ürün bu idi
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-y700-80nv0026us-full-hd-gaming-notebook-fiyati,197844.html?gclid=CjwKEAiA9JW2BRDxtaq2ruDg22oSJACgtTxc-mFKK_1FN0f2sMfDm7tcMRqDtMR-8Q5Fky5CyP0fdxoCHpjw_wcB
siz bir link atabilirmisiniz?
Buldum:
http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-y700-80nv00cdtx-i7-6700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu349342
İnceliyorum tekrardan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 18 Şubat 2016; 11:47:10 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Falcon0697
quote:
Benim incelediğim ürün bu idi
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-y700-80nv0026us-full-hd-gaming-notebook-fiyati,197844.html?gclid=CjwKEAiA9JW2BRDxtaq2ruDg22oSJACgtTxc-mFKK_1FN0f2sMfDm7tcMRqDtMR-8Q5Fky5CyP0fdxoCHpjw_wcB
siz bir link atabilirmisiniz?
Buldum:
http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-y700-80nv00cdtx-i7-6700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu349342
İnceliyorum tekrardan...
http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y700-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128-ssd-15-6-4gb-w10.html#genel-bakis
Buyrun (fiyat 4600 tl alacağım yerde)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki laptop arasında fark yok desek yeri, biri 2x1 ram slotu kullanarak maksimum belleği 16 G olarak belirtmiş.
Diğeri tek slot 16 Gb ile maksimum bellekte verilmiş. (150-200TL arası 8Gb ram bulmak mümkün)
Donanım tamamen aynı, y700ün HDDsi bari 7200RPM olsa imiş keşke..
Kasaların ikiside metal..
Ağırlıkları bile çok yakın.
Sadece bataryalar arasında 4 hücreli ve 6 hücreli olmak üzere fark var.
6 hücreli olan Asus iken aradaki 4600-3700: 900 TL lik farkı sadece +8gb Ram ve tasarıma vereceğini bil yeter.
Kesinlikle değmez! -
Hocam bide şöyle bir durum var benim vatandan hediye çekim var maalesef başka biyerden alamıcam cihazı eski cihazım 3800 tl değerindeydi ve iade ettim para iadesi yerine çek verdikleri için vatandan başka biyerden alışveriş yapamam
Asus cihazın şu an stoğu yok stok beklemem gerek ve sitede 4260tl lenovo 4600 tl bu şekilde baktığımızda arada 340 lira fark var bu açıdan bakıldığında yorumunuzu alabilir miyim
Lenovo şu anda 4800 lira görünüyor. Bence o farkı vermeye değmez. ram takviyesi yaparsan herşeyi aynı -
Hocam bi üst mesajda yaptığım açıklamaya göre tekrardan yorumunuzu alabilir miyim
Vatan'daki stok durumunu bilmiyorum. Sadece internetten mi kullanabiliyorsunuz hediye çekini? Mağazalarda da kullanılabiliyorsa gidip asus stok durumunu sorabilirsiniz. Bence 600 liralık farkı vermeye değmez.
Mağazadan da kullanabiliyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde kalmamış Asus gelme durumu var mı dedim kesin bişey diyemediler asusun her zamanki yaptığı şeymiş belirli bi sayıda üretip satıyomuş devamının gelmesi meçhul dedi çalışanlar.
Mağaza çalışanlarının yorumunu önemseme, ürün tutulan bir model ve en kısa zamanda gelecektir.
Sırf satış yapma adına müşteriyi yanlış yönlendiriyorlar ve hiç utanmıyorlar.
Ekstradan para verip kullanıcısı yorumu bile olmayan ürün yerine azcık sabırla beklemeni tavsiye ederim.
Ekleme : Ankara söğütözü mağazasında stokta gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 18 Şubat 2016; 13:39:19 > -
Kesinlikle katılıyorum dediğiniz gibi satış için ellerinden geleni yapıyolar. Bende şimdi gördüm hemen arıcam vatanı umarım teşhir ürünü değildir
Alternatif olarak g552 rog serisi giriş yaptı yalın zamanda vatana da gelir ve o fiyattan satılır.
Manisa vatanı aradım senin için, ellerinde yokmuş beni 200 tl özel indirim yapma opsiyonu ile lenovoya yönlendirdi. Teşekkür edip kapattım :)
Aklında olsun şuan ki fiyattan 200 tl indirim yapma opsiyonları var demekki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende aradım Ankara'da teşhir ürünü kalmış sadece. O zaman lenovo şüpheli geldi biraz :) bu arada teşekkür ederim aradığınız için :) bekleyim biraz daha dediğiniz cihaz gelirse yakın zamanda ona bakarım şimdilik beklemedeyim
Biri 3700 biri 4300(ebrar bilgisayar havale ile ödeme) arasında 600 lira var
8 GB ddr4 ram e 200 lira desek aralarında 400 fark kaldı
400 lira farka değer mi sana kalmış
Bana y700 daha sık geldiği için çift fanlı olduğu için benim tercihim y700
Bende y700 ile n551 arasındayım galiba y700 alıcam. Sadece ram farkı yok. Çift fan ve fan pervaneleri demir. Ürün hakkında bilgi almaya gittiğimde satıcı arkadaş söylemişti. -
Lenovo da siyah ekran hatası var diye bir şey okudum bir araştır istersen nedir ne değildir.. -
BENDE LENOVO Y700 VAR BİLGİSİYAR ÖNCELİKLE HERŞEYİ GEÇ TİPİ BİR FARKLI KALIN KASA DEĞİL İP İNCE OYUNLARDA İYİ PERFORMANS VERDİ BANA GTA 5 VERY HİGH 60 FPS ALIYORUM BİRDE BİLGİSİYARDA TERMAL MACUN VE ÇİFT FAN OLDUĞUNDAN ISINMA NAMINA BİRŞEY OLMAZ EKRAN KALİTESİNE GELİRSEK EKRAN KALİTESİ ÇOK İYİ SENİ YARI YOLDA BIRKMAZ BENCE TERCİHİNİ LENOVOY700 DEN YANA KULLAN DERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X