Bildirim
Lenovo y740 acil dolandırıcı mi?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakın alma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sıfır bilgisayar alacaksanız güvenilir siteleri tercih ediniz vede en önemlisi hangi marka olursa olsun Türkiye distribütöründe satış yapan firmanın adı var mı diye bakın.Bu sayade dolandırıcı olup olmadığını anlarsınız.
2.el alacaksanız bu biraz şans vede satan adamın dürüstlüğü ile alakalı.Ama tavsiyem 2. el ürünü görerek ve inceleyerek almanızdır. -
Niye Başkan?
Bu fiyata sen yurtdışından bile alamazsın bu laptopu hatta yurt dışından 2.el al yine bu fiyata olmaz
Aynen baktım fiyatlara da diyorum ya uygun diye
Bana 1 saat uzaklıkta Başkan gidip baksam diyorum ama %90 yalandır ya
Sen modeli beğendiysen adamla konuş vede ben almak isterim ama bilgisayarı görmeliyim diye sor.Eğer sorun değil derse git incele öyle karar ver ama yok sadece netten satarım derse kesinlilke uzak dur.quote:
Orijinalden alıntı: Hafız baba
Bana 1 saat uzaklıkta Başkan gidip baksam diyorum ama %90 yalandır ya -
Eğer ürünün fiyatı uygun ve yeri biraz değişik yerler ise almayın. Genelde Ordu,Bayburt,Van ve Artvin gibi yerlerde böyle ilanlar verilir. Kargo ile gönderirler sadece ve paranız uçar gider. Eğer gelip alacağım derseniz genelde cevap da vermiyorlar zaten. Bunlar başkalarının ilanlarını kopyalıyorlar, aynı olay benim sattığım laptopta başıma 2 defa geldi çünkü. Başka isim ve şehirde benim ilanım verildi yarı fiyatına. Şikayet etmeme rağmen Sahibinden denen siteye maalesef inanmayıp kaldırmadılar. Rezillik başka bir şey değil. -
Hangi köydesin diye sordum cevap vermedi zaten vazgeçtim gitmekten :)
Son zamanlarda Gaziantep'ten çok gördüm sitede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. O yüzden hiç mesaj atmaya bile gerek yok. Fiyat zaten belli ediyor durumu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde uygun da bizim ülkemize göre çok düşük bir fiyat :D
Ve de ikinci elde gidip almadan kontrol etmek gerek, o yüzden araştırırken hep istanbul olarak filtreliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aman deyim sahibindene ara ara bakarım ilanların yarısı dolandırıcı ilanları elden alışverişin dışında get bile riskli ki onu bile şu aşamada kullanmayın adam özel harekatçıyım diyor nerdesin diyorum artvin diyor artvinde özel hareket yok geri zekalı watsapa da yalandan bir resim koymuş it herif hemen ilanı sildi zaten bu arada kız isimleri kullanan dolandırıcılar çoğaldı uzak yerlerden açılmışsa %90 dolandırıcı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X