Şimdi Ara

Lenovo Z 5070 Touchpad Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo z 5070 laptop alalı 2 hafta falan anca olmuştur. Touchpad çalışmıyor. Aslında çalışıyor da böyle saçma sapan çalışıyor mesela ilk dokunduğumda çalışmıyor. Biraz elimi touchpad üzerinde oynatıyorum ondan sonra çalışyor ama saçma sapan çalışıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Hemen servise de vermek istemyorum. Tüm sürücüler güncel, Bios güncel herşey güncel ama bir türlü çalışmıyor. Çok sinir bozucu.

Daha önce buna benzer sorun yaşayan var mıdır ?

Teşekkürler.

• touchpad driverını güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan yıldız

touchpad driverını güncelle

Onu da güncelledim ama tik yok hala eskisi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse takıp dene eğer mouse çalışırsa donanımsal sorun var adaptör falan değiştirdinmi

• Eğer buda olmazsa driverını kaldırıp dene

• quote:

Mouse takıp dene eğer mouse çalışırsa donanımsal sorun var adaptör falan değiştirdinmi

Mouse sorunsuz canavar gibi çalışıyor sadece touchpad ilginç calisiyor. Mesela elimi bikac kez oynatınca anca hareketi algiliyo

• Ürünü yeni almışsınız garantisi var servise gösterin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adaptör falan değiştirdinizmi hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adaptör falan değiştirdinizmi hiç

Hayır kendi orjinal adaptörü

• aynı sorun bendede var daha pc alalı 10 gün falan oldu touchpad sacma sapan calsıyor ama mause ıle hıc bı sıkıntı olmadan calsıyor. herhangı bı cozum bulabıldınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z42

aynı sorun bendede var daha pc alalı 10 gün falan oldu touchpad sacma sapan calsıyor ama mause ıle hıc bı sıkıntı olmadan calsıyor. herhangı bı cozum bulabıldınız mı acaba?

İlginç ben çözemedim maalesef. Hatta format da attım bilgisayara tüm driverlar güncel ama anlayamadım. İrtibat halinde olalım ben de araştırıyorum. Bir çözüm bulursak paylaşalım olmaz mı?

• Bende de aynı problem var, şirket tarafından alındı 10 gün önce ama sizinde dediğiniz gibi touchpad'de bir sıkıntı var çalışıyor genel itibariyle ama bazen kendi kendine başka yerlere gidiyor bazen hiç işlem görmüyor kronik bir arıza sanırım bu z5070 de.
  • Bilgisayarınız ısındıktan sonra yapıyorum tahmin ediyorum ki bu sorunu değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlusOne

Bilgisayarınız ısındıktan sonra yapıyorum tahmin ediyorum ki bu sorunu değil mi ?

Hocam anlamadım ya ne demek istediğinizi :(

• Isındıktan sonra mı yapıyor yazmak istedim.
  • Yok ilk açtığımda da yapıyor . Ama ara ara düzelip bozuluyor.

• bende de bu problem var.
    Çözüm bulan var mı?

Bazen acaip sapıtıyor touchpad. Bazen normal kullanıyorsun bir problem. Ama can sıkıcı bir durum.
  • aynı pc aldığım ilk aydan touchpad skıntı çıkardı kapatıp açtım geçti vs ..aradan 3 ay geçti touchpad hiç çalışmadı.ELAN smart pad yükledim kurdum.farenin ek ayarlarına girildimi çıkıyor zaten ELAN diye, onu aktifleştirdim touchpad çalışmaya başladı ,umarım sorun tekrarlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabodesu

aynı pc aldığım ilk aydan touchpad skıntı çıkardı kapatıp açtım geçti vs ..aradan 3 ay geçti touchpad hiç çalışmadı.ELAN smart pad yükledim kurdum.farenin ek ayarlarına girildimi çıkıyor zaten ELAN diye, onu aktifleştirdim touchpad çalışmaya başladı ,umarım sorun tekrarlamaz

Hocam sorununuz çözüldüyse yüklediğiniz şu driverin adresini paylaşır mısınız lütfen? Çıldırtıyor bu touchpad beni
  • sabodesu S kullanıcısına yanıt

Hocam allah razı olsun bozuk sandım bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.