Şimdi Ara

LENOVO Z500 FORMAT ATARKEN AKLIMA GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lenovo z500 bilgisayarın win 8 kurmak ıstedım mağlum pc korumalı recovery yapma ımkanı verıyor sadece bende bu sıtedekı bıos ayarlarını duzelterek pc nın format cd sını gormesını sağladım yalnız C dıskını ve dıger recovery dısklerını sıldım ve c ye yenı dısk olustur deyıp format atmak ıstedım yalnız GPT korumalı disk deyip yüklemedi ve unuttugum şey aklıma geldi o anda meğer Gpt koruması kaldırmak ıcın tüm diskleri silmem ve yeni disk oluşturmam lazım yalnız ben D deki verilerimi başka bi yere depolamadıgım ıcın D yi sılemem. Ne yapmam lazım acaba su bu durumla karşı karşıyayım windows olan diski sildiğim için pc açılmıyor disklerin tamamını silmediğim içinde format atamıyorum.

benim aklıma şuan 2.5 inç lik hdd kutusu alsam leptopun hdd si ona takip normal bı pc ye bağlayıp ıcındekılerı kurtarsam mı yada başka yapabılecegım bı yontem varmı? leptop da garantılı ıcını acmak ıstemıyorum açarsam garantı dısı kalır korkum var.s hem başka bı pc ye bağlıcam ama bunu yaparken harici disk olarak bağlayabilirim çünkü evimde dizüstüden başka bilgisayar yok. Ne yapmalıyım şaşırdım kaldım lütfen site mudavimlerinden yardım istiyorum...

• bu kadar ayrıntılı sorun yazdım ama kımse donmedı lutfen bı kısı olsun yardım edın .
  • securty boot gibi bi seçenek olur biosta disabled yap, raid bölümünde ise diskler acılırken ctrl + ı aynı anda bas ve tüm diskleri sıfırla, böylelikle koruma kalkar diskteki hatalar yok olur, d yi de gözden cikar bence cok önemli degilse. önemli bilgiler varsa bunlari yapmadan önce harici hdd kutusuna takip usb ile d yi tümden yedekleyebilirsin baska bi pcye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 14 Nisan 2015; 3:34:53 >
  • Zaten D deki resimler önemli olmasa buraya yazmazdım bugun teknik servisi aradım adam ya garantin yada resimlerin dedi garantiden de vazgeçmek istemiyorum yalnız 3 Party uygulamalarla işletim sistemi olmayan pc lere girilip resimleri kurtara biliyormuşuz bunları araştıra bilirsin dedi varmı öyle bşy arkadaşlar aradım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet var usb den çalışan mini işletim sistemleri var. link vermek istemiyorum usb den çalışan xp gibi bir çok işletim sistemleri var.. indiriyorsun usb ye yazdırıyorsun . bilgisayarı usb den aç seçeneği ile c ve d sürücülerini görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 14 Nisan 2015; 15:52:59 >
  • arkadaşım link vermede bu şekil özelden bana yardımcı olabilirmisin peki?
  • evethttp://www.****larindir...umsuz-turkce-indir.html

yıldızlı yerlere full program larindir .com/windows-xp-live-usb-boot-hazir-kurulumsuz-turkce-indir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 15 Nisan 2015; 0:23:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ettim hocam yardımların için. hazır linux slax yazılım kurdum usb ye ordan pc ye gırdım verılerımı kurtardım
    çözüm bulunmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.