Bildirim
lenovo z510 kasa temizleme , fan vidalari acilmiyor
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fan vidaları derken,şu siyah boruların geldiği plakaları tutan vidalardan bahsediyorsanız,tornavida işliyor hocam neden işlemesin.z510'un kasasını yaklaşık 4-5 kere açtım.o plakaları da aynı sayıda çıkardım. -
Hocam farkli tip vidalar , tornavida atiyor acmiyor . Fani soktum sadece mesela orayi aciyor anlamadim , birde asil fani temizlesem randiman yukselirmi yoksa orayida sokmelimiyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: danger70
Hocam farkli tip vidalar , tornavida atiyor acmiyor . Fani soktum sadece mesela orayi aciyor anlamadim , birde asil fani temizlesem randiman yukselirmi yoksa orayida sokmelimiyim ?
eğer termal macun yoksa elinizde sadece fanı temizlemenizi öneririm,dostum çünkü yeni macun sürmezseniz o borular ısıyı fazla iletir o yüzden şimdilik sadece fanı temizleyip yerine takmanız sizin için iyi olacaktır ama bir bilgisayarcıya götürmeniz daha iyi.ayrıca o 6 gen vidayı sökmeyiniz,farkettiyseniz o siyah plakalara bağlı değil altındaki cpu denilen işlemciye ait.ona dokunmayınız lütfen.sadece yıldız tornavidanın açacağı vidaları sökün siyah plakaya bağlı. -
ayrıca köşesinden bile baktığımızda fanın epey bir kirlenmiş olduğunu görüyorum,o yüzden kesinlikle bilgisayarınızın verimi artacaktır. -
-
valla hocam,görünürde bir yerde net bir yanık gözükmüyor ama bunu anca bilgisayar açılınca görebiliriz,sadece şarjı değil bataryayı da çıkarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 5 Mart 2017; 14:55:33 > -
Batarya kablosunu cikarmayi unuttum iste , suan sarj aliyor ama pc acilmiyor bi yerde yanlis yaptim galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart üzerinde tornavida gezdirirken hele laptop anakartında elektriğe bağlı bırakılır mı? Plastik kasayı bile sökmeden gücü kesmeniz lazım.
Soruna gelince, bilgisayarın elektriğini komple kesin 2-3 saat bekletin sonra tekrar açmayı deneyin. Yine olmazsa büyük ihtimalle ya entegrelerden ya da dirençlerden birini yaktınız. İyi bir elektronikçi hangisinin bozuk olduğunu tespit edebilir ama astarı yüzünden pahalıya gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X